sestdiena, 2016. gada 30. janvāris

Atgriezties Meistara stāvoklī

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2016/01/29/atgriezties-meistara-stavokli/

Ir pienācis laiks parunāt par mūsu fizisko ķermeni. Šodien skaidri ieraudzīsim mūsu bioloģiskā stavokļa un iekšējā dvēseliskā stāvokļa tiešo saikni.
Fiziskais ķermenis ir mūsu apziņas spogulis. Es ilgi negribēju tam piekrist, taču reiz man nācās uz visiem laikiem pieņemt šo domu: mans ķermenis vienmēr būs manas apziņas atspulgs. Ja ārpusē viss ne pavisam nav labi – tātad kaut kas jāmaina iekšienē.
Taču šai brīnišķīgajai saiknei ir arī atpakaļsaites mehānisms. Tas, kā jūtas ķermenis un katra tā šūniņa – iespaido to, kas notiek dvēseles dziļumos. Apziņa tāpat ir ķermeņa atspulgs.
Ko tad mēs varam izdarīt, lai atgrieztu sev spēka stāvokli, gaismas, prieka stāvokli caur fizisko ķermeni? Kas jāizdara, lai tieši tagad sajustu spēka pieplūdumu un dvēseles pacēlumu?

1. Piecelties un iztaisnot plecus

Fiziskais ķermenis vienmēr reaģē uz kustībām. Ja esat nomākts un slīgstat depresijā, piecelieties no gultas, sāciet lēkāt un vicināt rokas – jūs momentā sagribēsiet sākt jaunu dzīvi. Kaut ko izdarīt pa jaunam.
Iztaisnojot plecus, mēs ne tikai vienkārši “veidojam stāju”, kā mums mācīja bērnībā. Mēs iztaisnojam savus eņģeliskos spārnus. Mēs ieelpojam pilnu krūti, sajūtot vieglumu un plašumu. Mēs esam enerģētiskas būtnes, caur stāju un elpošanu mēs paplašinamies, atveramies un uzplaukstam. Mēs apmaināmies enerģijas plūsmām ar Visumu. Viss apkārt atdzīvojas un sāk kustēties. Enerģiju plūsma ir dzīvība.
Es izvēlos Dzīvi!



Stāja

2.  Atvērt logu, ielaist gaisu un gaismu savā fiziskajā telpā

Gaisma iedarbojas uz fizisko ķermeni. Tas ir elektromagnētiskais starojums, kas iekļūst ķermenī caur audiem un nes ķermenim vajadzīgo enerģiju, atjaunojot bioenerģētisko līmeni un aktivizējot fotoķīmiskos procesus. Saules gaisma ietekmē visas svarīgākās organisma sistēmas un to funkcijas, stimulē vielmaiņas procesus, paceļ imunitāti, kas dod iespēju pretoties dažādām slimībām. Ja gaismas ir maz, pašsajūta pasliktinās, samazinās darba spējas un organisma pretošanās spējas.

3.  Dziļi ieelpot savu dievišķību un varenību

Elpošana ir mūsu dzīvība. Ieelpojot apzināti, mēs ieelpojam dzīvi, mēs izmantojam elpošanu kā ļoti varenu instrumentu, kas palīdz darbā ar enerģijām. Elpošana – tā ir jaunu ideju un iedvesmas dzimšana. Elpošana tā ir šūnu atjaunošanās un attīrīšanās. Apzināti ieelpojot un izelpojot, mēs “palaižam” sadarbības procesu ar Visumu. Ieelpojiet savu dievišķīgumu!

4.  Izdzert glāzi ūdens un ieiet dušā

2/3 mūsu ķermeņa sastāv no ūdens. Gandrīz visi dzīvības procesi katrā šūniņā, ir reakcijas ūdens šķīdumos. Izdzerot ūdeni, mēs izlīdzinam asins ph līmeni un palīdzam ķermenim nostabilizēt savu dabīgo svaru, būt jaunam un elastīgam.
Ejot dušā, mēs sajūtamies jauni. ievērojāt? It kā sāktu dzīvi no jauna. Tīrības sajūta, svaigums – kā jauna piedzimšana. Esot ūdenī, mēs atlaižam un aizskalojam visu lieko, ļaujot parādīties skaidram redzējumam, sajūtot sevi un pasauli.

5.  Uzsmaidīt visam notiekošajam

Daudzi zinātniskie pētījumi ir pierādījuši to, ka viens smaids ir spējīgs uzlabot mūsu pašsajūtu un garastāvokli. Bet no savas realitātes radīšanas viedokļa – viens smaids maina notikumus mūsu dzīvē un izveido citu notikumu secību. labāko realitāti no visām iespējamajām.
Es nojaušu, ka šis mehānisms darbam ar apziņu caur ķermeni, ir ielikts mūsos tieši tiem momentiem, kad mums ir vajadzīga palīdzība. Kad esam strupceļā, kad trūkst iekšējo rezervju, lai uzbūvētu prieka pilnu un gudru notiekošā uztveri. Kad mēs sabremzējamies un zaudējam orientierus. Tieši tad varam pieslēgt savu bioloģiju! Caur vienkāršām darbībām – ATSLĒGĀM – noskurināties, iekustēties, iziet jaunā realitātē un atcerēties par laimi dzīvot šodien, šeit un tagad.
Tiem, kuri vēlas dziļumu – sajūtiet, ka nav nekāda “ķermeņa”, nav “dvēseles” kā atsevišķu daļu. Ir radības nedalāmība. Viss ir vienots! Tie ir mūsu instrumenti pieredzes iegūšanai. Tie ir mūsu radošuma un sajūtu instrumenti.
Apvienot visu, kas atrodas iluzorā sadalījumā, nozīmē nonākt meistarības stāvoklī. Stāvoklī, ko vairs nevajag uzturēt, atcerēties vai atjaunot. tas ir ar jums – tas ir daļa no jums!
Izdariet šīs vienkāršās lietas tieši tagad!
Ko jū sajutāt?
Ar mīlestību, zinot, kas jūs esat

Anna Komkova
Avots: http://meditation-portal.com/