ceturtdiena, 2018. gada 6. septembris

`Okeāna vīziju skaņas`- V-Simon Martirosas - 07/09/2018, plkst. 18:00 - Visbijas prospekts 33 (Mežaparks)


`Okeāna vīziju skaņas`- V-Simon Martirosas - 07/09/2018, plkst. 18:00 - Visbijas prospekts 33 (Mežaparks)


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Okeāna vīziju skaņas

Atveriet un aktivējiet savu iekšējo potenciālu*


                "Iesākumā bija Vārds" - Visums ir enerģētikas sistēma, kas visu laiku vibrē. Zeme un Visums, balstoties uz mums zināmajiem Svētiem rakstiem, tika izveidoti un formēt pateicoties skaņai. Visums ir piepildīts ar skaņām - tā ir visa Esošā skaņa. Dažādās skaņas sastāv no vibrācijas frekvencēm. Mēs esam veidoti, lai saņemtu un atšifrētu šīs vibrācijas, bet ne tikai ar ausīm. Mēs varam dzirdēt tikai ļoti šauru skaņas frekvenču spektru, taču skaņas, kuras mums nav dzirdamas, joprojām turpina ietekmē mūs ļoti dziļos līmeņos. Mūsu "fiziskais" un "kosmiskais" prāts arī rada vibrācijas.

                Pastāv vibrāciju sekvences atslēgas (vai kodi), kuras dziļi ietekmē mūsu DNS, kā arī visu organismu. Šīs frekvences spēj aktivēt un atbrīvot mūsu slēptās spējas. To var radīt un pielietot gan dzirdes, gan skaņas un mūzikas vibrācijas ‘dzirdamajā’ diapazonā. Kvantu vibrācijas rezonansi var izmantot, lai mūs atgriestu harmonijas stāvoklī un pakāpeniski aktivētu mūsu iekšējo potenciālu.

                Daudzu gadu izpēte un analīze kognitīvās zinātnes jomā, prāta un bioakustiskās mūzikas jomā, ietverta šajā unikālajā programmā. Tas ir solis ārpus tradicionālās mūzikas uztveres robežām. Gremdējieties daudzdimensionālā okeāna mūzikas sakrālās melodijas apvienojumā ar frekvencēm, dabas skaņu ritmu, Aeoliešu gaisa arfu (harmonijas arfa), sintezētu skaņu svārstībām, Sakrālo Solfedžo, delfīnu un vaļu dziesmu sapludinājumu. Šī mūzika ir ļoti maiga, un savā veidā spēcīga. Dažas melodijas var izraisīt ļoti nomierinošu ietekmi uz jūsu nervu sistēmu, lai novērstu pārrāvumu starp jūsu fizisko ‘es' un jūsu garīgo ‘es'.

                Mūzikas ceļojuma laikā var rasties izmaiņas apziņas stāvokļos, kas var būt diezgan dziļi. Tad, kad jūs nokļūstiet arvien dziļākā relaksācijas stāvoklī, jūs varat justies smagāki, vai vieglāki. Iespējams, ka laiks rit lēnāk, vai ātrāk. Jūs varat arī piedzīvot brīžus, kad jūs ieejat ļoti dziļā stāvoklī un zaudējat iedomu pasauli, sapņus vai "alternatīvo realitāti».

Mūzikas sesijas programma:

Pirmajā daļā jūs iepazīstinās ar Kvantu DNS aktivācijas principiem. Kam sekos dažādas mūzikas kompozīcijas, kuras veidotas, lai aktivētu jūsu iekšējo potenciālu, sinhronizētu smadzeņu darbību un, iespējams, daudz vairāk...



Radošais producents, komponists - V-Simon Martirosas (Kanāda)

Par V-Simon:

zinātnieks-fiziķis, okeāna dzīļu pētnieks, delfīnu / vaļu pētnieks un aizstāvis, Reiki meistars, mūzikas komponists, filmu veidotājs. OceanAlive.org dibinātājs.

Bet visvairāk - cilvēks ar Delfīna sirdi*

"Atbilde ir tuvāk nekā jūs redzat"

V-Simon

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Informācija un reģistrācija zvanot uz tālr.: +371 29 232 672 (Iveta)

Sarunvaloda: krievu, angļu

Uz tikšanos!