otrdiena, 2018. gada 13. marts

Noderīgas vietnes Jaunās Paradigmas interesentiem.

http://www.yogalifeart.lv/noderigas-vietnes-jaunas-paradigmas-interesentiem/


Kur es gūstu informāciju par t.s. Jauno Paradigmu, kas ir Jaunā Zeme, jaunās enerģijas un viss par šo tēmu? Šoreiz ne par visdrošāko -meditāciju un personīgām atklāsmēm, bet citiem līdzīgiem avotiem.



Grāmatas -lieliski ( pati mīlu!), taču laiks ir straujš: katra nākamā diena nāk ar pilnīgi citu enerģiju, nesot līdzi izmaiņas. Ja vēl pirms pāris gadiem, pat mēnešiem runājām par kādām noteiktām izpausmēm fiziskā ķermeņa sajūtās, tad arī tas nepārtraukti mainās. Ejot cauri vieniem noteiktiem smalko ķermeņu aktivizēšanās posmiem, gribas dzert ūdeni. Daudz. Taču tad seko cita fāze (  varbūt ievērojāt kāds 2017. -2018.gadu mijā), kad dzert praktiski negribas -arī tas ir saistīts ar mūsu daudzdimensionālās būtības smalko ķermeņu aktivizāciju, bet pavisam citiem. Plazmas ķermenis, kristāliskais, kosmiskais, galaktiskais -katra aktivizēšanās izpaužas citādi.



Šeit daži online avoti, kuriem sekoju un salīdzinu ar pašas izjūtām un info no saviem Augstākajiem Es. Šīs vietnes ir mana Alma Mater vistiešākajā veidā par lielajiem pārmaiņu laikiem uz Zemes vai arī vienkārši man rezonējošas. Pārsvarā tie ir angļu valodā.

Ja reiz astroloģija, tad tas ir Toms Lešers jeb Kaypacha -www.newparadigmastrology.com. Viņa iknedēļas video par kolektīvo lauku Jaunās Zemes aspektā.



Viena no pirmajām, kas sāka saņemt info par Jauno Zemi savās kvantu Hipnoterapijas Dziedināšanas ( QHHT) sesijās, ir Doloresa Kannona. Pasaulē ļoti zināma, sarakstījusi ap 20 grāmatām par šo. www.dolorescannon.com

Viņa izaudzinājusi simtiem savu skolnieku, daudzi no tiem praktizē gan šo metodi, gan izstrādājuši savas -atvasinātas. Info parasti tiek sniegts no ļoti smalkiem plāniem un domāts kopīgam t.s. gaismasdarbinieku atbalstam visā pasaulē -mana favorīte ir Alba Veinmane/ Alba Weinmanpublicētie video ir dziedinājuši arī mani kā skatītāju ( jā, šajā gadījumā darbojas viss ir viens -Albas klients risina savu problēmu, bet nostrādā perfekti skatītājiem!).



Ļoti advancēts ir Lisa Transcendence Brown kanāls -laikam šobrīd man visspēcīgākais, saņemu vissvaigāko info, kas notiek uz planētas tieši šobrīd, www.awakeningtoremembering.com -burtiski par stundām ( tas gan viņas FB ): info ir ļoti daudz-rakstveidā īpaši – tās ir visīstākās aktivācijas lasītājam. Atklāju gan Lisu vispirms arī caur video.-bezmaksas info apmēram reizi mēnesī par aktuālo, var iegādāties labus webinārus -tie ir amazing!



Viens no klasiķiem ir Sals Rakili  -pie viņa esmu apguvusi arī Laika Līniju Dziedināšanas metode ( tāpēc savulaik iebraucu Kvantu Hipnozes video lauciņā un tālāk pie Doloresas Kenonas!). www.salrachele.com. Viņa grāmatas sen dabūnamas Latvijā krieviski ( minēts kā Sels Reičels). Mājas lapa krieviski www.salrachele.ru Te video krieviski



Vienmēr pārčekoju Sīliju Fennu –Celia Fenn, ar ko savulaik sadraudzējāmies -viņas vēstījumi no Erceņģeļa Mihaila apmēram reizi mēnesī vai lielo notikumu laikā, bet viņa ir pietiekami aktīva FB vietnē -iesaku kļūt par viņas sekotāju. www.starchildglobal.com

Mani absolūti mīluļi: Stīvs Nobels, iesaku viņa video -intervijas, aktivācijas-https://thesoulmatrix.com/

Madženta Piksī -Magenta Pixie -tā, kuru dēvē par zvaigžņu bērnu -starseed -māmiņu –magentapixie.com



Latvijā par Jauno Enerģiju tēmu man rezonē Tatjana Fomičeva -kristallosofija.ru

Ieklausieties savā no “vēdera lejasdaļas”un sirds nākošās zināšanā/ jušanā -mūsu ir daudz &dažādi- katram derēs savs!



Baiba. 2018. februārī

 šeit arī video rakstītajam

Baiba Kranāte

2018. 19. februārī,  Skulte -Rīga