trešdiena, 2018. gada 12. septembris

lekcija EĻĻAS ČAKRU SABALANSĒŠANAI un PLANĒTU IETEKMES HARMONIZĒŠANA AR ĒTERISKAJĀM EĻĻĀM



Aromterapeites Ingas Nemšes lekcija EĻĻAS ČAKRU SABALANSĒŠANAI un PLANĒTU IETEKMES HARMONIZĒŠANA AR ĒTERISKAJĀM EĻĻĀM
Sestdien, 2018.gada 15.septembrī 12:30-13:00
Pokaiņu meža Infocentrā
"Zināšanu Gadatirgus 2018" ietvaros


Ēteriskā eļļa ir destilācijas procesā transformēta auga dvēsele, kam joprojām piemīt attiecīgā auga dzīvības enerģijas spēks ļoti koncentrētā veidā. Katra ēteriskā eļļa atbilst noteiktai vibrācijai un cilvēka čakrai, līdz ar to spēj novērst cilvēka ķermenī radušos traucējumus, likvidējot enerģiju nosprostojumus un iedarbojoties uz visiem cilvēka ķermeņiem (fizisko un smalkajiem ķermeņiem). Lekcijas laikā uzzināsiet, kā ar čakru eļļu palīdzību iespējams uzlabot savu dzīves kvalitāti un, kura no eļļām Jums šobrīd būtu visnoderīgākā.

Aromterapeite Inga Nemše pastāstīs arī par salīdzinoši vienkāršu planētu ietekmes harmonizācijas metodi, ar kuras palīdzību iespējams gūt labus rezultātu - planētai atbilstošu ēterisko eļļu izmantošanu. Šajā gadījumā var runāt par astroloģisko aromterapiju, kad dziedniecības nolūkos tiek piemeklētas cilvēkam atbilstošākās ēteriskās eļļas, kuras spēj mazināt konkrētu planētu negatīvo iedarbību. Uzzināsiet, kuras ēteriskās eļļas atbilst konkrētām planētām, un, kādi ir individualizēta astroloģiskā eļļu maisījuma gatavošanas pamatprincipi.

Būs iespēja arī notestēt un iegādāties eļļas čakru sabalansēšanai, ēteriskās eļļas un hidrolātus, arompiederumus (aromkulonus, aromakmeņus) un pretinsektu līdzekļus.

www.aromaessence.lv
Instagram: latvianaromaessence