pirmdiena, 2018. gada 19. marts

Kā pazīt sargeņģeļa dotās zīmes; ko viņi palīdz un ko nemaina

http://veselam.la.lv/2017/06/27/ka-pazit-sargengela-dotas-zimes-ko-vini-palidz-un-ko-nemaina/

Par sargeņģeļu esamību un klātbūtni runā arvien biežāk. Informācijas ir daudz, taču, lai no teorijas pārietu uz praktisku darbību un iemācītos komunicēt ar savu eņģeli-sargātāju, vispirms jāatver smalkā sajūtu pasaule un jāļaujas informācijas plūsmai. Redzēt ar sajūtām – tāds ir mūsu uzdevums. Kā to paveikt?


Kas ir eņģelis? Vai visi eņģeļi ir sargeņģeļi?


Gaismas darbiniece, ezoteriķe un eņģeļu praktiķe-medijs Maruta Pētersone, kura informāciju saņem no eņģeļiem, skaidro, ka eņģeļa definīcija lielākoties ir atkarīga no konkrētā cilvēka uztveres. Kādam tā būs aizgājuša tuvinieka dvēselīte, citam – būtne ar spārniem un nimbu, vēl kādam – enerģija vai intuīcija, pieskāriens vējā, zīme ceļa galā vai tml. Katram no viņiem būs taisnība.


Arī dziedniece, gaišreģe un personības izaugsmes konsultante Agnese Ziediņa-Zariņa uzsver, ka eņģelis cilvēkam var parādīties jebkādā formā, arī kā mirušais radinieks vai būtne ar baltiem spārniem. Galvenais, lai pašam cilvēkam šī forma šķistu pieņemama.


“Visumā ir sava gaismas būtņu hierarhija, un mums nevajadzētu vērsties pie savu sargeņģeļu vadības vai pat vēl augstāk – pie eņģeļu vadītājiem. Kāpēc? Jo katram ir sava misija, pienākumi un kompetences. Tas nozīmē – lai cik skaļi un tālu mēs lūgtos, mūs dzird un ar mums strādā vienīgi mūsu sargeņģelis,” skaidro Agnese. Sargeņģeļi jeb dzīves pavadoņi ir mums blakus no pirmā līdz pēdējam brīdim. Tās ir par cilvēku augstāk attīstītas enerģētiskas gaismas būtnes, kuru misija ir palīdzēt. Tās mūs sargā no priekšlaicīgas nāves un citiem negatīviem notikumiem, kas var atgadīties neparedzētu apstākļu dēļ. Tajā pašā laikā sargeņģeļiem nav tiesību pasargāt cilvēkus no tām situācijām, kas ir liktenīgas jeb karmiski nolemtas. Viņi neizjauc mūsu dzīves scenāriju, bet gan pieskata, lai tam sekojam.


Abas ezoteriķes ir vienisprātis – katram cilvēkam ir vairāki sargeņģeļi. Agnese gan precizē, ka vidēji to ir pieci, tomēr kopā ar cilvēku vienmēr ir tikai viens – galvenais sargeņģelis. Atsevišķās situācijās pievienojas pārējie četri, bet pavisam kritiskos brīžos – pat vairāki desmiti eņģeļu.


Sargeņģeļi mēdz novērsties?
“Manam sargeņģelim šis jautājums izraisīja smīnu un neizpratni. Lai arī ko jūs darītu vai nedarītu, sargeņģeļi vienmēr ir un būs ar jums līdz pēdējam dzīves brīdim,” ar pārliecību saka gaismas darbiniece Maruta Pētersone.
Dzīvē ir posmi, kad par eņģeļiem un sargeņģeļiem absolūti nedomājam, bet vai tāpēc viņi no mums novēršas? Nē! Katram tuvumā ir savs sargeņģelis, pat tiem, kuri izvēlējušies darīt ļaunas lietas. Ikvienam ir savs individuālais dzīves uzdevums un, tā kā jebkuram no mums ir dota brīva izvēle, mēs esam atbildīgi par savu rīcību, domām, vārdiem, darbiem, nodomiem un vēlējumiem.
Jāņem vērā – lai gan aizbiedēt sargeņģeļus nevaram, taču aizvainot gan. “Tādos brīžos viņi vienkārši uz kādu brīdi ļaus mums padarboties vienatnē, gūt dzīves pieredzi caur smagiem pārbaudījumiem, traumām, slimībām un ciešanām. Bet tas nenozīmē, ka sargeņģeļi nebūs blakus! Viņi vienkārši nedaudz, pavisam nedaudz pabūs novērotāju lomā, bet arī tikai tik daudz, lai ļautu mums mācīties – tik, cik tas paredzēts dvēseles attīstībai, izaugsmei un dzīves uzdevumu izpildei.”
Patiešām, sargeņģeļi ir ļoti jutīgas būtnes, tāpēc tās nedrīkst aizvainot, piekrīt Agnese Ziediņa-Zariņa: “To var izdarīt ar pārmetumiem, apsaukāšanu, nenovērtēšanu. Jā, sargeņģeļi ir stipri attīstītākas būtnes par cilvēkiem, tomēr arī viņiem piemīt emocionālā pasaule. Tas nozīmē, ka ir spēja just gan prieku un vilšanos, gan patiku un nepatiku.”
Kā sargeņģeli pasaukt palīgā?
Maruta sazināšanos ar eņģeļiem salīdzina ar mūsdienās tik ierasto komunicēšanu pa telefonu: “Ir jāpaņem “telefons” un jāizsauc adresāts. Tas nozīmē, ka jābūt nodomam un vajadzībai pēc sargeņģeļa sauciena un atbildes. Mēs taču nezvanām bez konkrēta nodoma, vai ne? Pat vienkārša parunāšanās ar draugu ir noteikta vajadzība. Arī šobrīd, kad atbildu uz šiem jautājumiem, esmu izsaukusi eņģeļus un gaismas skolotājus, kuri ir gatavi man atbildēt. Izsauktajam adresātam uzdodu jautājumus, saņemu atbildes un nododu šo informāciju jums. Tas nozīmē, ka ikviens jebkurā mirklī spēj sarunāties ar savu sargeņģeli, viņu uzrunājot! Ja zināms sargeņģeļa vārds, var uzrunāt arī konkrēti”.
Lai sadzirdētu un saņemtu atbildes, vispirms ir jānotic. Izsaucot “abonentu”, “klausule” jāpieliek pie auss un jāieklausās. Jābūt uzmanīgiem un pacietīgiem. Kāds runā skaļāk, kāds klusāk, kāds atbild ātrāk, kāds lēnāk, bet atbildes nāk. Sargeņģeļu temperaments un raksturs ir tāds pats kā jums, uzsver eņģeļu praktiķe Maruta Pētersone.
“Eņģeļiem, gaismas skolotājiem un erceņģeļiem jājautā īsi un konkrēti, kā arī jāpalūdz, lai atbildes nāktu jums šobrīd saprotamā veidā. Varat vienoties par kādu konkrētu zīmi un, lai gan viņiem piemīt laba humora izjūta, ideja par naudu no gaisa tomēr nederēs. Iekšējā sajūta jeb intuitīvā informācija pateiks priekšā, ka konkrētās zīmes ir no sargeņģeļa. Gandrīz ikviens to jau ir piedzīvojis, tikai – cik bieži šo informāciju fiksējam un saprotam, ir cits jautājums.”
Kā saprast atbildi?

Veidi, kā sargeņģelis mums var nodot informāciju, ir ļoti dažādi, galvenokārt atkarīgi no cilvēka uztveres spējām, skaidro gaišreģe Agnese Ziediņa-Zariņa. “Es ar tiem sazinos domās – telepātiski. Mans vīrs savam sargeņģelim uzdod jautājumus domās un atbildes saņem kā idejas par konkrētajām tēmām.

Izplatīts veids, kā Sargeņģeļi pievērš cilvēka uzmanību, – rādot zīmes caur vienādiem skaitļiem, piemēram, ja regulāri redzam ciparu kombinācijas 21:21, 13:31, 01:01 vai līdzīgas.

Atbildes iespējams saņemt arī caur nejaušām sarunām, reklāmas baneriem, šķietami nejauši uzšķirtas lapaspuses grāmatā un daudzos citos veidos. Jo biežāk praktizējam komunikāciju ar eņģeļiem, jo precīzākas atbildes saņemam. Savā grāmatā “Sarunas ar Sargeņģeli” aprakstu sešas pakāpeniskas metodes, kā uzsākt un pilnveidot komunikāciju ar savu sargeņģeli. Kopumā varu teikt, ka komunikācijai jābūt ar lielu pateicību, patiesai un atvērtai. Pret eņģeli jāizturas kā pret savu labāko draugu.”

Ieteikumi veiksmīgai komunikācijai

Esiet harmonijā un līdzsvarā ar sevi. Kā to sasniegt? Atvēliet ikdienā laiku sarunai ar sevi un savu sargeņģeli. Viņi var jums palīdzēt atrisināt daudzus ikdienas darbus un problēmas, arī finansiālās. Savā grāmatā “72 gaismas dzimšanas Sargeņģeļi” ir vairāki eņģeļi, kuri palīdz harmonizēt un līdzsvarot ikdienas rutīnas, tikai tam ir jānotic. Ja nezināt viņu vārdus, der zināt, ka eņģeļu hierarhijā ir konkrētu eņģeļu grupas, kas darbojas noteiktās sfērās. Piemēram, ir eņģeļi pavāri, eņģeļi mehāniķi, eņģeļi celtnieki, eņģeļi finansisti, eņģeļi mākslinieki, valsts pārvaldes eņģeļi utt. Droši aiciniet konkrēto problēmu risinātājus jums palīgā! Iespējams, ka saņemsiet risinājumu pavisam citādākā veidā, nekā bijāt plānojuši – un tā būs visai skaidra zīme, ka eņģeļi ir piedalījušies. /Maruta Pētersone/

Aiciniet savā dzīvē vairāk mīlestības, miera un harmonijas. Trīs norises, kas spēj dziedināt jebkuru dzīves problēmu, ir – piedošana, pateicība un svētība. Piedot ikvienam un regulāri, tajā skaitā arī pašam sev. Tā jūs dziedināsiet ne tikai sevi, bet arī savu likteni. Pateicieties par cieņu, atbalstu un palīdzību, ko saņemat. Svētījiet savus darbus, ēdienu, ikdienas darbus, bērnus. Dāvājiet drošību un aizsardzību, tādējādi jūs noteikti saņemsiet atbalstu. /Maruta Pētersone/

To izlemj katrs pats – cik daudz un bieži komunicēt ar savu Sargeņģeli. Vienam pietiek ar sarunu vienreiz dienā, otram – vienreiz nedēļā, vēl citam – pāris reizes gadā. Eņģeļi to pieņem un saprot. Viņi gan iesaka – vienmēr vajag pateikties saviem atbalstītājiem un palīgiem. Pat vienkāršs paldies viņus ļoti iepriecinās!
/Maruta Pētersone/

Cieša komunikācija ar sargeņģeli cilvēkam negarantē bezgalīgas medus upes pie kājām. Katram no mums ir savs ceļš, un tas ietver sevī gan prieku, gan ciešanas un grūtības. Ja pret sargeņģeļiem izturamies nevīžīgi, tie izpilda savus pienākumus pret mums ļoti formāli. Toties, ja veltām eņģeļiem daudz uzmanības, cienām un sakām viņiem paldies, tad nav ilgi jāgaida uz aktīvu izpalīdzēšanu un atbalstu. Tāpēc – katru dienu izsakiet pateicību par būšanu kopā un sniegto palīdzību. Varbūt tas skan mazliet savdabīgi, taču arī viņi alkst pēc atzinības un uzslavām. /Agnese Ziediņa-Zariņa/

Izglītojies praktiski!

Uzzini, kā sazināties ar savu sargeņģeli soli pa solim.

Latviski vairāk var uzzināt grāmatās:

Agnese Ziediņa Zariņa “Sarunas ar Sargeņģeli”