sestdiena, 2020. gada 20. jūnijs

Covidšovs ir iepriekš rūpīgi izplānota un izsimulēta viltus pandēmija

Florens Jansons
Florens Jansons

Pievienojos šai dvēselei un aicinu pārējās dvēseles nepakļauties šīm visām nelikumībām un absurdam! Patiešām, nav nekāda covida, ir vispasaules krāpšanas shēma un globālo noziedznieku sabiedrotie, pēc vislabākajām modernā mārketinga tradīcijām, iekaro jūsu apziņu, lai jūs piekristu paši par savu nodokļos samaksāto naudu jūs pakļaut uz visiem laikiem!
Attiecībā uz R.Tjarves gadījumu, publicēju pāris ziņas no zinošiem cilvēkiem:
"Tjarvem bija aknu ciroze, un jau smagaa stadijaa pirms visa kovida. Vinsh daudz dzeera un piipeeja. Vinsh ar sho aknu cirozi ielikaas slimniicaa un no taas arii mira. To apstiprinaaja aarsti."
"Tas liek jautāt, kas darās viņa sievas, IR redaktores Nellijas Ločmeles galvā. Ja pat redzot melus acu priekšā, kas attiecas uz viņas vīru, viņa pieņēma diagnozi Covid un nāca klajā ar sabiedrību biedējošu publikāciju pēc vīra nāves. Kur viņa, cita starpā, rakstīja, ka vīrs esot bijis pilnībā vesels. Tātad viņa melo?"
“Runaajiet ar aarstiem, vini neformaali daudz ko staasta, daudziem shis liekas nepareizi utt, bet demzheel vini ir bailiigi un atklaati/publiski domaaju ka neviens neko nerunaas.."
"Parunaajiet ar TV cilveekiem, zhurnalistem, kas vinu pazina. Tie atklaas, ka vinsh daudz dzeera/nodzeetaas, un nenormaali daudz piipeeja."
Attiecībā uz žurnālu "IR", liekas nevienam nav jautājumu?! Ja Rolanda ģimene izdomāja izmantot viņa nāvi iesaistoties varas un korumpēto mediju informatīvajā kampaņā (patiesībā karā) pret savu nāciju, tad lai visi fakti nāk gaismā. Tā ir vienīgā visiem zināmā covid traģēdijā Latvijā, kas visticamāk ir fake news kā visi pārējie klipi un statistika.
Es kā pilntiesīgs Latvijas iedzīvotājs, ar absolūtu pārliecību, uzņemoties atbildību par visām pozitīvajām sekām apgalvoju: "Covidšovs ir iepriekš rūpīgi izplānota un izsimulēta viltus pandēmija un jums nav vispār jābaidās par to runāt, apgaismot cilvēkus un iznīcināt šos idiotiskos paziņojumus, kur vien iespējams!" Nav viņiem nekādas statistikas vai reālu briesmu pierādījumu, parasta gripa, tas ir trakākajā gadījumā. Paši drīz redzēsiet! Tikai jāatver sirdi, tā nekad nemelo..❤️🇱🇻❤️
Lai katrs like un share ir kā dveseļu protests pret šo globālo afēru!