piektdiena, 2017. gada 8. decembris

13.decembrī - Aromātu vakars: GATAVOJAMIES ZIEMAS SAULGRIEŽIEM

KVĒPINĀMO AUGU SMARŽKOCIŅU UN SKRUBJU IZGATAVOŠANAS DARBNĪCA



Trešdien, 2017.gada 13.decembrī 18:30 – 20:30

Salonā AmanéSpa Jāņa ielā 12 (Vecrīgā)



Jau kopš seniem laikiem cilvēki ir kvēpinājuši augus, lai enerģētiski attīrītu savus mājokļus. Augam sadegot, telpā izplatās ne vien siltums un dūmi, bet arī smalkās enerģijas, kuras spēj pozitīvi ietekmēt telpu un cilvēkus, kas tajā atrodas.

Pirms Ziemas saulgriežiem savu māju ieteicams attīrīt īpaši, un šim nolūkam lieliski noder kvēpināms augu smaržkociņš, ko vislabāk gatavot no Latvijā augušiem augiem. Kad māja attīrīta, arī mājas saimniecei vēlams sevi attīrīt ar dabīgu pašgatavotu augu-sāls skrubi.

Radošās darbnīcas laikā varēsi praktiski iepazīties ar enerģētiski spēcīgiem Latvijas augiem, kurus var izmantot augu smaržkociņu un ķermeņa skrubju izgatavošanai. Uzzināsi par to īpašībām un pielietojumu. Pēc tam aromterapeites Ingas Nemšes vadībā izgatavosi savu kvēpināmo augu smaržkociņu no darbnīcā pieejamajiem augiem un savu ķermeņa skrubi no dabīgām izejvielām (jūras sāls, kaltētiem augiem, dabīgām augu eļļām).

Pēc darbnīcas abus pašas izgatavotos produktus varēsi ņemt sev līdzi lietošanai mājās.

VIETU SKAITS UN MATERIĀLU DAUDZUMS IEROBEŽOTS!

Dalības maksa (iekļaujot izejvielas): 15 EUR

Norises vieta: Salons AmanéSpa Jāņa ielā 12 (Vecrīgā)

Laiks: Trešdiena, 2017.gada 13.decembris 18:30 – 20:30


Pieteikšanās: darbnīcai obligāti jāpiesakās iepriekš, rakstot uz info@aromaessence.lv vai zvanot Ingai Nemšei uz 2928 7654.