otrdiena, 2016. gada 26. janvāris

Mēneša prognozes pēc numeroloģijas. Janvāris.

Mēneša prognozes pēc numeroloģijas. Janvāris.
Katram cilvēkam ir savs skaitlis numeroloģijā, pēc kura aprēķina individuālo gada un mēnešu prognozi un nosaka savu stāvokli šajā ciklā. Lai šo skaitli uzzinātu, jāsaskaita dzimšanas dienas datums un dzimšanas mēnesis. Ja summā ir divciparu skaitlis, tad skaita to atkal kopā, līdz iegūst viencipara skaitli. Iegūtais skaitlis ir jūsu Personīgais cipars, pēc kura jāskatās attiecīgā prognoze.
Piem. Ja cilvēks dzimis 26. augustā, tad skaita 2+6+0+8=16 1+6=7. Šajā gadījumā jāskatās cipars 7.
2016. gada janvāris
Ciparam 1
Labs laiks attiecībām. Var uzsākt dažādus kontaktus, veidot attiecības. Ļoti noderīgi ievākt dažāda veida informāciju, lai jau februārī sāktu aktīvi darboties. Mēnesi ieteicams pavadīt mierīgās noskaņās, labākais, ja to var darīt kopā ar mīļoto cilvēku. Brīviem putniem var parādīties lielāka vēlme pēc jaunām attiecībām. Atbilstoši reaģējot, iespējamas jaukas un romantiskas tikšanās. Šis ir laiks, kad var piesaistīt dažādus investorus projektiem, veikt pārrunas, tikties ar potenciālajiem sadarbības partneriem. Ieteicams daudz neapspriest lielos plānus ar cilvēkiem, par kuriem neesat pilnīgi pārliecināti.

Ciparam 2
Nekāda miera. Jau janvāris iesāksies pietiekami interesanti. Iespējamas jaunas tikšanās, draudzība vai pat negaidīta mīlestība. Šajā laikā, lai kā gribētos mieru, doma par to ir jāatmet. Var uzsākt dažādas sarunas, lai pēc tam pieņemtu nopietnākus lēmumus. Pilnīgi jaunas lietas sākt nevajadzētu, bet padomāt, kas ir tas, ko vēlaties mainīt jau iesāktajos procesos. Ikviena saruna var būt kā labs sadarbības iesākums. Pat nejauši satikti cilvēki gada laikā var uzrasties atkāroti un nest uzlabojumu jūsu statusā. Jauniem pāriem uzsāktās attiecības grūtāk noformulēt, jo var nebūt īsti skaidrības par to, kādu statusu cilvēks vēlas.

Ciparam 3
Ne vienmēr visam jābūt sakārtotam un labi zināmam. Ja esi iecerējis Jauno gadu uzsākt ar kādu apņemšanos, tad tas var neizdoties. Vēlams jaunās lietas neuzsākt, bet atlikt. Iesējams sakārtot dažādas komunikāciju lietas, kontaktus. Var būt grūtāk savienot vēlamās idejas ar reālajiem darbiem. Ja vēlies drīzumā sākt kādus grandiozus projektus, tad tagad var sakārtot visus pamatus un iestrādnes. Naudu lieki netērēt, bet censties padomāt, kā labāk ietaupīt. Var būt grūti nokoncentrēties uz darbiem. Emocionāli šis periods ir nedaudz nestabils, līdz ar to nevajag uzņemties vairāk, nekā var pavilkt.

Ciparam 4
Var parādīties idejas, kā atrisināt kādas sarežģītas situācijas. Daudz darba varam veltīt, lai meklētu labākus variantus. Tiklīdz liekas, ka ideja ir atrasta, tā pēc dienas jau liekas, ka nav īstā. Nav vēlams ieciklēties uz kādu noteiktu darbu, lietu vai notikumu, bet vajag paraudzīties caur radošo rakursu uz ikdienas rutīnas lietām. Nopietnos darbos var pamanīt defektus, kurus iespējams pārvērst par efektiem. Var piestrādāt pie reklāmām, kas saistās ar pamatdarbu. Var veikties dažādos komandējumos, ar darbu saistītos braucienos. Darba vidē var pavērties pilnīgi cits skatījums, jauni kolēģi, jaunas iepazīšanās. Pateicoties darbam, var satikt iespējamo partneri.

Ciparam 5
Neliela atelpa spraigam gadam. Labi pavadīt kopā ar ģimenes locekļiem, pārskatīt, kas ir tas, ko vēlamies mainīt ģimenes statusā, mājas interjerā vai dzīves vietā. Labi veikt kādus remontus, uzlabojumus, sevišķi, ja tas saistās ar interjera uzlabošanu. Labs laiks mājdzīvnieka iegādei. Šajā periodā var uzrasties jauni draugi, kas paliek ļoti ātri par tuviem, tomēr ar visu sirdi un dvēseli tiem atklāties nevajadzētu. Esiet uzmanīgi ar jauniem draugiem, kas sola zvaigznes pie kājām nonest. Iespējami lielāki pārsteigumi no kāda ģimenes locekļa vai tuvinieka puses. Ja kāds saprāta robežās lūdz palīdzību, to atteikt nevajadzētu. Dots devējam atdodas.

Ciparam 6
Ja ir sajūta, ka beidzot būs miers, tad tas vēl ir jāpagaida. Šobrīd labi un cītīgi vēlams apsvērt pagājušā gada notikumus. Ģimene var prasīt vairāk laika, pienākumus un atbildību, bet jums pašiem var būt sajūta, ka gribas nost no visas pasaules. Sadaliet laiku, lai tiek visiem, citādi ieguvējs nebūs neviens. Sarunas ar citiem var būt apgrūtinošas. Var otru nesaprast. Lielās un nopietnās sarunas vēlams atlikt. Atrodiet laiku savām sirds lietām. Var pievērsties kādai ezotēriskai tēmai, garīgās dzīves sfērām vai filozofiskiem aspektiem. Labs laiks apmeklēt psihologu vai psiholoģijas lekcijas. Centieties vairāk laika pavadīt svaigā gaisā.

Ciparam 7
Sakārtojam darbus, lai pievērstos sev. Var parādītes lielāks iekšējais spēks, kas ļauj saprast savu pārliecību un vēlmes iegūt vairāk. Darba spars dubultojies, parādījusies daudz dziļāka interese par to, ko darām. Var likties, ka daudz kas no tā, ko darām, ir nenozīmīgs vai pilnīgi nav tas, ko mēs gribam darīt. Var parādīties vēlme pēc ikdienas darba mainīšanas, tā teikt, darba vides vērtību maiņas laiks. Ģimenei šajā periodā var pietrūkt laika, bet tas ir posms, kam ir jātiek pāri. Var aizbraukt uz kādu svētvietu vai vienkārši klusu vietu, kur iespējams pabūt pašam ar sevi. Uzmanīgi ar naudas darījumiem. Pārskaitām visu vismaz divas reizes. Labi uzsākt mācības, kas nākotnē noderēs karjeras izaugsmei.

Ciparam 8
Lai sāktu kārtīgi ķerties pie darbiem, vajag pabeigt iepriekš solīto. Apsēdies, pameditē un padomā, vai tiešām esi izdarījis visu, ko apsolījis. Priekšā būs visai dinamisks laiks, bet tas būs daudz raženāks, ja būsi ielicis labus pamatus. Iespējas saņemt kādas norādes, kas būs nepieciešamas tuvākā laikā. Svarīgi apzināties, ka celt var tik, cik var nest. Labs laiks īslaicīgiem braucieniem, pat bez kāda mērķa, lai iegūut ko jaunu vai iepazītos. Pārskatām savus resursus, izvēlamies lietas, kas jāpabeidz un pabeidzam tās. Var daudz veiksmīgāk atbrīvoties no lietām, no kurām bijis grūtāk tikt vaļā. Pārdot to, kas jāpārdod. Vieglāk ir aiziet no darba, bet nav vēlams uzsākt jaunu darbu. Izvēle pašu ziņā.

Ciparam 9
Sākas savā ziņā izvērtēšanas laiks. Janvārī daudz uzmanības jāpievērš plānošanai, kas saistās ar dažādu darbu pabeigšanu, izanalizēšanu un sakārtošanu. Var uzsākt jebkādus īstermiņa projektus, kurus iespējams šī gada ietvarā arī pabeigt. Jāizvairās no ilgtermiņa projektiem, tie var neizdoties vai sniegt lielu vilšanos. Var uzsākt īslaicīgas attiecības, tai skaitā arī darba attiecības. Var iesaistīties dažādos projektos, kur noteikti termiņi un kas nav ilgāki par gadu. Labākais laiks, kad izdarīt secinājumus, ja vajag pielikt lielu punktu.