ceturtdiena, 2017. gada 7. decembris

pēdējo gadu laikā

Vai pēdējo gadu laikā tevi pastiprināti nomoka galvassāpes, depresija, krasas garastāvokļa maiņas, miega traucējumi, neirotiskas saslimšanas un muguras sāpes?
Pēdējo gadu laikā arvien vairāk piedzīvojam pārmaiņas, kas ietekmē fizisko, emocionālo, mentālo un ēterisko ķermeni.
Garīgās Atmošanās laikā daudzi no mums ir piedzīvojuši sajūtas, ka dzīve ir it kā apgriezusies „kājām gaisā”. ...
Cilvēki, kuri mums agrāk ir bijuši ļoti tuvi, mūs vairs nesaista. Darbs, mājas, kam agrāk veltījām tik lielu nozīmi, ir palikuši otrā plānā. Mēs jūtamies vientuļi, apjukuši un reizēm liekas, kas esam pazaudējuši paši sevi, It kā tas cilvēks, kas esam bijuši lielāko dzīves daļu, ir pazudis un esam kļuvuši par pilnīgi citu personu. Ir sajūta, ka dzīve ir sākusies no jauna un viss ir it kā jāsāk būvēt no jauna.

Vai tu esi aizdomājies, ka tavas slimības, emocionālā nestabilitāte un pārmaiņas personībā var būt pārlieku lielas un tevis neizprastas enerģijas rezultāts?
Cilvēku un Zemes apziņa pašlaik piedzīvo enerģētiskās pārmaiņas. Ja tava individuālā enerģija nav gatava šīm jaunajām vibrācijām un enerģijas pieplūdumam, tas atspoguļojas mūsu ķermenī un prātā.
Piemēram, ierīci, kura ir domāta 110V, tu pieslēdz 220V slēdzim. Iesākumā ierīce mēģinās darboties augstspriegumā, bet, ja tas notiks ilgstoši, tad pārlieku lielā enerģija, šo ierīci sabojās, vai nu radot bojājumus tās darbībā vai nu to pilnībā sadedzinot. Un tā nav ne ierīces, ne enerģijas vaina. Problēma ir tajā, ka tās abas ir nesaderīgas. Tieši tas pats notiek ar cilvēku.

Ir daudz versiju un uzskatu par to, kas ir izraisījis pārmaiņas enerģiju vibrācijās – saules uzliesmojumi, Maiju kalendāra beigšanās, atgriešanās Pirmsākumā. Neatkarīgi no tā, kas tam ir par iemeslu, tas notiek un ietekmē ikvienu no mums.
Laika Ratshttp://laikarats.com/kaatgutpazaudeto.htm