otrdiena, 2015. gada 22. septembris

Ko nozīmē- to hold? Ko ar to darīt??

Šrī Kalki AmmaBagavāns:
“Jums jāsaprot Vienotības būtība. Vienotības būtība nav filozofija, psiholoģija, ideoloģija, kāds koncepts vai reliģija; Vienotība nav arī psihoanalīze, tā nav kāda tehnika, tā nav kāda reliģija. Ja gribam vienā vārdā pateikt, kas ir Vienotība, tad tas ir turēt/satvert/noturēt (to hold).

Ja, piemēram, sieva vai vīrs jums sagādā sāpes, tad Vienotība saka: “Tevī iekšā kaut kas notiek, lūdzu, satver to, noturi sevi tur.”

Lai “noturētu, satvertu” nav vajadzīga kāda filozofija, psiholoģija, tehnika, jums nav jāizlasa kāda noteikta grāmata... Noturiet sevī bez pretreakcijas, noturiet, lai vai kas iekšēji notiek.

Noturot, pavisam automātiski sākas būšana, redzēšana un pieredzēšana.
Pirmā lieta, tātad, ir noturēt, tad automātiski sākas būšana (atrašanās), pēc tam sākas redzēšana, kas pāriet pieredzēšanā, bet viss tālākais ir tīra maģija, tīri brīnumi. Šī lieta neprasa zināšanas vai kādas pūles un centienus, neko!

Arī saturs nav svarīgs. Jums nav jāsaprot saturs. Vienkārši noturiet. Tā ir Vienotība. Un, pieredziet tīru burvestību.

Jūs to varat darīt jau šodien, tad redzēsiet, kā mainās apkārtējā pasaule.
Būt kopā ar cilvēkiem, tad kļūst vienkārši burvīgi... Jūsu finansiālās problēmas, veselības problēmas, attiecību problēmas un visas citas problēmas pamazām sāk izšķīst.


Sākotnēji jūs to varat darīt īsu laika sprīdi. Bet pamazām tas kļūs dabiski un ritmiski. Un tad visu laiku sākas notikšana. Un tad, ja vēl aiziesiet uz svētajām istabām, tad jūsu Dievišķais jums kļūs fizisks. Un pēc tam jau viss notiek ļoti, ļoti ātri.”

Vienotības universitāte