otrdiena, 2015. gada 22. septembris

Mēs redzam jūsu Gaismu! - Eņģeļi caur Ann Albers

Mēs redzam jūsu Gaismu!
19.09.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Godājiet savas skaistās Dvēseles, dārgie, jo ikkatram no jums ir sava vieta, savs mērķis, un savs iemesls būt šeit uz Zemes. Nav svarīgi – esat publiska persona, apceļojat pasauli, uzturat ģimeni, klusu dzīvojat savu dzīvi, vai arī tumšā stūrī nonākuši, domājat darīt sev galu – vienalga, VISI jūs esat no tās pašas Gaismas radīti.
Kad mēs uz jums skatāmies – mēs nesaredzam jūsu dzīves apstākļos neko, kas liecinātu par jūsu Patieso Būtību. Mēs nesaredzam jūsu figūrā, jūsu izmērā, jūsu domās un jūtās neko, kas liecinātu par jūsu Patieso Būtību. Mēs nesaredzam jūsu ”ieguldījumos” vai jūsu ”kļūdās” – neko tādu, kas parādītu jūsu Patieso Būtību. Par cik mēs, šeit Debesīs, zinām, ka ikkatrs no jums ir no tās pašas Gaismas radīts, kā radības pilnība. Ikkatrs no jums ir Garīga Būtne, Tīras Dievišķās Mīlestības uzradīta, kas apgūst cilvēcisku pieredzi šeit, uz Zemes. Ikkatrs no jums – vienalga, lai kas arī notiktu jūsu dzīvē – ir Tīra Gaisma.
Ne jūsu apstākļi, ne jūsu domas un jūtas nepadara jūs nedz labākus nedz sliktākus, jo patiesībā JŪS ESAT Mīlestība. Tie vienkārši palīdz jums piedzīvot šo Patiesību, vai arī ļauj jums to ignorēt. Un tādejādi, kad jūs nonākat grūtībās – atgādiniet sev, ” Es Esmu Gaisma. Es Esmu Mīlestība. Man vienkārši ir šāda pieredze tagad apgūstama.” Atgriezieties pie šīs Patiesības atkal un atkal. Esiet līdzcietīgi pret sevi. Izturieties saudzīgi pret sevi. Ja Dievs stāvētu jūsu durvju priekšā – kā jūs pret viņu izturētos? Dieva Mīlestība DZĪVO JŪSOS, un dod jums iespēju dzīvot pašiem savu dzīvi. Kā jūs tagad uz sevi raugaties?
Dārgie, mēs nekad neraugāmies uz jums, kā uz ko niecīgāku, nekā jūs PATIESĪBĀ ESAT, un tādēļ mēs nekad nevaram neko citu pret jums izjust, kā tikai Mīlestību, nevaram neko citu darīt, kā vien palīdzēt jums, cenšoties atmodināt jūsu brīnišķo patieso dabu. Mēs zinām, ka pamostoties šai realitātē – jūs izturēsieties pret sevi, un tātad arī pret visiem citiem – daudz Mīlošāk … un darot tā – jūs varēsiet uzradīt – vismaz savā dzīvē – kādu gabaliņu Debesu uz Zemes.   

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5935021