svētdiena, 2016. gada 17. janvāris

Blīvo enerģiju atlaišana - Eņģeļi caur Ann Albers

Blīvo enerģiju atlaišana …
16.01.16 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------
Ikreiz, kad jūs vēlaties radīt ko jaunu, jums vajag ļaut aiziet prom vecajam. Kad jūs vēlaties iegūt uzskatus, kuri labāk darbotos jūsu labā – jums neatlaidīgi jāstrādā pie tādu uzskatu atlaišanas, kuri jums vairs nekalpo. Kad jūs vēlaties pārcelties uz jaunu māju – jums jāpamet vecā. Kad jūs vēlaties jaunu garderobi – jums jāatbrīvojas no vecās, un kad jūs vēlaties jaunas attiecības – jums jāatmet pieķeršanās tām, kas ir bijušas iepriekš.

Patiesību sakot, jūsu pagātne pastāv – tik vien, kā jūsu prātā, jo īstenībā – tā jau ir aizgājusi. Tā ir aizskalojusies, līdzīgi ūdens straumei, un jūs nesat sev līdz tikai to – ko nevarat aizmirst, un nosodāt. Tiklīdz jūs spējat iemīlēt pagātni par to, ko tā jums ir devusi un iemācījusi – tā uzreiz, dārgie, viņa ir prom. Pagātnes enerģiju atlaižot, jūs ļaujat tai aizplūst no jums prom uz Debesīm, kur mēs, Eņģeļi, palīdzam pārvērsties tai par kaut ko daudz labāku. Ļoti līdzīgi kā mēslojumu iestrādājot augsnē – jūs varat atdot mums savas vecās bailes, sāpes, skumjas, nerealizētos sapņus un cerības, un mēs labprāt transformēsim to visu Mīlestībā. Līdzīgi tualetes rituālam, dārgie, regulāra savu smago enerģiju nodošana mūsu ziņā ļaus jums atviegloti uzelpot un atbrīvos vietu Jaunajam.

Novietojiet savas rokas Saules pinuma rajonā tā, it kā jūs grasītos satvert kaut ko tādu, kas tūlīt tiks atlaists. Dziļi ieelpojiet. Sajūtiet jebkuru sava ķermeņa, prāta, vai Dvēseles vietu, kas jums šķiet smaga. Iztēlojieties, ka ar katru savu dziļo ieelpu, jūs pārvietojat šo smago enerģiju uz savu vēderu. Un līdz ar katru izelpu, iztēlojieties, ka izlaižat šo smago enerģiju no sevis, kā tādu sfērisku veidojumu, un paturat savās rokās. Šī enerģija var izskatīties tumša, nomākusies, vai vienkārši smagnēja, kad to vizualizēsiet. Tā var izlikties jums durstīga, nepatīkama, vai vienkārši neparasta, kad to sajutīsiet vai vizualizēsiet. Turpiniet, šādi elpojot, sevi attīrīt, ieelpā savācot visu smago enerģiju savā vēderā, un izelpā izlaižot to sfēriskajā veidojumā savās rokās. Kad jūtiet, ka sfēra kļuvusi pietiekami smaga, un jūs paši sajūtaties daudz vieglāk – padodiet to augšup uz Debesīm – un mēs to paņemsim no jums, un transformēsim Mīlestībā, lai Visumu bagātinātu.

Dariet to regulāri, dārgie, varbūt katras savas darba dienas beigās, vai vismaz reizi nedēļā. Jūs taču tīrat savu dzīvokli, mazgājat mašīnu … kādēļ gan jūs nevarētu regulāri attīrīt paši sevi, lai jūsu Gaisma varētu uzmirdzēt daudz spožāk, jūsu ķermenis sajustos daudz labāk, un jūsu prāts būtu daudz mierīgāks! 

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6039130