svētdiena, 2016. gada 10. janvāris

Ticiet, par jums rūpējas!

Ticiet, par jums rūpējas!
09.01.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------
Šogad, dārgie, mēs gribētu, lai jūs uzticaties tam, ka esat Mīlēti, ka par jums rūpējas, un ka Visuma Radītājas vēlas palīdzēt jums pār-radīt jūsu dzīvi, lai tās plūdums būtu daudz lieliskāks, dabiskāks un nepiespiestāks.

Kad jūs atrodat sevi, iestrēgušu cīniņos, vai apjukušu – ieejiet savā Sirdī. Tā vietā, lai lauzītu galvu par to, ”Ko man tagad VAJADZĒTU darīt?” – pajautājiet savai Sirdij, ”Ko es JŪTU, ka patiešām tagad GRIBU izdarīt, pieņemot dzīvi tādu, kāda tā ir?”. Šādā veidā, dārgie, jūs atradīsiet savu vadību. Izklausās pārāk vienkārši? Tas tik tiešām ir vienkārši. Dzīvnieki nekad nedomā, ko viņiem tagad ”vajag” darīt. Zvaigznes nekad neprāto, kurp viņām tagad ”vajag” iet. Daba tikai seko savam instinktīvajam ceļam. Un šādā pilnīgas un totālas uzticēšanās stāvoklī tiek gādāts par visām tās vajadzībām. Dārgie, arī par jūsu vajadzībām tiek gādāts gluži tāpat, taču cilvēce ir piemirsusi savu dabisko esības stāvokli.

Ir pavisam viegli ielaisties pārmērīgā savas dzīves apdomāšanā, kaut arī mēs, protams, jūsu apdomību atbalstām, bet kad jums nav skaidrības, kā rīkoties – atbilde vienmēr ir rodama jūsu Sirdī, ik brīdi, ik mirkli.

Esiet svētīti, dārgie! Jūs visi tiekat tik ļoti Mīlēti, tik ļoti vadīti, tik ļoti par jums tiek gādāts … Atļaujiet sev dzīvot daudz dabiskāk šogad – un jūsu dzīve tad sāks daudz gludāku ritējumu. 


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6032909