trešdiena, 2016. gada 27. janvāris

27.janv. - 5.Eb

https://www.facebook.com/toltekulaiks/posts/1206734142673611

Lai iznestu pasaulē savu individualitāti – arī vajadzīga komanda
5.Eb


Un tikai komanda ir tas, kas satur sevī individualitāti – viss pārējais ir bars. Tikai komanda var pretstatīt sevi baram, un uzvarēt baru. Jo tas vienmēr ir ļaunuma izpausme. Komanda, kas sastāv no individualitātēm savukārt pārstāv progresīvos Gaismas spēkus. Pat eņģeļi darbojas pēc komandas principa, kur ir kopējs uzdevums, un katram savs talants ar ko šai uzdevumā iederēties. Komanda vienmēr izceļ individualitāti – bars vienmēr to nonivilē.

Šodien mēģinat saprast kādas komandas daļiņa Jūs esat? Kur ir tā vieta, kur Jūsu individualitāte tiešām tiek izcelta? Ja jūs vēlaties augt un attīstīties, jūs to protams varat arī vienatnē. Darbs ar sevi un cīņa ar savas personības „ego” paterniem vienmēr ir bijusi apsveicama lieta. BET, ja jūs gribat nostāties aktīvā pozīcijā pret Tumsu – tad jums nepieciešama komanda. Bars vienmēr pārstāv haosu, vienmēr apelē pie dzīvnieciskā cilvēkos. Tie, kas sēj bara instinktus vienmēr kalpo tumsai. Tie, kas vēlas cilvēkus vienādot – kalpo ļaunumam. Un tikai Komandas var viņus uzvarēt!


Palūkosim, kas tad ir komanda? Tam ir jābūt vienotam mehānismam, kur katra detaļa ir savā vietā. Kur katra detaļa ir unikāla un neaizvietojama. Kur katra komandas locekļa individualitātes izpausmes ir apsveicamas. Jo tieši individuālais talants jeb Dieva aspekts (navales), ko cilvēks nes sevī – dod komandai Dieva spēka daļiņu. Bez šīs daļiņas jebkura cilvēku apvienība ir tikai vadāms bars. Un bars nes sevī ļaunumu vienmēr, jo tur dīkst haosu sēklas. Katrs kas grib būt līdzīgs vairākumam ir latenta bara vienība, kuru haosa spēki izmantos pie pirmās izdevības.


Apskatiet sevi labi. Ja Jūsos ir mazvērtības komplekss, tad Jūs sliecaties uz baru. Jo bars it kā piešķirs Jums pašapziņu??! Sūdu viņš piešķirs...! Jo atrodoties sūdā, Tu vari būt tikai sūda daļa. Un nav svarīgi par ko Tu bļauj vai ko Tu aizstāvi. Sekojot modei, tendencēm, vairākumam, utt. – Tu esi tikai aita vai auns lielā barā. 5. ir indivitualitātes un personiskā spēka atslēga. Tas ir spēks, kuram nav vajadzīgs apliecinājums no ārienes. Tas ir savos talantos un pašcieņā balstīts spēks. Bet jebkurā barā indivīds savu pašcieņu pazaudē.
Eb navāls ir kolektīva zīme, Sirds ceļa gājēju simbols. Eb ir tie kas atdzimuši jaunai apzinātai dzīvei. 5.Eb ir tie, kas izgājuši no bara un veido Gaismas kareivju komandas. Tie kas zina, kur slēpjas Dievs un viņa dāvātā brīvība. Tie, kas labi apzinās nerakstītos likumus, kas veicina individualitāti – bet ne „Ego”. Egoists vienmēr tiecas pēc salīdzināšanas. Individualitāte sevi ne ar vienu nesalīdzina. Viņa zina, ka ir neatkārtojama Dieva radītās pasaules detaļa. Un meklē iespēju piedalīties šai radīšanas procesā. Šo iespēju individualitātei dod tādu pašu neatkārtojamu indivīdu komanda. Kopā viņi tad arī kļūst par spēku, kas pakļauj haotisko pasauli. Kas cīnoties pret haosu, cīnās pret verdzību un manipulācijām. Jo Tumsa paverdzina neapzinātus bara elementus un manipulē ar tiem.

Komanda savukārt nes Gaismu atverot baram acis uz īstenību. Atverot katrai bara amēbai, viņas patieso individualitāti un nozīmi. Un tad „amēba” saprot, ka viņa ir kas vairāk, un tad viņa atdalās no bara.


Arī mēs esam komanda, kas soļo pret baru. Pret šo te nenormālo viegli vadāmo un muļkojamo masu. Bet ne tāpēc, lai to nokautu. Jo šai masā ir arī mūsu „brāļi un māsas”. Mēs ejam pret to, lai sašķeltu bara vienotību, lai sašķeltu Haosa vadīto pūli individualitāti apjautušās detaļās. Un šīs detaļas vēlāk apvienosies radošās komandās. Un tas būs mūsu nopelns. Tā ir mūsu misija, mūsu darbs un cīņa. Kamēr pastāvēs „Dienu glabātāji” Tumsas spēki nekad nevarēs svinēt pilnīgu uzvaru. Kamēr pastāvēs Tolteku tradīcija, cilvēcei vienmēr būs cerība. Būs gaisma tuneļa galā, mērķis uz kuru virzīties, personīgā Dieva aspekta apjausmes iespēja.

Tāpēc pastāvam mēs – Kalendāra magi. Mēs zinam, ka tikai Kalendāra matrice spēj atvērt cilvēkiem acis uz individualitāšu patieso mijiedarbību. Tāpēc mēs nesam patiesību tur, kur Tumsa sēj haosu.


Tolteku komandas vārdā - Ivo