ceturtdiena, 2015. gada 10. septembris

Noskaņojiet savu radio - Eņģeļi caur Ann Albers

Noskaņojiet savu radio
05.09.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule


Jūs VISI esat daudz, daudz varenāki, nekā spējat iedomāties. Viss Visums ir jūsu rīcībā. Jūs esat kā radio, ko varat noskaņot uz jebkuru staciju, kas jums patīk, jebkurā frekvencē, uz jebkuru no neskaitāmajām Dievišķā ”dziesmām”. Jūsu fokusēšanās, jūsu uzmanības pievēršana ir tā, kas izvēlas ”staciju”, un jūsu emocionālā pieķeršanās ir tā, kas notur jūs frekvenču robežās, kuras jūs saņemat atkal un atkal.
Tā ir laba ziņa! Tas nozīmē, ka ar savu fokusēšanos un uzmanības pievēršanu jūs varat atbilstoši arī izmainīt enerģiju, kuras ”skanējumā” vēlaties būt. Ar savu prieku, ar savu aizrautību, ar savu saviļņojumu jūs ļaujat sev uztvert jaunas frekvences, jaunas enerģijas, un tātad arī jaunas iespējas savā dzīvē.
Padomājiet, par ko jūs visvairāk žēlojaties, vienalga, vai tas būtu attiecībā uz sevi vai attiecībā uz dzīvi vispār. Pajautājiet sev, ”Kādēļ es turpinu turēties pie šīs žēlošanās? Vai esmu gatavs emocionālam darbam, lai to izbeigtu? Vai esmu gatavs pārtraukt savu ”noskaņošanos” uz šo bēdīgo realitāti, un sākt fokusēties uz ko labāku? Vai esmu gatavs atteikties no šīs žēlošanās, apmaiņā pret laimīgāku dzīvi?” Esiet godīgi pret sevi. Dažkārt žēlošanās ir izdevīga, satiekoties ar daudziem citiem, kas dara tāpat. Dažkārt žēlošanās ir neērta, taču pierasta. Tā notur jūs tanī realitātē, kas jums labi pazīstama. Un kaut arī vairums no jums izsauktos, ”Jā! Es noteikti vēlos labāku realitāti!” – ir nepieciešams ārkārtīgs godīgums, lai paraudzītos uz to – esat vai neesat vēl īsti gatavi pamest vecās, ierastās, neērti ērtās situācijas, kurās jūs eksistējat.
Kad jūs sasniedzat punktu, kurā patiešām esat gatavi atmest žēlošanos, vienalga, vai tas būtu attiecībā uz sevi vai uz dzīvi vispār – uzdodiet tad sev nākamo jautājumu, ”Kādu realitāti es vēlētos radīt? Kādai realitātei es dotu priekšroku, ”noskaņojoties” uz to? ”  Iztēlojieties, ka esat radio vai televizors, un jūs varat noskaņoties uz tādu realitāti, kādu vien vēlaties! Pielietojot savu iztēli, atvēliet sev nedaudz laika katru dienu, lai iztēlotos sevi jaunā un labākā realitātē. Iztēlojieties labāko iespējamo rezultātu! Iztēlojieties prieku! Pārpilnību! Atbrīvotību! Vieglumu! Mīlestību! Un katrreiz, kad pieķerat sevi, atgriežamies atpakaļ pie vecās realitātes, ”noskaņojot” sevi uz to, ko jūs nevēlētos – izmainiet to atkal, un ”noskaņojiet” sevi uz to, kas jums patiktu. Tas prasīs laiku, pacietību un praktizēšanos. Ļaujiet izjust sev prieku un saviļņojumu par iztēlē iezīmēto jauno skaisto realitāti! Kā jau daudzi no jums būs dzirdējuši, Visums nešķiro realitāti un fantāziju – tas tikai nolasa un atbild uz jūsu apzināti vai neapzināti izstaroto enerģiju. Jo apzinātāk jūs ”noskaņosiet” savu būtību, jo lieliskāku realitāti jūs radīsiet.
Jūs esat vareni, dārgie. Ļaujiet sev ”noskaņoties” uz labāku un laimīgāku realitāti. Dariet to, lai radītu dzīvi, par kādu patiešām esat sapņojuši. Jūs esat spēkpilni. Dievišķā Mīlestība un viss, kas to pavada – ir ar jums un apņem jūs, plūstot uz jums, caur jums un no jums.
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5919414