sestdiena, 2020. gada 20. jūnijs

Vakcinācijas karte -ES plāns visus vakcinēt ir jau pirms kovidšova.

Aivis Vasilevskis is feeling concerned.

Vakcinācijas karte -ES plāns visus vakcinēt ir jau pirms kovidšova.

Pagājušā gada beigās Eiropas Komisija publicēja ziņojumu, kas atklāj kādu nu jau daudziem saprotamu patiesību. To, ka ES ir meklējusi veidus, kā palielināt un pastiprināt vakcināciju programmu spēku krietni pirms sākās kovidšovs. Pasākuma nolūks ir ieviest vakcinācijas pasi ikvienam ES pilsonim. Ziņojums saucas “Vaccination Roadmap” jeb vakcinācijas karte un tajā ir izklāstīti soļi, kā šo nodomu realizēt.

Šis jautājums par obligāto vakcināciju un pases piešķiršanu tiks stādīts priekšā Eiropas Komisijai 2022. gadā, sekojot ‘pētniecības darbiem’ laika posmā no 2019-2021 – šobrīd mēs esam tieši pusceļā uz to.
https://off-guardian.org/…/medi…/2019-2022_roadmap_en-1.pdf…

Ir būtiski saprast sekojošo – šī vakcinācijas karte nav nekāds atbildes pasākums vai pieņemtie mēri kovida plāndēmijas dēļ – tas ir metodisks plāns, kuru sāka realizēt jau 2018. gadā, kad ES publicēja ziņojumu par tās pilsoņu attieksmi attiecībā uz vakcīnām.

Tur ir arī sadalījums par katru valsti, Latviju ieskaitot. Jautājumā par attieksmi pret bāzes vakcīnām tiek secināts, ka praktiski visur 80-90% iedzīvotāju uzskatot tās par svarīgām. Nezinu, man neviens neko nav prasījis un par tādu aptauju 2018. gadā pat neesmu neko dzirdējis – vai kāds no jums tika aptaujāts par šādu tēmu?
https://ec.europa.eu/…/…/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf

Tad, pamatojoties uz šo pētījumu, ES nāca klajā ar nākamo soli- tehnisko ziņojumu, kā izveidot un ieviest imunizācijas informatīvo sistēmu visas ES mērogā. Atcerēsimies, ka šis ziņojums iznāca jau 2018. gada novembrī.
https://www.ecdc.europa.eu/…/designing-implementing-immunis…

Un tad, 2019. gada beigās, šie ziņojumi tika apvienoti augstāk minētajā “Vakcinācijas kartē”. Tas ir ilgtermiņa plāns, kā izplatīt un nostiprināt vakcinācijas programmas, kā apkarot ‘vakcīnu mītus’ par to nedrošību un kaitīgumu un pretestību tām, kā pārvarēt legālos un tehniskos šķēršļus šo programmu uzspiešanā ikvienam ES pilsonim.

Turklāt tajā visa nav runas par konkrētu vakcīnu veidiem, to drošību, iespējamiem blakusefektiem, bet gan tikai par nepieciešamību radīt legālu un tehnisku bāzi visu ES pilsoņu vakcinācijai, pretestības salauzšanai un procesa uzraudzībai. Kas tiks potēts, tas nav būtisks jautājums.

2019. gada 12. septembrī Briselē norisinājās kopējais ES un PVO “Globālais vakcīnu samits”, kurā tikai prezentēts kopsavilkums un nozīmēti 10 punkti masveida vakcinācijas realizācijai.
Ar tiem varat iepazīties šeit.
https://ec.europa.eu/…/fi…/vaccination/docs/10actions_en.pdf

Un tā vēlreiz apstiprinās vienkārša lieta - plāns vispārējai vakcinācijai bija gatavs jau iepriekš, tā realizācijai bija vajadzīga tikai kovidkrīze. Tālāk 2019. gada oktobrī sekoja Event 201- pandēmijas simulācija un pēc tam arī 'briesmīgais vīruss' sākās Ķīnā - tālākais ir mums visiem zināms. Ja kāds joprojām nevar saprast, ka viss šis pasākums ir plānots, iestudēts jau iepriekš un viss notiekošais ir tā realizācija, tad es tiešām nezinu, kā tādiem vēl var palīdzēt.

Un šī plāna kulminācija ir paredzēta nākošgad - tad ES tiks pacelts jautājums par vajadzību obligāti visus vakcinēt- tieši zem šī plāna tika plānota kovid 'otrā atnākšana' ar tam sekojošo masveida vakcināciju un šim nolūkam tiek gatavotas simtiem miljonu absolūti nepārbaudītu un jauna tipa DNS struktūru izmainošu vakcīnu dozas.

Kā viņiem tas izdosies un kā tas ies kopā ar vēl viena plāna sastāvdaļu, rasu karu un vandālismu, kurš faktiski tika iedarbināts dēļ cilvēku pretestības kovidšovam, ir grūti pateikt.

Katrā ziņā šie plāni ir jāsaprot un pret tiem ir jāiestājas - ES pagaidām ietilpstam arī mēs un viss šis ārprāts attiecas arī uz mums, bet nākošais gads ir izšķirošais daudzās nozīmēs. Būt vai nebūt cilvēku brīvībām un tiesībām, tāds ir jautājums.