ceturtdiena, 2015. gada 17. septembris

Tuvākajās nedēļās svarīgākie notikumi debesīs…

 

 
17.09.2015 ap plkst.21:10 saziņas un komunikācijas meistars planēta Merkurs Svaru zīmē sāks mest cilpu, tātad ies atpakaļ, (bet tikai no Zemes skatoties, debesīs ir sava noteikta kārtība), šī mazā, bet ļoti ņiprā planēta mēdz būt divējāda gan ļoti laba, gan arī ļoti viltīga savās enerģētiskajās vibrāciju izpausmēs, kas nonāk te pie mums uz Zemes. Un ir ļoti daudz rakstīts, sacīts un arī lasīts, ka šajā laikā līdz 9.10.2015 plkst.17:58 jābūt īpaši piesardzīgiem saņemot jebkuru jaunu informāciju, tā ir vairākkārt jāpārbauda. Tāpat nav ieteicams stāties jaunā darbā, sūtīt CV, slēgt līgumus u.c. ar dokumentu kārtošanu saistītas lietas.

Kāpēc nav ieteicams?
Tāpēc, ka var gadīties pārpratumi, kāds dokuments var tikt vienkārši kaut kur „nozūmēts”, un, ja godīgi, tad Merkurs Svaru zīmē neizceļas ar dižu atmiņu. Tātad arī atmiņa šajā laikā var pasliktināties. Var pazust kāda sīka, bet nu ļoti nozīmīga lietiņa, atslēgas vai kas cits. Var pēkšņi piemesties vadātājs uz līdzenas vietas. Bet laiks no 26.septembra līdz 2.oktobrim var būt īpaši sarežģīts. Daudzi var saņemt krietnu porciju likteņa triecienu, piemēram – saņemot kādu ļoti nepatīkamu ziņu, jeb nokļūstot ļoti kutelīgā situācijā. Es te cenšos pabrīdināt, jo laicīgi palikts spilventiņš mīkstina smago kritienu, vai ne?!
Jā un vēl – vienlaicīgi ar retro Merkura laika iestāšanos debesīs izveidojas precīzs planētu Jupitera un Neptūna pretstāves aspekts. Šeit būs saspīlētas reliģiju un nākotnes ticību lietas. Jupiters atbildīgs arī par ekonomiku, bet Neptūns šķīdina drošos pamatus ekonomikā. Šīs planētas arī ietekmē notikumus ar ārzemniekiem. Varu piebilst, ka Jupiters pašlaik atrodas Jaunavas zīmē un tur būs vēl aptuveni gadu – bet Jaunava strikti seko līdzi savai veselībai un arī darba lietām. Man nākas secināt, ka līdz ar bēgļu pieplūdumu var saasināties infekcijas slimības, kā arī vienkāršo darbu darītājiem šis laiks prasīs pamatīgu piepūli.  Nav ieteicami tālie ceļojumi. Nav ieteicami kredīti.

Laikā no 18.septembra līdz 27.septembrim debesīs starp planētām Venēra un Urāns izveidojas lielisks trigona aspekts. Burtiski tulkot var šādi – negaidīta iepazīšanās internetā vai ar draugu starpniecību. Vienlaicīgi šajā laikā veidosies iespēju aspekts starp Sauli un planētu Saturns kas veicinās attiecību salabšanas pasākumus. Tātad no 18.septembra līdz 25.septembrim varat droši izrunāt reiz neizrunāto, salikt visus punktus uz „i” un salīgt mieru. Jā un vēl, šajā laikā varat sastapt kādu sen neredzētu, bet ļoti jauku cilvēku.

Bet ap 25.septembri līdz 30.septembrim debesīs izveidojas nelāgs aspekts starp kareivīgo Marsu Jaunavas zīmē un strikto, bet ļoti taisnīgo planētu Saturnu Strēlnieka zīmē. Lai saprastu šī aspekta nozīmīgumu var iztēloties kā dzelzs(Marss) tiek asināts uz galodas(Saturns). Tātad notiek diezgan neganta rīvēšanās jeb cīņas faktors. Senos laikos astrologi parasti tautu brīdināja no šo planētu disharmoniskā aspekta iedarbības. Esiet maksimāli prātīgi, jo var gadīties visvisādas „šaizes” un likstas, t.sk., traumas un liktenīgi apstākļi. Un vēl, saudzējiet veselību, jo šo planētu mijiedarbības rezultātā saasinās dažnedažādas kaites. Saudzējiet muguru.

Jāņem vērā, ka 28.09.2015 plkst.5:50 Auna un Svaru zīmēs notiks Mēness aptumsums, kura laikā nedēļu pirms un nedēļu pēc atklāsies nepatīkami apstākļi, notikumi, kuriem laiks jau aiziet, tātad šajā laikā parasti saņemam ko esam pelnījuši. Tāpēc jābūt maksimāli piesardzīgiem. Lieku reizi tāpat vien nekur nedodieties, neceļojiet. Notikumiem var būt pat ļoti negaidīta un asi kardināla ietekme. Sargājiet savas galvas un protams, savus mīļotos. Jo var gadīties ne viena vien ģimenes drāma.

Un vēl starp planētām Merkurs un Plutons līdz 28.septembrim arī ir saspringtas enerģijas, pirms ko dariet, sakiet, soliet – padomājiet vai vēlāk nenāksies krietni vien nožēlot, ka tieši tā esat nolēmis rīkoties. Plutons parasti ceļ augšā aizmirstas pagātnes lietas. Atklājas intrigu vērpēju štučkas u.c. nekrietnības. KNABis var nākt klajā ar visai negaidītu informāciju. Plutontēmā ir arī esošās varas elementi, tāpēc viss kas var gadīties ar valstu pārvaldes aparātu darbību un paziņojumiem.

Sabiedrībai kopumā šie aspekti liek atteikties no pagātnes negatīvo domu slāņiem jeb uzkrājumiem, jāpiedod pāridarītājiem, kā ar nazi jānocērt lietas, cilvēkus un apstākļus, kas mūs bremzē un neļauj attīstīties. Visums iesaka to darīt ar vēsu prātu un pēc taisnības principa. Jo Svaru zīmē, kas šajā laikā ir pat ļoti spēcīga, iesaka problēmas risināt ar vēsu, skaidru un diplomātiski noskaņotu prātu, vienlaicīgi neiedzīvojoties ienaidniekos.

Lai jums visiem veicas, jo ja uz pasaules ir kaut viens nelaimīgs, tad pārējiem arī nebūs tās laimes. Diemžēl, tā tas notiek. Mēs te visi esam savstarpēji ar ciešām saitēm sasaistīti. Ja vienā galā kāds nošķaudās, otrā galā – kāds jau saslimis.
Būsim veseli un omulīgi un savstarpēji iecietīgi!

http://www.draugiem.lv/uranija/news/?p=13601039