otrdiena, 2018. gada 4. septembris

Jūsu izvēlētās programmas

Jūsu izvēlētās programmas

21.04.2018 … Eņģeļi caur Ann Albers


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

---------------------------------------------

Jūs dzīvojat neaprobežotā, iespējām un potenciāliem bagātā Visumā. Jūs esat savienoti ar Spēku, kas Visumus rada, un valda pār tiem, visā to harmonijā un sarežģītībā, tikai ar Mīlošu nodomu vien.


Kad jūs par to iedomāsieties – cilvēcisko problēmu un izaicinājumu apjoms, lai arī cik milzīgs tas nešķistu vienas atsevišķas dzīves ietvaros, taps ārkārtīgi sīks, salīdzinājumā ar rūpēm, lai planētas un galaktikas eleganti virzītos bez savstarpējām sadursmēm.


Šis pats Spēks, kas harmonizē visas ekosistēmas, Mīl jūs tādā veidā, par ko jūs nespējat pat iedomāties. Šis Avots vēlas palīdzēt radīt lielāku Mīlestību un kārtību arī jūsu dzīvēs. Bez tam, jūs esat apveltīti ar Brīvās Gribas iespējām. Jūs nebūt neesat Avota kontrolēti roboti, ieplānoti pēc Viņa iegribas dzīvot kārtībā un harmonijā, līdzīgi kā viss pārējais jūsu dabā.


Jūs esat būtnes, Viņa Mīlestības un pēc Viņa līdzības radītas, apveltītas ar spēju ne tikai dzīvot saskaņā ar savu neatkārtojamo individuālo ieceri, bet arī ar spēju radīt ”jaunus Visumus” paši savās dzīvēs. Ja nu jūs, līdzīgi kā daba, dzīvotu vienīgi saskaņā ar sākotnējo ieceri vien, tad jūs dzīvotu skaistu dzīvi, taču no otras puses, jūs nevarētu izaugt un tapt lielāki par to, kas sākotnēji ir bijis iecerēts.


Bet jūs to VARAT.


Diemžēl cilvēku rase ir aizmirsusi savas neaprakstāmās RADĪŠANAS Spējas un Spēku. Diemžēl daudzi no jums dzīvo pēc smadzenēs iestrādātas ”programmas”, ko mēs varētu nodēvēt par ”Es Cenšos Izdzīvot.” Jūs interpretējat, fiksējat un tiesājat dzīves notikumus kā labus vai sliktus, pareizus vai nepareizus, derīgus vai nederīgus, kamēr ĪSTENĪBĀ dzīve vienkārši IR, un jums tikai jādejo ar viņu radošā veidā. Jums tikai jādara, kas jūsu spēkos, lai pavirzītos uz priekšu.


Kad jūs meklējat tikai pasargātību un izdzīvošanu, nevis izpēti un radīšanu, jūs ierobežojiet šādi Mīlestībai iespēju jums palīdzēt. Kad jūs ļaujat savām bailēm un šaubām ierobežot savus Sapņus, jūs sašauriniet savu bezgalīgo iespēju lauku tikai uz to, ko jūs zinat. Mēs esam šeit, lai saudzīgi jūs pamodinātu Lielākai Realitātei – realitātei, kurā jūs vadītos pēc citas ”programmas” savās smadzenēs, pēc tādas, ko mēs sauktu ”Es Dzīvoju – es Mīlu – es Radu.”


Aplūkosim konkrētu piemēru. Tik daudzi no jums vēlētos lielāku pārticību. Jūs raugāties uz savu dzīvi un nesaprotat, kā lai vēl vairāk strādā, kā lai labāk sakārto savu biznesu, kā lai tiek pie naudas. Jūs domājat par rēķiniem un sapņiem, ko nevarat sev atļauties, un jūsu smadzenes sāk darboties pēc savas izstrādātās ”Es Cenšos Izdzīvot” programmas.


Jūs nomoka domas par to, kam lai paprasa naudu, kur lai dabū papildus darbu, vai ko lai pārdod. Jūs pievēršaties šai grāmatvedībai atkal un atkal, fokusējoties uz savu trūkumu. ”Es Cenšos Izdzīvot” programma ņem visu to vērā, un apgalvo jums, ”Piedod, bet tev nav nekādu iespēju tikt pie naudas, kas tev vajadzīga. Tu vari ļauties bailēm pazaudēt to, kas tev dārgs, vai arī samierināties ar domu, ka tavi sapņi nekad nepiepildīsies.”


Bet kā būtu, dārgie, ja jūs ļautu sev vadīties pēc ”Es Dzīvoju – es Mīlu – es Radu” programmas? Tad jūs varētu teikt, ”Tas tiesa, patlaban man daudz kā trūkst. Šodien es nevaru apmaksāt savus rēķinus vai īstenot savus sapņus, taču tas nekas! Tas ir vakardien radītais, kas šodien manifestējas. Tagad es varu uzradīt daudz vairāk.”


Tā vietā, lai ieciklētos uz naudas trūkumu, jūs apzinaties, ka dzīvojat neaprobežotā Visumā. Nauda ir tikai līdzeklis. Kas ir tas, ko jūs PATIEŠĀM vēlaties? Vai vēlaties mieru, pasargātību, un savu Sapņu piepildījumu? Jums tikai jāļauj sev ”noskaņoties” uz sajūtu, ka jūsu rēķini jau ir apmaksāti, un jūs varat dzīvot vienā mierā.


Jums jāļauj sev ”noskaņoties” uz sajūtu, ka jūsu Sapņi īstenojas. Pavisam negaidot, kad jūs dzīvosiet savu dzīvi Pateicībā un Mīlestībā šeit un tagad, ”Es Dzīvoju – es Mīlu – es Radu” programma, kura mierīgi bija uzturējusies jūsu smadzeņu tālākajā stūrī, sniegs jums idejas, iesaistīs jūs atbalstošās situācijās, atradīs jums palīdzīgus cilvēkus, un virzīs jūs tieši uz tādu dzīvi, kādu jūs bijāt vēlējies dzīvot.


Jūs esat brīnišķīgi Radītāji, dārgie. Virziet Visuma spēku, kur jums tīk, fokusējoties ar sajūsmu uz to, ko vēlaties uzradīt. Atinstalējiet ”Es Cenšos Izdzīvot” programmu. Izdzīvošana jau ir automātiski iebūvēta jūsu operāciju sistēmā. Tā vietā sāciet apzināties, ka jums ir kas labāks, pēc kā vadīties …

Es Dzīvoju – es Mīlu – es Radu!