sestdiena, 2018. gada 29. septembris

stress detox


Stress detox
Nāc un pieredzi prieku par to, ka spēj dzīvot bez spriedzes!
Nāc un apgūsti prasmes pārvaldīt un uzveikt spriedzes situācijas!

Kas patiesībā ir stress jeb spriedze?
Kāpēc stress nesamazinās pat pēc skaistām un izmeklētām brīvdienām?
Kāpēc spriedze nepazūd pēc cītīgas nodarbības sporta zālē?
Vai arī - kāpēc stress nepazūd pēc tam, kad iemetam mutē kādu tableti?

Vai iespējams atsārņot mūsu ķermeņus, emocijas, arī visu mūsu būtību no stresa?
Kā tikt galā ar bezmiegu, ar nemieru un bažām, ar nespēju fokusēties, ar vilšanos, kas stresa rezultātā burtiski iezīdusies un ieēdusies mūsu attiecībās?

Stress detox darbnīca ir atbilde uz šiem jautājumiem. Atšķirībā no ierastajiem spriedzes atbrīvošanas veidiem, kas bieži vien ir tikai virspusēji, šo divu dienu laikā tu atbrīvosi lielāko daļu stresa, kas mīt tavas apziņas slēptajos slāņos. Spriedze aizies no fiziskā ķermeņa, enerģijas ķermeņa, prāta ķermeņa, un tu pieredzēsi tīro svētlaimi un labsajūtu. Tava sirds saņems maigu dziedināšanu, ķermenī ieplūdīs jūtama vitalitāte un kopumā iegūsi lielāku kapacitāti fokusēties uz dzīves dziļākām un lielākām lietām.

Darbnīcā pieredzēsi un iegūsi viegli praktizējamas meditācijas, jaunas sapratnes un atziņas, kā arī piedalīsies viedās zināšanās sakņotos procesos, kuros saplūst senais ar mūsdienām, mistiskais un noslēpumainais ar zinātnisko.

Šī programma ir O&O Academy dibinātāju Krišnadžī un Prītadžī dāvana un devums cilvēcei. Stress detox darbnīca apvieno Avota & Apziņas spēku nolūkā sniegt tev skaistas dzīves pieredzi.

Stress detox darbnīcu vada Māra Brante - O&O Academy (Viedu zināšanu un Meditāciju skola Indijā, kuras mērķis ir cilvēces apziņas transformācijas) apmācīta un sertificēta Vienas Apziņas trenere, saņēmusi iepriekšminētās institūcijas un programmas apmācību kursu.

20.-21.oktobris
Latvijas Bankas mācību centrs
Jūrmala, Poruka prospekts 12

Dalības maksa Stress detox kursā: 133€
P.S. Kursa noslēgumā dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja kļūt par vienotības svētības (dikšas) devējiem