svētdiena, 2016. gada 24. janvāris

Kā tur īsti ir ar to pilnmēnesi?

Pilsētā klīst leģendas, ka tieši pilnmēness laikā ielās uzrodas "traki" autovadītāji, zvanu centri saņem 5 reizes vairāk telefonu zvanus, policistiem ir daudz vairāk darba un Tvaiku ielā ir jauno klientu pievedums... Kas tad īsti notiek šajā laikā, par to no astroloģijas puses zemāk rakstā.



Mēness ietekmi uz mūsu dzīvi jau praktiski neviens nenoliedz. Pat izteikti uz pierādījumiem vērsti cilvēki nevar noliegt, paisuma un bēguma esamību un to saistību ar mēness fāzēm. Savukārt laiku pa laikam dzirdam sev blakus nopūšamies kādu cilvēku, ar komentāru – nu jā, ir taču pilnmēness, ko var gribēt? Pilns ar dulliem cilvēkiem...
Šajā rakstā mēģināšu nedaudz vairāk izgaismot pilnmēness ietekmi caur astroloģiju tieši uz mūsu psihi.

Pilnmēness ir mēness fāze, kurā Mēness ir pilnībā Saules izgaismots un no Zemes redzams kā apaļš disks. Jau šajā vietā mēs varam nofiksēt, ka tas notiek Saules un Mēness savstarpējā mijiedarbībā. Attiecīgi astroloģiskajā kartē tas būs redzams kā Saules un Mēness opozīcija (atrašanās viens otram pretī).
Atgādināšu, ka Saule simbolizē mūsu apzināto izpausmi, apziņu, to, ko mēs par sevi zinām, mūsu apzināto gaismu. Savukārt Mēness simbolizē mūsu emocijas, sajūtu pasauli, mūsu intuīciju un to, kā spējam adaptēties mainīgajā dzīves virpulī.
Ja pilnmēness (Saules un Mēness opozīcija) būs ūdens un zemes stihijas zīmēs, tad mēness enerģija būs izteiktāk jūtama. Proti, būsim emocionālāki un jūtīgāki. Ko mēs ar to izdarīsim, jau ir atkarīgs no mums pašiem. Citi savas emocijas izpaudīs emocionālās sarunās, jūtu uzplūdā var saņemt drosmi pateikt kādam, ka mīl vai patīk. Savā jūtīgumā sajust intuitīvi, ko vajag darīt un ko nevajag darīt. Savukārt citi var ļaut savām emocijām izdancoties – kašķēties, zākāt, žēloties… 

Ja pilnmēness būs uguns un gaisa stihijas zīmēs, tad saules enerģijai būs tendence dominēt. Tas ļaus mums būt pašpārliecinātākiem, runīgākiem, dinamiskākiem. Šajā laikā būs drīzāk tendence 2 pilnmēness dienu laikā padarīt to, ko varbūt vilkāt garumā 2 nedēļas. To var pavadīt dzīvesprieks, ļoti uzvilkta sajūta, var būt arī dusmas, naida un agresijas izpausmes, neiecietība.
Simboliski un enerģētiski, tas ir konkrētās mēneša enerģijas kulminācijas laiks. Laiks, kad to, ko esam jaunā mēnesī izdomājuši un uzsākuši, kļūs redzams un publisks. Vislabāk tas būs jūtams tieši no 14.-16. mēness dienai, kaut arī visa pilnmēness fāze ilgst 7 dienas.
Iedomāsimies, kā šajā laikā mūsu iekšējas emocijas burbuļo un mūsu apzinātā daba, visbiežāk caur prāta filtriem analizē un mēģina kaut ko saprast. Tā ir iekšējā sajūta, kad mums liekas - nevaru nepateikt, nevaru nedarīt, nevaru apklust, lai arī kaut kur dziļi mūsos, kāda klusa balstiņa čukst: mierīgāk, lēnāk, uzmanīgāk..

Šī plosošā sajūta būs vairāk jūtama, ja jau no mēness sākuma tu būsi sevi bremzējis, līdz galam neizpaudis, līdz galam neizdarījis visu to, kam bija pienācis īstais brīdis un iespēja… tieši šī nedzīvošana saskaņā ar laika ritējumu un savu patieso dabu, sevis noliegšana, mūsos sakrājas kā tāds aizkavēts vulkāna izvirdums. Mūsu iekšējā gaisma vēlas izlauzties ārā un ja tu viņu savā dzīvē apspied, tad tieši uz pilnmēness laiku vari gaidīt izvirdumu. Tā vairs nebūs tava gaisma, bet drīzāk degoša un savā ceļā visu sadedzinoša lava, kas izlauzīsies.
Šis ir laiks, kad mēs sastopamies ar iekšējo testu – cik atbilstoši savai dabai, sajūtām un laikam mēs sevi izpaužam. Ja dusmojies, žēlojies, tevī ir aizkaitinājums vai neapzināti pasprūk vārdi – šodien visi ir idioti!  Zini, ka tas ir tavs ceļa rādītājs un mājiens tam, ka tu nedzīvo savu dzīvi saskaņā ar savu patieso dabu. Tas ir mājiens tam, ka tev ir jāievieš korekcijas savā dzīvē. Savukārt, ja jūti, ka tuvojas vulkāna izvirdums, tad tev ir visas iespējas to novadīt – boksējot spilvenu, dejojot pie skarbākas mūzikas, pastaigājoties pie jūras, izkliedzoties, izraudoties… darot jebko, kas ļauj nolaist iekšējo tvaiku, savā ceļā neiznīcinot to, kas tev ir patiesi dārgs.

Lai mums visiem izdodas izdzīvot enerģētiskus, uzlādētus un produktīvus pilnmēnešus!






http://www.dveselesspeks.lv/astrologija/astor-zinibas/44-ka-tur-ir-ar-to-pilnmenesi#.VqSPvytUsCZ.facebook