pirmdiena, 2018. gada 5. marts

MAZĀS ASTROZIŅAS 05.03.-11.03.2018.


Mēnestiņš visu šo nedēļu dils, tātad mums vairāk jālieto prāts, pie kam Mēnestiņš jau pirmdien plkst. 15:23 uzsāk savu krusta ceļu un mēs šonedēļ varam paveikt daudz grūtu darbu. Līdz piektdienai vēl arī visas planētas atrodas taisnvirziena kustībā, kas dod mums papildus spēku. Šonedēļ veicam grūtos, nepatīkamos, ilgi atliktos darbus. Izcils laiks, lai nokārtotu vecus parādus. Ļoti labi ir izrevidēt savus drēbju skapjus, krāmus garažā utt. Lieko atdodam sērdieņiem, nederīgo izmetam.
Visu nedēļu veidosies un svētdien maksimumu iegūs kāda ļoti spilgta, jauneklīga enerģija. Šī enerģija ir par negaidītiem dzīves pagriezieniem, par vasaru, par piedzīvojumiem. Ja pats emocionālais fons būs tumšākās krāsās, tad šī būs kā gaiša, skaista cerību svītra naksnīgajās debesīs. Būsim kā skolnieki, kas sēž pēdējo nedēļu skolā, zinot, ka drīz jau vasara. Ja šonedēļ ir grūti, domājiet par vasaru un piedzīvojumiem! Piektdien atpūtā dodas dievu dievs Jupiters. Saldu miedziņu, foršais!
Tusiņi vīkendā būs ļoti atšķirīgi. Nakts uz sestdienu ir triekšanas nakts. Pilna ar burvīgu, tukšu muldēšanu, bezjēdzīgu risku utt. Laicīgi jau noslēpiet no sevis mašīnas atslēgas, ja rociņa stiepsies pēc sīvā. Tveriet pasākumus maksimāli viegli, ir karnevāla nakts. No rīta maskas kritīs un nesabīstaties no tā, kas dus jums blakus. Nakts uz svētdienu būs jau daudz pareizāka. Var būt pat tā, ka aizejat uz klubu, bet tur jums kāds nolasa morāli, ja neierakstīsieties kādās tur tradīcijās, piemēram, nebūsiet adekvāti apģērbti. Mīlas materiāls ķersies pašvakāk. Netusētāji krāmē māju un gatavo ratus vasarai, liek nost ragutiņas. Neslinkojiet tagad! Lai produktīva šī nedēļiņa!
Andis
geste.astro@gmail.com