pirmdiena, 2015. gada 21. septembris

Vēstījums no Eņģeļiem 2015.gada septembrī

Vēstījums no Eņģeļiem 2015.gada septembrī.


Sveiki, Mīļie!


Daudz pārmaiņu tagad notiek Visumā un līdz ar to uz Zemes. Planētas, kas atrodas tuvu jūsu Zemei, maina savu vibrācijas frekvenci. Tā kā katra planēta ir kā nots kopīgā Visamu gammā, tad jāpārskaņojas ir gan zvaigznēm, gan planētam, gan tiem, kas uz tām dzīvo.

Pašlaik ļoti spēcīga Augšāmcelšanās enerģija nāk no Mātes Zemes. Viņas Dvēsele dod impulsu katram Zemes iedzīvotājam, lai viņš sāktu sajust sevi kā daļu no visa Lielā – no Zemes un Kosmosa telpas. Tātad spēt ieraudzīt Visumu smilšu graudiņā. Mātes Zemes visaptverošā mīlestība piepilda katru Viņas radīto radību. Jūsu, cilvēku, uzdevums, ir savienoties ar šo mīlestību un sajust savu vienotību ar Zemi. Apzināt to, ka esat Zemes bērni un uzņemties atbildību par procesiem, kas notiek uz Zemes, jo tie ir Jūsu pašu domu, emociju un rīcību rezultāti. Jūs taču zināt, ka šeit uz Zemes ir brīvā griba un Jūs visu laiku izdarāt izvēles. Šīs izvēles veido enerģētisko lauku ap Jums un ap Māti Zemi.

Mēs, Eņģeļi, esam gatavi palīdzēt visu laiku, bet mēs respektējam Jūsu brīvās gribas izvēles un pieslēdzamies tikai tad, kad Jūs mūs lūdzat. Bet Jums ir jāsaprot, ka katram lūgumam ir jābūt saskaņotam ar Augstāko dievišķo plānu, lai tas būtu harmonisks gan Jums, gan jebkuram Zemes iedzīvotājam.
Rudens Saulgriežu laiks ir viens no spēcīgākajiem dabas cikliem. Visuma enerģijas nostājas līdzsvara punktā, un tas notiek visā dabas apritē un katrā Zemes šūnā. Šajos Rudens Saulgriežos nāks vēl pastiprinātas enerģijas caur procesiem, kas notiek Visuma palnetārajā plānā. Tā ir īpaši spēcīga gaismas plūsma, kas ienāk Zemes līmenī dienas piecas pirms Rudens Saulgriežiem un veiks intensīvi savu darbu vēl dienas piecas pēc Saulgriežiem. Tātad sagatavošanās, svētīšana un rezultāts. Šis laiks Jums parādīs to, kur Jūs patiesībā esiet. Ja jūsu dzīvē irmiers un harmonija, tad arī šīs kvalitātes uzņems vēl augstāku kāpinājumu. Process strādās arī otrādi. Ja ir jomas, kur enerģijas nav līdzsvarā, tad tas pastiprināti tiks ,,rādīts,, . Esiet vērīgi un godīgi pret sevi. Tagad ir dota iespēja ļoti sakāpinātā veidā ieraudzīt paveikto, tātad ievākt ražu un saskatīt tās jomas, kuras ir jāmaina vai jāpilnveido, tātad jāsēj ziemāji, lai pavasarī iegūtu ražu.

Jebkuros Saulgriežos ir svētīgi celties ar Sauli un pavadīt Sauli. Šajā laikā Saules enerģija ir ar īpašu intensitāti un svētību.

Mīļie, šis ir Jūsu ražas laiks. Tas, ko saņemat ir godam nopelnīts. Tas, ko nesaņemat, vēl nav pelnīts.

Mēs, Eņģeļi, esam vienmēr ar Jums, lai atbalstītu Jūs uz Dvēseles gaismas ceļa.


Visu Erceņģeļu vārdā Erc.Metatrons


19.09.2015.


Pierakstīja Maija Kadiķe


http://www.engelupasaule.lv