pirmdiena, 2017. gada 11. decembris

12.12. spēka laiks


Mēs tuvojamies skaistam un spēkpilnam laikam. Pavisam drīz "svaru kausi" pārsvērsies uz otru pusi un 21.decembrī Saulīte sāks savu gaismas ceļu. Tas arī ir īstais un patiesais spēka laiks, Saulstāvju laiks, kura laikā liktais, domātais, darītais piepildās ar citu spēku un jaudu. Pavisam noteikti šīs enerģijas būs sajūtamas jau agrāk un, sākot no 19.decembra, arī notiek šis apstāšanās laiks- jeb pauze- un tad viss pagriežas uz otru pusi.
Savā ziņā arī tāpēc šis ir Saules stāvēšanas laiks... un dainas saka: "Trīs dieniņas, trīs naksniņas, Saule kalna galiņā".
Padomājam, ja Saulītei ir spēks pagriezt ritējumu uz otru pusi, tad kāds spēks ir šim laikam... kāds ir Visuma/Kosmosa spēks šajā laikā... Mēs varam, to izmantojot, pavērst dzīvi pilnīgi citā tecējumā... ja vien apzināmies un gribam. Tik nu vien jāapzinās, ko gribam, ko vajag... Tāpēc pat daba dod šo tumšo laiku kā pārdomu un iekšējo sapratņu laiku.

Tuvojas mūsu 12.12.DZIEDAM, kad aicinu sanākt kopā un dziedāt ar nodomu- apzināt un vērt vaļā šos Saules vārtus īstajā laikā arī katrā mūsu zemītes cilvēkā. Pamazām (gluži kā Vasaras saulstāvjos) apzināt šos spēka datumus, nevis kalendārā norādīto svētku laiku. Un zinu un ticu, ka jau pēc dažiem gadiem šo īsto spēka laiku svētīsim aizvien kuplākā pulkā un tiem atbilstošā veidā, sapratnē un cieņā. Godā.

Aicinu Jūs visus 12.12.sadziedāt Spēka dziesmas, Saules dziesmas, sirds dziesmas... Saulstāvju dziesmas. Un ar savu enerģiju un prieku padarīt sevi un apkārtējo pasauli gaišāku un dzidrāku, ļaujot vieglāk un raitāk šajā zemes plānā ienākt jaunām enerģijām, laimīgas un priecīgas dzīves enerģijām, pārticībai, veselībai, labām attiecībām, veiksmei!

Tiekamies, mīļie, jau rīt!
Sirsnīgi, sirsnīgi,
Māra

DZIEDAM TAUTAS DZIESMAS UN DAINAS
12.12.2017.
AICINĀM VISUS DZIEDĀT GRIBĒTĀJUS
DZIEDĀT TAUTAS DZIESMAS-
SAVAM UN CITU PRIEKAM
JŪRMALAS PILSĒTAS MUZEJĀ TIRGOŅU 29
PLKST.18:00.
LĪDZI ŅEMIET TAUTASDZIESMAS
(pierakstītas kladēs, grāmatās un galvās),
bet pats galvenais - labu garastāvokli un radīšanas prieku
Mīļi gaidām tos, kuri grib kopā ar mums dziedāt pirmo reizi
Dalības maksa - ziedojums virs 3€