trešdiena, 2016. gada 27. janvāris

un komentaari

Jau kādu laiku taisu dziļāku pētījumu par bēgļiem un viņu Karmisko ietekmi uz Latviju. Mēģināšu atbildēt uz jautājumiem kādēļ notiek tieši tā, ko tas mums māca un kas ir atkarīgs no mums ja mēs ko darīsim un kas notiks ja neko nedarīsim.
Viena no prognozēm bija, tas ka atgriezīsies "Komunālo dzīvokļu" varijants vai nu piespiedu kārtā vai "Brīvprātīgi".
Te nu lūk apstiprinājums, kā "Elite" taisās risināt šo problēmu "Brīvprātīgi" aicinot cilvēkus "padalīties ar dzīvokļiem":

Latvijai paredzētos bēgļus līdzīgi kā studentus varētu uzņemt audžuģimenēs, žurnālistiem pastāstīja Iekšlietu ministrijas (IeM) valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane
m.la.lv





Comments


Ģirts Selickis Vot kruts risinājums.Kurš tad to darīs?Vai tad mums savas ģimenes jāapdraud.Ja kāds uz to pieteiksies,tad mans vērtējums ir ------ tasir galvu durvju starpā iespiedis.Es pret šo migrantu uzņemšanas.


Janis Rieznieks Protams, ka piespiedīs.
Kā tu domā kādēļ ECB bankas pēkšņi taisās "renovēt" vecis dzīvokļus?
Pacels cenas par komunālajiem un vēlāk arī atņems dzīvokļus - klusi un mierīgi...

Katrs domās, ka tas notiek tikai ar viņu. Protams cilvēki bez naudas arī tiesāties nevarēs, jo lai iesniegtu prasūbas pieteikumu tiesā tas maksā arī labi naudu. Bet tos prasības pieteikumus varēs iesniegt tikai "Zvērināts advokāts". Taču savukārt šiem advokātiem atnāks "attiecīga rekomendācija"...
Cilvēkiem jāsaprot - Bēgļus ved un vedīs, bet brīvas dzīvojamās telpas NAV. Tātad


Elīna Šmite Jāni, nu var jau filozofēt, bet līdz tam, ka ar cilvēkus metīs ārā no dzīvokļiem, lai tur ielaistu bēgļus... mazliet jādomā par saviem vārdiem.


Ģirts Selickis Diskusija šī nācija nesaprot.Tad kad dābū pa kaklu tad uz reiz bratans.


Zanda Pavlovska Tie,kas to ierosina,lai ari ta dara,savas gimenes,lai pienem.


Krista Kalnarāja Vai var, lūdzu, apskatīties, kas provocē stulbumu šādos cilvēkos. Vai tas ir kā gripas vīruss? Kā Latvija var risināt šādu lielu karmisku problēmu, ka pie teikšanas ir šādi cilvēki?


Janis Rieznieks Labs jautājums: "kas provocē stulbumu šādos cilvēkos"?
Vai cinājāt ka Afganistānā ir 80% analfabētisms starp jaunajiem puišiem, kas brauc uz Eiropu ?
Atbilde: Bērnībā šiem cilvēkiem nebija skolotāju, kas veicinātu domāšans procesu...


Anita Konrade Jāni! Kāpēc Latvijā pie varas ir TĀDI? Vai tas mums zvaigznēs ierakstīts, vai latvieši paši ir pelnījuši to?


Janis Rieznieks Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju balso par "Skaistām frizūrām", tādēļ viņi arī dabū skaistas frizūras - Karma.
Balsosim par mazāko ļaunumu - dabūsim ļaunumu...


Anita Konrade Janis Rieznieks Nav lielas izvēles, par ko balsot...Balsot par mazajām partijām nozīmē izmest vējā savu balsi, bet lielajās partijās visi vecie vien rotē...


Janis Rieznieks Anita Konrade Balsot par mazām partijām citreiz ir pateikt mazajām partijām - Jā Jūs labi pastrādājāt...
"Mešanau balsi vējā ir izdomāts biedēšanas mīts"...


Es Lolita Godss Jābūt patiesībā stiprākiem,bezbailīgākiem ..ko mēs vēlam?


Zanda Pavlovska Kaa varda tas tiek darits?No cilveciska aspekta tas celi,bet,kas zem ta slepjas,tas atcu visiem ir skaidrs tapat.


Es Lolita Godss Nu bēgļiem jāpalīdz,bet labprātīgi,bet Godmane ,\ĀBOLTIŅA..NU VIŅIEM JĀPIEŅEM SAVĀS ĢIMENĒS,LAI MĒS REDZAM,KA TAS NO SIRDS,Nevis nolaiž valsti(ražošana)iztiekat kā gribat...paceļ cenas,ņemiet naudu kur gribat...un visu uz tautas.Kaut ko paši lai pierāda!Lai pierāda,darbos!


Daiga Brakmane ...lai rāda piemēru un uzņem kādas pāris ģimenes pie sevis!



Juris Stahovskis Karmiski mēs saņemam to, kas mums pienākas. Paskatoties uz valdību, kas ir tautas "gudrākās galvas", saprotam cik bezcerīgā līmenī ir tauta kopumā. Pat tagad, bēgļu jautājumā, lemj un iesaka nevis valdība bet nevalstiskās organizācijas, kuras bieži finansē tie, kas tos bēgļus uz Eiropu novirzījuši. Tā vietā, lai liktu viņiem strādāt- tīrit sniegu no ielām utt., mēs mācisim viņiem nopirkt autobusa biļeti, komunicēt ar sievietēm, uzņemsim ģimenēs, smagi strādāsim, lai ar nodokļiem varētu uzturēt katru bēgli ar viņa nestrādājošo sievu ar pieciem bērniem..... Bet pavasari ar lielu pompu, kā katru gadu, dosimies Lielajā Talkā, sakopt ceļmalas, krūmus, ko kaut kādi deģenerāti būs piedr___ši. Bet viņi tikmēr stāvēs pie zupas viruvēm un gaidīs savas dienišķās bezmaksas pusdienas un trūkumcietēju paciņas. Ar katru bēgli mēs speram soli nācijas deģenerēšanās virzienā. To jau vēsture ir pierādījusi.


Diana Diana Baltezerā elitārie īpašumi "stāv tukši"...lai tik laiž tur tos bēgļus....šie varēs pieskatīt turīgos@!!!


Liene Kinča Šī kundze fotogrāfijā lai rāda piemēru!Viņai ar dzīvesbiedru bērnu nav,lai noteikti paņem savā paspārnē kādu pārīti!!!Pie nākamajām vēlēšanām varēs sviestu atkal liet,par līdzjūtību un augstajām morāles vērtībām!Uz priekšu!!!


Starp citu, - ienāca prātā vecmāmiņas stāsts par to, kā kurā tur gadā, kad arī neviens nevienam neko neprasīja, viņas 4 istabu dzīvoklī, kurā viņa, kara dārdiem... beidzoties, dzīvoja ar 2 maziem bērniem, vienkārši iemitināja kādu krievu ģimeni. Bez jautājumiem un komentāriem dzīvoklis kļuva par komunālo. Tos kaimiņus nomainīja citi, kas tur dzīvoja un savairojās 3 paaudzēs, latviešu valodu tā arī nemācēdami. Kad zvanīju vecaimammai, man kā bērnam bija jāprot pieaicināt viņu pie telefona krieviski. Vecmāmiņa 60 gadus nodzīvoja savā dzīvoklī kā kaimiņiene..kopā ar cilvēkiem, kas viņu necienīja un dzīvokli burtiski okupēja un pārvērta miskastē. Kad vecmāmiņa nomira, dzīvoklis kaut kādā mistiskā veidā jau bija kļuvis par šo iebraucēju īpašumu. Nu viņi var izvērsties četrās istabās un joprojām nesaprast, kādā valodā runā Latvijā.


Janis Rieznieks Tad nu mums tagad jāatceras, ka 80% no PSRS laikiem ir saglabājuši savus amatus - Latvijas elite. Viņi no lielākajiem komunistiem vienā dienā kļuva par Demokrātiem. Tās darba metodes, kas bija tad arī tagad tikpat labi var un tiks iedarbinātas...