pirmdiena, 2020. gada 1. jūnijs

Stanfordas pētījums pret vīrusa histēriju.

Aivis Vasilevskis is feeling relaxed.

Stanfordas pētījums pret vīrusa histēriju.

Ir pagājis kāds laiciņš un atkal ir vērts ielūkoties piedāvātajā Eiropas statistikā. Par spīti tam, ka vīrusa mistifikatori nebeidz bļaut par šausmīgo mirstību un to, ka epidēmijas 'pīķis' vēl neesot sasniegts, šeit saskaņā ar pēdējiem datiem var labi redzēt to, kā tad viss pasākums ietekmē kopējo mirstību Eiropā. Nekā neietekmē.

Var redzēt to, ka dažās valstīs tā ir nedaudz lielāka par iepriekšējo gadu gripas uzliesmojumiem, bet dažās valstīs tā vispār nav atstājusi nekādas sekas. Turklāt zinot to, kā daudzviet tiek radīti mākslīgi apstākļi mirstības palielināšanai, histērija, parastās medicīnas atcelšana - tas tiešām nav nekas neparasts - visādi citādi nekā vairāk par tādu drusku nopietnu gripas sezonu Eiropā nav bijis. Arī ierastās riska grupas 65+ mirstība kā bija, tā palika tai pašā līmenī, kā ir bijis iepriekš. Un visas līknes jau strauji iet uz leju. Kur tur var iebāzt šo pandēmiju un runāt vēl par kaut kādu ierobežojumu saglabāšanu līdz rudenim patiešām nav saprotams - to var iebāzt tikai galvās un tā ir energoinformatīva programma.
https://www.euromomo.eu/index.html

Un kas tad Amerikā, tur taču vīruss pļauj cilvēkus kā zāli?

Ir parādījušies vairāki pētījumi, kas rāda pavisam citus mirstības datus no šī vīrusa. Viens no tādiem ir Stanfordas pētījums.

Tas tika publicēts Wall Street Journal. No tā izriet tas pats secinājums, ko es visu laiku arī saku – mirstības statistika šim vīrusam ir dramatiski pārspīlēta. Ironiski ir tas, ka pats deep state runasvīrs Faucci to pašu minēja savā publikācijā kā viens no autoriem jau iepriekš. Pievienojam tam klāt faktus par to, ka statistiku veidojot, klīniski apstiprinātu covid diagnozi nemaz nevajag, bet pietiek ar aizdomām – un perfekts iemesls histērijai un globālam planetāram arestam ir rokā.

Žurnāls raksta sekojošo:

Covid-19 ārkārtas stāvokļis ir balstīts uz to, ka vīruss nogalinās vairāk kā 2 miljonus amerikāņu, ja netiks pieņemti drastiski mēri tā apturēšanai. Šajā modelī pieņemtais mirstības % ir no 1-3%. Bet PVO izsludinātā mirstība ir 3.4%.

Taču tālāk tiek rakstīts par to, ka Stanfordas universitātes pētnieki ir nākuši klajā ar pētījumu par datiem no Kalifornijas reģiona, kurā, apsekojot 3.300 cilvēkus uz antivielām, atrasts, ka patiesībā šīs vielas asinīs ir 50-85 reizes vairāk cilvēkiem, nekā to parāda oficiālā testēšanas statistika.

To var interperetēt divos veidos. Viens ir pielietotā testa nespēja atšķirt tieši covid-19 no vairākiem desmitiem citu korona vīrusu, kuri cirkulē cilvēku populācijā, kas rada viltus pozitīvu rezultātu.
Otra iespēja ir, ka šis vīruss ir zibenīgi izplatījies dotajā reģionā, bet tādā gadījumā tas nav ne ar ko bīstamāks par šiem citiem korona vīrusiem, kurus cilvēks dabiski izslimo ar parastas saaukstēšanās pazīmēm vai vispār nejūt neko.

Taču jebkurā gadījumā tas apgāž visu to histēriju par to, ka saskarsme ar vīrusu izraisa gluži pirmsnāves reakciju, kas prasa tūlītēju karantīnu, piespiedu ārstēšanu, cilvēka izolēšanu no sabiedrības un tālāku piespiedu vakcināciju.

Tālāk žurnāls izsaka versiju, ka lielais vairums inficēto ļaužu vispār neuzzin par to, jo organisms pat nereaģē uz šo vīrusu un līdz ar to tajās pašās ASV un arī visur citur mirstība ir tikai 0.12-0.2%. Tā ir tā pati parastā gripa, no kuras ASV katru gadu mirst ap 60.000 cilvēku.

WSJ gan ir maksas pakalpojums, tapēc pa šo pētījumu var izlasīt arī citās avīzēs, kā šajā.
https://www.washingtonexaminer.com/…/random-sampling-test-s…

Ko mēs no tā varam secināt? Visu to pašu, ko iepriekš - vīruss ir internetā un smadzenēs daudzkārt vairāk, kā tas ir reālajā dzīvē, taču tas tiek izmantots noteiktu mērķu sasniegšanai un pēc fake 9/11 nākamais solis ir fake pandēmija, varas uzliktās cilpas sažņaugšana, cilvēku psihes izārdīšana un viņu iedzīšana virtuālajā vidē un digitālajā uzraudzības sistēmā.

Un tieši tāpēc tiek pieslēgti aizvien lielāki cenzūras spēki, "faktu pārbaudītāji" un tamlīdzīgi - jo reālā vīrusa ietekme ir nekāda, tāpēc ir jāpastiprina tā ietekme uz smadzenēm, no visa spēka uztiepjot vienīgo pareizo versiju par to, cik tas ir briesmīgs un ka šo reliģiozo histēriju vispār nedrīkst apšaubīt.