pirmdiena, 2017. gada 4. decembris

Mazliet par katru čakru

Mazliet par katru čakru
1.čakrā dzīvo un to bloķē bailes. Bailes ir tās, kas nosaka mūsu izdzīvošanu (ne jau tikai pilnu vēderu un jumtu virs galvas), kas bieži liek kaut kā (arī dīvaini) rīkoties.
2.čakrā dzīvo un to bloķē vainas apziņa. Skrienot pa dzīvi, mums nav laika ieskatīties arī tajā plauktiņā - vainas apziņa. Un, kad ieskatāmies, tad nezinām, ko ar to darīt... tāpēc mūkam un labāk nemaz neskatāmies:) Šī te neapzinātā un nedziedinātā vainas apziņa nosaka to, kādas izpriecas un baudas dzīvē izvēlamies. Kam "pievelkamies".
3.čakrā dzīvo un to bloķē kauns. Esam kaunināti no bērnības... nestāvi tā, nedari šitā, kā tu izskaties... un pavisam dabiski, ka tas nosaka mūsu gribasspēku, vēlmi kaut ko darīt, paļaušanos uz sevi, uzņēmību utt.
4.čakrā dzīvo un to bloķē bēdas, skumjas, nelaimes. Ja esam bēdīgi un skumji, kāda te var būt runa par atvērtu sirdi un mīlestību? Skumjas nosaka cilvēka Mīlestības kvotu:) spējas mīlēt.
5. čakrā dzīvo un to bloķē meli. Mēs jau nemelojam tikai citiem, bet arī paši sev. Šos melus vispār tikpat kā neredzam. Melu klātbūtne mūsos pa tiešo ietekmē to, cik patiesības dzīvē redzam. Pirmkārt, jau par sevi.
6.čakrā dzīvo un to bloķē ilūzija. Te arī nereālās fantāzijas, sadomāšanās, ekspektācijas utt. Jo ātrāk tās sevī ieraugām, jo atnāk vairāk sapratnes, atklāsmes un atskārsmes.
7.čakrā dzīvo un to bloķē pieķeršanās... visam - dzīvei, cilvēkiem, vietai, ieradumiem utt. Un šo te pieķeršanos daudzums nosaka to, vai saņemam tīro Kosmisko enerģiju.

Izlasot šo visu visticamāk nolaižas rokas... Bet varam sākt arī kko darīt. Solīti pa solītim iet uz priekšu. Vari piedalīties Dvēseles sinhronizācijas meditācijā un iet šo ceļu pie sevis un sevis dziedināšanas.
Raksti marabrante@inbox.lv, ja vēlies saņemt info par šo īpašo dvēseles sinhronizācijas praksi un pats tajā piedalīties.