ceturtdiena, 2016. gada 7. janvāris

Kas ir iekšējais veselums? Negatīvās un pozitīvās enerģijas

Tuvākajos gados spēcināsies negatīvās enerģijas. Vai varētu ieteikt kādu sadhanu (garīgo uzdevumu)?
Šrī AmmaBagavāns:
“Tuvākajos gados spēcināsies ne tikai negatīvās enerģijas, bet arī pozitīvās. Tas notiks ar abām vienlaicīgi. Vecā civilizācija mirs un piedzims jaunā. Vecā enerģija aizies, tās vietā ienāks un visu pārņems jaunā pozitīvā. Tātad, vienlaikus ar negativitāti, būs arī liela pozitīvā enerģija, un jautājums te tagad ir par to, kā pieslēgties pozitīvajai enerģijai un, kā gūt labumu.
Viens no labākajiem ieteikumiem un instrumentiem ir praktizēt iekšējo veselumu. Tas pamatā nozīmē savu domu iekšēja vērošana. Ļoti bieži tas, ko uzskatām par problēmu, ir tikai radīta problēma. Reālā problēma ir iekšienē. Pienācis laiks pietuvoties īstajai problēmai, praktizējot iekšējo veselumu. Tajā brīdī, kad saskarsities ar reālo problēmu, kas atrodas iekšienē, tad pavisam dabīgā kārtā pieslēgsieties pozitīvajam. Un pēc tam jau ir ļoti grūti atkal pieslēgties negatīvai enerģijai.
Tiklīdz atrodat īsto problēmu, tā prāts un apziņa automātiski pārslēdzas uz pozitīvo enerģiju. Un tā rezultātā uzlabojas jūsu attiecības, finansiālais stāvoklis. Viss sāks uzlaboties.
Domāju, ka visi zināt, kas ir iekšējais veselums. Praktizējiet to vismaz 21 dienu. 49 minūtes dienā vai arī pa 7 minūtēm. Septiņas minūtes vai 14 minūtes vai 28 minūtes... tātad praktizējiet to vairākos etapos pa septiņām minūtēm, lai dienā kopā būtu 49 minūtes. 21 dienu pēc kārtas. Ja kādu dienu izlaižat, tad jāsāk no sākuma.

Ja to darīsiet, tad pavisam interesantā kārtā konstatēsiet, ka piekļūstat pie reālās un patiesās problēmas un enerģijas ne tikai jūsu iekšienē, bet arī ap jums mainās un sniedz jums ļoti pozitīvu iedarbību.”

Vienotības universitāte
Tulkoja Māra Brante
Vienotības universitātes mācību un zināšanu krātuvīte Facebook Saules templis

Ja vēlaties dziļāk izprast, kas ir iekšējais veselums un, kā to praktizēt, tad tiekamies nākamo trešdien, 13.janvārī Dzīves zinātnes institūtā Lāčplēša 35-16a mansardā, durvju kods 3459.
Sīkāka informācija: 29266349