ceturtdiena, 2015. gada 10. septembris

Enerģētiskā prognoze 2015.gada septembris. Jaunais Laikmets ir apliecinājies

Enerģētiskā prognoze 2015.gada septembris. Jaunais Laikmets ir apliecinājies.
Emmanuel Dagher

http://www.emmanueldagher.com/energy-forhttp://ianlisakov.ucoz.com/publ/ehnerget
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa



Mīļie draugi,
Pateicos jums, ka ar savu klātbūtni nesat svētību šai planētai. Jūsu atrašanās šeit (vai nu jūs to apzinieties vai nē) bezgalīgi ceļ visas planētas apziņu un rezultātā Visums izlej pār visu cilvēci daudz vairāk gaismas.

Esmu atnācis pie jums šodien, pildīts ar lielu prieku un satraukumu, saistībā ar to, kas tagad notiek pasaulē.

Vispasaules Apgaismības kongress
Man ir bijis tas gods kopā ar manu draugu – Patrīciju Kota-Robles augustā piedalīties 29.Vispasaules Apgaismības kongresā. Un tas, ko mēs (jūs ieskaitot) kopīgi esam radījuši un novērojuši, ir bijis nekas cits kā patiesi Laikmetu Pārbīde/Nomaiņa.

Galveno ieguldījumu šajās episkajās pārmaiņās esiet devuši JŪS un jūsu nerimstošā uzticība un gatavība veikt to iekšējo garīgo darbu, kāds nepieciešams šīs pārbīdes sasniegšanai.
Lai saprastu, kas ir noticis dažu pēdējo nedēļu laikā, es sākumā gribētu pastāstīt to, kas daudziem no mums faktiski jau ilgu laiku ir zināms.

Prāta ceļojums
Pašā sākumā, kad mēs tikko piedzimstam šajā fiziskajā pasaulē, mēs pilnībā apzināmies savu Dievišķo, Mūžīgo un Suverēno “Es”. Mēs saprotam, ka esam Vienoti ar pašu Dzīvi un esam Dieva/Avota Enerģijas – visaptverošas enerģijas, kura atrodas visu Visumu Centrā, fizisks iemiesojums.
Mēs saprotam, ka šī Enerģija, kas dzīvo un elpo caur mums, nav piesaistīta nekādam dzimumam, krāsai vai jebkādai  citai iezīmei, ar kādu mēs varētu jebkādā veidā to ierobežot, bet drīzāk tā pilnībā apzinās Sevi caur mums un caur Visu Esošo.

Tad, kad mums bija tik pilnīga izpratne par savu patieso būtību un fizisko esību, valdīja miers, plauka mīlestība un dominēja vienotība. Viss plūda un līdzāspastāvēja absolūtā pilnībā. Novecošana neeksistēja un mūsu ķermeņi palika jauni, dzīvi un gaismas piepildīti.

Pakāpeniski prāts sāka aizmirst savu Dievišķo dabu, tā it kā pār to būtu nolaidies plīvurs jeb priekškars, Šo priekškaru veido šaubas, nemiers, bailes, stress, pārliecība par nepietiekamības eksistenci un viss parējais, kas pastiprina atdalītības/atšķirtības ideju.

Šis priekškars sāka veidoties no tā, ka prāts noticēja, ka tas pastāv/eksistē tikai fiziskajā pasaulē, aizmirstot, ka patiesībā viņam ir paredzēts būt mūžīgam un brīvam. Aizmirstības perioda pamatu veidoja vienkārši ticības trūkums Visumam, kad par galveno/vadošo spēku kļuva pašaizsardzība.
Tam sekoja ilgs aizmirstības periods.

Visa šī aizmirstības perioda laikā Gaismas Būtnes ir materializejušās fiziskā formā, kā Skolotāji un Gudrie, lai cilvēcē iedēstītu Augstākās Apziņas sēklas. Lai arī ārēji varētu šķist, ka gudrība, kurā šīs Būtnes dalījās, gadsimtu gaitā ir zaudēta vai izkropļota, Dievišķās Atmiņas sēklas tomēr ir tikušas iesētas cilvēces apziņā, lai attiecīgajā laikā uzdīgtu.

Pēc tam sāka notikt kaut kas brīnišķīgs. Divdesmitajā gadsimtā šīs sēklas cilvēces apziņā pakāpeniski sāka aktivizēties. Cilvēki visā pasaulē vienlaicīgi sāka saņemt augstāko vadību. Jaunās tehnoloģijas un sasniegumi mūs kā civilizāciju sāka virzīt uz priekšu tādā ātrumā, kādu mēs nebijām redzējuši gadu tūkstošu garumā.

Cilvēcei atmostoties, tās ego/prāts arī sāka nenogurstoši darboties, jo tas sajuta, ka viņa eksistence ir “likta uz kārts” [apdraudēta]. Tas [ego/prāts] sāka darīt visu iespējamo un iedomājamo, lai tikai paliktu priekš viņa komfortablā atšķirtības/atdalītības ilūziju stāvoklī, pie kura tas tik ļoti ir pieradis.
Tāpēc, kad mēs pasaulē redzam haosu, tas mums ir skaidrs apliecinājums tam, ka kolektīvais ego turās pie savas dzīvības, jo zina, ka ļoti drīz notiks būtisks izrāviens/atklājums.

Iztrūkstošais posms
Es dalos ar jums tajā visā tādēļ, lai pateiktu, ka tas, kas notika 2015.gada augusta vidū-beigās, ir uzskatāms par miljoniem cilvēku visa pasaulē pūliņu rezultātu, kuri ir centušies šeit nostiprināt Gaismu. Notikums, kurš katru gadu sinhronizējas ar 1987.gadā notikušo Dievišķo Harmonisko Konverģenci, uz mūžīgiem laikiem ir nostiprinājis jauno Vienotības, Mīlestības un vispārējas Vienlīdzības laikmetu.

Lūk, kā tas notika
No 15. līdz 20.augustam miljoniem cilvēku visā pasaulē apzināti (bet daži arī neapzināti) pieņēma lēmumu, un tādejādi veicināja virkni gaismas aktivāciju, darīt visu, kas būs nepieciešams, lai cilvēce veiktu izrāvienu/pilnības atklājumu uz augstākiem esības veidiem un, lai tas notiktu nekavējoties.
Pateicoties miljoniem intuitīvi kopā sapulcējušos cilvēku, pieņemtā lēmuma spēkam, notika ļoti spēcīga aktivācija.
Šī izrāviena/pilnības atklājuma būtība ir šāda:

·Kā būtu, ja tā vietā, lai censtos “tikt vaļā” no ego/prāta, par kā nepieciešamību mūs ir centušies pārliecināt neskaitāmi skolotāji, reliģijas un struktūras, mēs vienkārši to pieņemtu?
·Kā būtu, ja mēs saprastu, ka ego/prāts vienkārši dara visu no tā atkarīgo, lai saglabātu savu/mūsu drošību?
·Kā būtu, ja mēs iemīlētu savu ego/prātu un pateiktos tam par to, ka tas jebkurā veidā ir centies mūs aizsargāt?
·Kā būtu, ja mums vairs nevajadzētu nosodīt ego par to, ka tas cenšas mums parādīt kādu noteiktu/konkrētu ceļu?


Jā, mani pārsteidzošie draugi. Izrāviens/atklājums ir noticis tieši tajā. Esmu laimīgs sacīt jums, ka, pateicoties miljoniem cilvēku centieniem un, protams, visas Debesu Ģimenes palīdzībai jomās, kas ir saskaņotas ar ar Tīro Mīlestību/Avotu, PIRMO REIZI, kopš brīža, kad prāts sāka aizmirst savu Dievišķo Dabu (pirms miljoniem gadu), tas reiz par visām reizēm ir ieguvis brīvību. Tas [prāts] ir atbrīvots no pielāgošanās domai par apokaliptisku scenāriju un ir atvēries augstākās gudrības, talantu, atklāsmju un svētības saņemšanai, kurus mūsu Gars novēl mums visiem.

Jā vēlaties pastiprināt šo svēto izrāvienu, pasakiet to skaļi sev un Visumam.

“Mīļais prāts, sākot ar šo mirkli, es no visas sirds pieņemu un mīlu tevi. Man žēl, ka esmu bijis tik skarbs pret tevi, liekot tev uzskatīt, ka vēlos no tevis tikt vaļā. Tava loma Visumā ir ļoti nozīmīga un tev vairs nav jābaidās zaudēt savu identitāti.

Es apsolu, ka būšu ar tevi. Vienmēr tevi mīlēšu, rūpēšos par tevi un virzīšu tevi, apvienojot tevi ar manu Garu. Tu un Gars kādreiz esiet bijuši labākie draugi un Gars ar atplestām rokām gaida tevi, lai apskautu un no jauna pieņemtu. Tu Esi Brīvs. Es Esmu Brīvs. Mēs Esam Brīvi. Un tā Tas Ir!”

Integrācija

Pēc jebkura dziedināšanas procesa vai jebkādas aktivācijas seko integrācijas periods. Ja jūs jūtiet, ka esat daudz emocionālāki, kā parasti vai arī vēl joprojām atrodaties baiļu vai atšķirtības modeļos, ziniet, ka tie vairs neesat jūs. Tas vienkārši ir veids, kādā prāts apstrādā un asimilē jaunos pilnības atklājumus/izrāvienus, kurus mēs kopīgi esam radījuši  savā apziņā un visas cilvēces  apziņā.

Dažu turpmāko mēnešu laikā mēs turpināsim novērot daudzas dažāds lietas, kas uzpeldēs virspusē, lai atbrīvotu mūsu kolektīvo psihi. Par noteicošo šeit kļūst nešaubīga pārliecība/zināšana, ka viss, kas notiek, ir sekas tam milzīgajam gaismas apjomam, kas ir piepildījis un turpina piepildīt mūsu pasauli, virzot mūs brīnišķīgā augstākās apziņas virzienā.

Atkarībā no katra cilvēka apziņas līmeņa, ikviens to integrēs sev vispiemērotākajā veidā un sev visatbilstošākajā tempā.

Esiet labi pret sevi un cieniet citu cilvēku ceļojumu, lai kur arī viņi atrastos (pat, ja viņi neatrodas tur, kur, kā jūs uzskatāt, viņiem “ir jābūt”). Tas ļoti palīdzēs paātrināt šo prātu dziedinošo atklājumu, kuru mēs esam ienešuši savā realitātē.

Darbs ir paveikts, apzīmogots un pilnībā aktivizēts.

Ir vēl viena lieta, ko mēs varam paveikt, lai integrētu šo dziedinošo atklājumu, ir - pajautāt sev:

·Kas es esmu, kāds esmu, kad pār mani nevalda bailes, nepietiekamības/trūkuma un atšķirtības apziņa?
·Kas es esmu, kad izvēlos pieņemt savu ego/prātu kā sava Garīgā Es paplašinājumu?
·Kas es esmu, kad esmu brīvs mīlēt un būt pilnībā es pats?
·Kas es esmu, kad atbrīvojos no nepieciešamības spriest/tiesāt?
·Kas es esmu, kad zinu un ticu, ka mans Gars vienmēr gādās par manu drošību?
·Kas es esmu, kad atceros savu Dievišķību?



Pēc tam, kad visas šīs pārmaiņas būs pilnībā integrētas, izrāviens/atklājums, kas notika šajā augustā, gadiem ejot, izskatīsies, kā pagrieziena punkts cilvēces pārejas procesā uz augstāku apziņu.

Līdz nākamajai reizei!
Jūsu Emanuels



Mīļie visi, kas lasāt!
Šis ir viens no samērā retajiem vēstījumiem, kas uzrunāja. Varbūt tieši tā īpatnējā skatījuma uz mūsu ego/prātu dēļ. Tik daudz ir dzirdēts un runāts par dzīvošanu ar Sirdi, izslēdzot vai noliedzot prātu, un tik grūti ir to īstenot dzīvē, jo prāts patiesi cītīgi darbojas, cenšoties mūs pasargāt. Bet šeit - doma par prāta pieņemšanu, mīlēšanu un savienošanu ar Garu. Ir vērts iedziļināties tajā.
Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā, Sandra