sestdiena, 2016. gada 23. janvāris

Klātbūtnes nozīme

Kā lai tieku galā ar negatīvajām domām? Es ieskatos savās pagātnes nastās, ieeju tajās, pieredzu, bet tas viss atkal un atkal atgriežas. Es jūtos kā neveiksminieks, un paliek aizvien grūtāk savienoties ar augstāko apziņu. Ko darīt?

Šrī Bagavāns:
“Vienotības fenomens nonācis tajā stadijā, kad ir ļoti, ļoti viegli nonākt saskarē ar Klātbūtni. Kad esat to sasnieguši, tad lūdziet Klātbūtnei apstādināt jūsu prātu. Kad prāts pierimst, tad mācība automātiski kļūst par īstenību.

Piemēram, mācība saka, ka jums jāpieņem kāds notikums vai cilvēks, bet jūs to nekādi nespējat. Tad jums ir jānonāk saskarē ar Klātbūtni un jālūdz Klātbūtnei apstādināt prātu. Kad tas ir apstādināts, tad automātiski notiks pieņemšana.

Vienotības mācības netiek praktizētas. Vienotības mācībām ir automātiski jānotiek ar jums, un, lai tas notiktu, jums ir jābūt Klātbūtnei, jums jālūdz Klātbūtne apstādināt prātu. Kad prāts ir apstādināts, tad viss notiek pavisam dabīgi. Tūkstošiem cilvēku visā pasaulē ir iegājuši šajā stāvoklī.

Kad prāts ir apstādināts, tad jebkura mācība, kuru vien vēlaties, notiks ar jums. Tieši tā visas Vienotības mācības kļūst par realitāti. To visu paveic Klātbūtne. Jūs to nevarat.”

Vienotības universitāte
Tulkoja Māra Brante
Vienotības mācību un zināšanu krātuvīte Facebook Saules templis