otrdiena, 2018. gada 4. septembris

Būt Mīlestības Meistaram savā dzīvē (nobeigums)

Būt Mīlestības Meistaram savā dzīvē (nobeigums)

28.08.2018 … publicējusi Kara Schallock


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

--------------------------------------



Pēc visa šī intensīvā Aptumsumu cikla, Lauvas Vārtiem un visa pārējā, patreizējais laiks var šķist diezgan mierīgs, jo mēs integrējam visas tās enerģijas, ko esam gatavi uzņemt. Mēs esam Lielajā Tukšumā, kur visi potenciāli pastāv, tā ir tā vieta, kur esam šeit, bet vienlaikus arī kaut kur citur, savienojot Debesis un Zemi. Tādejādi Jaunais tiek radīts. Kuras no jūsu idejām, kuras no jūsu jaunajām atziņām ir tās, kas palīdz šobrīd jums savas Jaunās Dzīves veidošanā?


Ja jūs jūtaties ļoti pārliecināts vienu dienu, bet citu dienu vairs ne tik ļoti, tas ir lieliski. Mēs strauji maināmies, plūstot pa dzīvi, kā pa okeāna straumi. Dažreiz mēs jūtamies enerģiski, citreiz iztukšoti. Sekojiet paši savam ritmam, paši savai enerģijai. Neko neforsējiet. Atpūtieties, dzeriet daudz ūdens, meditējiet, un ticiet, ka viss ir Dievišķā Kārtībā. Mēs nevaram vairs būt aizmiguši. Mēs ienirstam dziļi visās domās un piedzīvojumos, iznirstot atpakaļ ar jaunu sapratni un izpratni. Kad mēs atrodam jaunu patiesību, lai arī sāpīgu varbūt, mēs atlaižam un transformējam to, vai arī integrējam sevī. Pieņemam visu, un esam bezbailīgi. Kad mēs sekojam savai intuīcijai, mēs tiekam vadīti. Bez šaubām atlaižam visas vecās enerģijas, tādas kā kauns, vainas apziņa, naids un citas, jo tās pazemina mūsu vibrācijas, bet ļoti svarīgi ir mūsu vibrācijas uzturēt augstā līmenī. Tas nenozīmē, ka mums būtu jāignorē vecās enerģijas, mums jābūt Mīlošiem pret tām, un tad tās transformēsies. Un dažreiz ir arī jāļauj tām izpausties (tikai nevērst uz citiem savu naidu vai apvainojumus).


Uzticieties sev. Ticiet, ka jūs esat tieši tur, kur jums jābūt. Ko jūs no tā mācaties? Atcerieties, ka jūsu Sirds un Prāts ir tur, kur fokusēta jūsu uzmanība.