otrdiena, 2018. gada 4. septembris

Jums dāvātais laiks …

Jums dāvātais laiks …

10.03.2018 … Eņģeļi caur Ann Albers


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

--------------------------------------

Jūs dzīvojat straujiem soļiem, ”ātro uzkodu” un tūlītējas apmierināšanas sabiedrībā. Jūs nospiežat podziņu, un prece jau ir nogādāta jums uz māju. Jūs ieslēdzat savu datoru vai telefonu, un visa pasaule jums ir pie rokas. Jūs uzreiz varat saņemt vajadzīgo tekstu, atbildi uz jautājumu, vai pasūtījuma apstiprinājumu.


Kaut kādā ziņā jūsu tehnoloģijas ir sākušas atspoguļot realitātes enerģētisko dabu: jūs domājat – jūs radāt.


Vienīgā atšķirība starp realitātes enerģētisko dabu un jūsu tehnoloģijām ir tā, ka jūsu Zeme ir bijusi radīta ar mērķi – dot jums izdevību attīstīties noteiktā posmā, lai spējat sasniegt skaidru un Mīlošu vibrāciju, pirms jūsu domas pārvēršas realitātē. Tā ir Svētība!


Vai varat iedomāties, ka ikviena doma, kas pazibējusi jūsu galvā, nostātos tagad jūsu priekšā? Dažas būtu visai biedējošas. ”Un ja nu man ir vēzis? Un ja nu mani atlaiž no darba? Un ja nu pasaule sabrūk zem kājām? Un ja nu mani pamet kāds īpašs cilvēks? Un ja nu es viņu vairs nesatikšu nekad? Es ceru, ka dabūs ciest tie, kas man ir pāri nodarījuši!” Paldies Dievam, ka jūsu domas neīstenojas uzreiz!


Nu protams, jūs varētu izvēlēties arī labākas domas, un varētu uzradīt arī labāku realitāti tūlīt. Bet tik un tā, vai varat iedomāties šo haosu? Tas būtu tā, it kā bērns būtu ticis pie televīzijas vadības pults, un nemitīgi pārslēgtu kanālus citu pēc cita.


Jūs šeit, uz Zemes, mācāties virzīt savu domu plūsmu daudz noturīgāk tanī virzienā, kurā jūs patiešām gribētu, lai jūsu dzīve iet. Laiks jums ir kā Dāvana, kas ļauj jums novērtēt savas domas un pašam arī tās nokoriģēt.


Kā saprast, vai jūs radat to, ko vēlaties?


Kad jūs domājat domas, kas padara jūs laimīgus – jūs radat laimīgu realiti.


Kad jūs domājat domas, kas liek justies slikti – jūs bloķējat savu laimīgo realitāti.


Jebkurā gadījumā, laimīgā realitāte cenšas īstenoties!


Jūs esat neizmērojami vareni, dārgie! Tā ir Dieva Dāvana, ka jums ir laiks, lai izpētītu šo savu spēku, un Mīloši novirzītu savas domas uz to, ko jūs patiešām vēlaties īstenot.