pirmdiena, 2017. gada 18. decembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 18.12.-24.12.2017.

MAZĀS ASTROZIŅAS
18.12.-24.12.2017.

Astroloģiski viena no interesantākajām nedēļām šogad. Pirmām kārtām, jauns mēness Strēlniekos pirmdienas rītā atnesīs svaigu prieka enerģiju šai nedēļai un visai svētku sezonai. Līdz ar jaunmēnesi arī mīlas, vērtību un naudas dieviete Venēra mirdzēs spožāk un šonedēļ dosies runāties ar brīnumdari Urānu, lai mums smukas dāvanas un brīnumi mīlestības jomā.
Paši būtiskākie notikumi, protams, notiks trešdienas rītā, kad varenais Kosmosa tētis un lietu strukturētājs Saturns teju uz 3 gadiem ierodas savās mājās Mežāžos. Tas ir milzu atvieglojums visiem mums, jo pasaulē sāks veidoties kārtība. Ceturtdien arī pati Saule sveiks Saturnu. Mums šīs dienas ir ļoti labas, lai apdomātu un sāktu kārtot pašiem savas dzīves kārtību. Vislabākais laiks dzīvi sastrukturēt un savus reālos mērķus sasniegt mums ir tagad un tie ir nākamie 3 gadi. Lieliski!
Vīkendā jauki. Tusiņi naktī uz sestdienu būs draudzīgi, laba būs brīvdomātāju attieksme. Tusiņu tēma varētu būt atpakaļ nākotnē. Pastāv liela iespēja uzrauties uz saviem eksiem, kas dažkārt ir aplam jautri. Esiet draudzīgi un saudzīgi. Sestdien ziņnesis Merkurs beidz savu retrogrādu un ar laiku (pēc kāda 03. janvāra) informācijas plūsma visās jomās pilnībā atjaunosies. Tusiņi naktī uz svētdienu būs ļoti reibinoši un poētiski, dzersies pat pārāk labi, tā kā esiet uzmanīgi! Netusētājiem nedēļas nogalē labi ir domāt par savu nākotni ilgtermiņā un kārtot dzīvi pa plauktiem. Lai kolosāla šī varenā nedēļa! Priekā!
Andis
geste.astro@gmail.com