pirmdiena, 2018. gada 26. marts

MAZĀS ASTROZIŅAS 26.03.-01.04.2018.

MAZĀS ASTROZIŅAS
26.03.-01.04.2018.
Dzīvot nudien ir interesanti! Atnākusi Lieldienu nedēļa ar pilnmēnesi Svaru zīmē šo sestdien. Līdz sestdienai, tātad, Mēnestiņš augs un ceļos pa savu rudens jeb auglības ceļu. Klāt vēl tas, ka Merkurs retrogrāds, bet Saule Aunu zīmē cīnīsies ar veselu gūzmu planētu Mežāžos. Kādas enerģijas tas viss sola mums? Augošā mēnesī lietas ir jāuzsāk. Tad uzsākam sevis atjaunošanas un transformācijas procesu! Tādu sava veida pavasara tīrīšanu sevī un savā apkārtnē. Gada labākā nedēļa, kad stingri nolemt lietas sevī un savā dzīvē mainīt.
Dzenam prom ziemu. Tinies, ziema! Dzenam prom senilitāti, tobiš atpazīstam sevī vecišķumu un to no sevis padzenam. Ja nākamā nedēļa būs burvīga, lai no sevis izmestu visu lieko un darītu pat sāpīgas lietas, tad šī nedēļa vairāk ir par jaunām idejam un projektiem, kuru gaismā apzināties visu, kas mums traucē un jau no svētdienas mērķtiecīgi un aktīvi no tā atbrīvoties. Šajā nedēļā ir daudz ts “maniakālās” enerģijas. Tā tāda mākslīga drosme, kas mums uz nedēļu dota. Izmantojam to, lai uzsāktu pat tik lielas lietas, kuras vnm esam gribējuši, bet no kurām esam baidījušis. Lai dzīvo maniaks mūsos! Drosmi!
Vīkends absolūti narcistisks. Ballītes gan uz sestdienu, gan svētdienu būs par izrādīšanos, tā kā gatavojiet štātītes. Ballīte naktī uz svētdienu vispābā būs ņammīga, jo mīlas dieviete Venēra būs iesoļojusi savās mājās Vēršu zīmē un mīlas materiāls būs plaši pieejams. Netusētāji krāso olas un spriež tiesu savai un citu dzīvei. Labs laiks kardināli risināt dzīves situācijas. Var arī uzmest aci kādai aplam dārgai gleznai, tautas daiļrade rullēs vājāk. Visiem kopā - tusētājiem un netusētājiem - novēlu līksmas Lieldienas! Plānojam trakas un varenas lietas un esam laimīgi! Lai krāsaini!
Andis
geste.astro@gmail.com