svētdiena, 2018. gada 30. septembris

Avots & Sinhronitātes

6.-7.oktobrī Eiropā un Latvijā notiek jauns kurss Avots & Sinhronitātes.
Visums ir iekārtots tā, ka dod visu, kas cilvēkam ir vajadzīgs. Tiek darīts viss, lai saņemtu to, ko vajag. Bet kāpēc Visums dažkārt mums nedod to, ko mēs gribam, ko esam iedomājušies par vajadzīgu sev? 

Šis mācību kurss dod dziļas un pamatīgas zināšanas un sapratnes, kas sniedz atbildes uz uzdotajiem jautājumiem. Bet noslēpuma atslēdziņa slēpjas faktā, ka uzzinātais un saprastais ir jāpielieto un jāpraktizē. Tad mēs apzināti spējam radīt sinhronitātes savā dzīvē. Pēc kursa ne tikai veiksme un izdošanās ienāk ikdienā, bet apzināti radītas sinhronitātes kļūst par mūsu dzīves sastāvdaļu un sākas mūsu dziedināšana- fiziskā un garīgā, uzlabojas attiecības - pašam ar sevi un apkārtējiem, dzīvē ienāk pārpilnība- materiālā un smalkā līmenī.

Avots & Sinhronitātes ir divu dienu tiešraides kurss, kura gaitā katram dalībniekam tiek dota iespēja ieskatīties savā pašpasaulē un vienlaikus augsti profesionālu pasniedzēju vadībā iziet dziļus transformāciju procesus. Kursa galvenais nodoms, vēstījums un rezultāts - dzīvot vienā, vienotā un skaistā apziņas stāvoklī, kas ir pamats tam, lai mainītos mūsu katra novecojušās un bremzējošās programmas.

  • Kurss padziļināti iepazīstina ar sinhronitāšu zinātni, ļaujot vajadzības gadījumā pilnveidot un sakārtot 3 galvenās dzīves zonas - dziedināšanas zonu, mīlestības un attiecību zonu, kā arī spēka zonu, kas saistīta ar pārpilnības un bagātības enerģijām. Dalībnieki apgūst prasmes šķīdināt iepriekšminētajās zonās radušās problēmas un sasniegt apkārtesošo Visuma apziņas spēku.
  • Programmā ietilpst arī tiešraides “dzīvā” tikšanās ar O&O Academy dibinātāju Prītadžī, kuras laikā viņa atbild uz mūs interesējošiem jautājumiem.
  • Kā pēckursa “instrumentu” tālākai garīgajai izaugsmei un stabilitātei, dalībnieki saņem iniciāciju Prānas dikšā, kļūstot par prānas dikšas devējiem. Tā ir īpaša svētība jeb saslēgums ar Visuma apziņu. Pēc kursa dalībnieki varēs dalīties un dot tālāk citiem šo enerģētisko svētību - pārraidot caur sevi īpašas, tīras, veselību un labsajūtu veicinošas, spēcīgas un transformējošas enerģijas.
  • O&O Academy kursa Avots & Sinhronitātes dalībniekiem dāvina 250$ kuponu tālāko garīgo procesu un kursu apmeklējumam.
Avots & Sinhronitātes notiek Kalnmuižā (netālu no Kandavas), skaistā un sakoptā privātā teritorijā. Lai padarītu kursu par īpašu notikumu, kura laikā visā pilnībā dalībniekiem tiek dota iespēja iedziļināties sevī, esam izveidojuši pakalpojumu kompleksu, kurā ietilpst gan kursa apmeklējuma biļete, gan ēdienreizes, gan nakšņošana.

Lai uzsāktu transformāciju procesus sevī un pieslēgtos kursa enerģijām, dalībnieki ierodas jau piektdienas pievakarē - mierīgā un omulīgā gaisotnē ietur vakariņas, kā arī gatavojas nākamo dienu mācībām. Divas dienas tiek veltītas sev un iekšējām transformācijām. Svētdienas vakarā, pēc Avots & Sinhronitātes programmas noslēguma, dalībnieki dodas mājup.


Pieteikšanās kursam notiek piesakot sevi e-pastā ooacademylatvia@gmail.com Norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, dzīvesvietas adresi, telefonu un e-pastu.
Kursa Avots & Sinhronitātes apmeklējuma paketes cena ir 444€ (ietver kursa biļeti, divas vakariņas, divas brokastis, divas pusdienas un divas naktis viesnīcā).

Radām sev skaistus svētkus!
Sirsnīgi un labu vēlot,
biedrības “Fenomens Latvijā” darba grupa

P.S. Papildus informācijai rakstiet ooacademylatvia@gmail.com