otrdiena, 2018. gada 6. marts

Augu dziedinošais spēks

http://gaismasvirziens.blogspot.pe/2018/03/augu-dziedinosais-speks.html

Augu dziedinošais spēks sajūtās, uztverē un dvēseles bildēs



Saruna un praktiska nodarbībā ar un par augiem  kopā ar tradīciju pētnieci Ievu Ančevsku un dabas produktu un ēterisko eļļu veidotāju Solvitu Kūnu.


Sarunas gaitā dalīsimies pieredzē par augu iedarbības dažādajiem aspektiem. Dalīsimies savās sajūtās un nojausmās par augu sūtītajām zīmēm, par krāsu, smaržu un veidolu valodu, kādā augi mūs uzrunā. Darbosimies praktiski ar augiem, kā arī ar vingrinājumiem, kas rosina iztēli un sajūtas. 



Aicināti visi, kuri ir gatavi iedziļināties augu būtības noslēpumos un ļauties to dziedinošajam spēkam!


Nodarbība notiks 17. martā plkst. 10.00- 16.00 Ikšķiles Brīvajā skolā (Rīgas iela 175, Ikšķile)

Pieteikšanās līdz 15. martam, rakstot uz e-pastu: ieva25@inbox.lv  


Iedvesmai citāts no mīļa skolotāja Volfa Dītera Štorla grāmatas par augu būtību:

“Augi ir ļoti spēcīgi skolotāji, jo viņu būtība ir vistīrākā meditācija. Ko citu gan viņi dara, kā vien kavējas pilnīgā klusumā, ar zaļo lapotni uzņem saules gaismu – sauli, kas nerimstoši no sevis izstaro mūžīgo, visu ietverošo AUM - radīšanas pamattoni. Ar savu sakņu tīklu augi ir savienoti ar debesu gaismas pretpolu, ar mitro tumšo zemi, ar sēņu pasauli, ūdeni un minerāliem.

Šīs būtnes, kuru asinis ir zaļas, rada no abiem avotiem: no zemes tumsas un no saules un zvaigžņu universa gaismas. Viņu meditācijas ir vistīrākais laimes skurbums. Kurš spēj ar iztukšotām domām blakus augam (lakstaugam vai kokam) apsēsties un viņa klusumā piedalīties – tā sakot, viņa meditācijai pieslēgties, tas pats var piedzīvot šo laimes sajūtu.”