otrdiena, 2020. gada 16. jūnijs

nedēļa no 15.06.2020

 

15.06.2020

Labu rītu pirmdienā! Esam nonākuši gada augstākajā punktā, pēc nedēļas būs mūsu tautas spēcīgākie un iedvesmojošākie svētki - Jāņi. Un ne tikai mūsu tautas - ziemeļu puslodes tautas pārsvarā svin šo brīdi - kā to, kad Saule ir visvairāk pie mums, apgaismojot šo zemeslodes pusi. Un Saules enerģija nozīmē dzīvības impulsu un nodrošināšanu, Mēness - ka tā tiek atstarota un padarīta auglīga.

Šonedēļ galvenais varonis ikdienas dzīvē būs Merkurs. Visu nedēļu viņš pavadīs vienā zodiakālajā grādā Vēžu zīmes vidū, kā iespiests starp mammas varenajām krūtīm - bez tiesībām elpot un kustēties. Un nebūs, protams, diez ko laimīgs… attiecīgi - gatavojieties jau ierastajam retro Merkura bardaciņam - šoreiz vairāk mājas dzīvē un attiecībās ar emocionāli svarīgiem cilvēkiem. Iespēja biežāk piezvanīt mammai vai parunāties ar mājiniekiem. Vai vēl labāk - KLAUSĪTIES viņus. Runājot ir lielāka iespēja kaut ko ne tā pateikt. Ā, vēl var čau pateikt arī kāda mājas tehnika. Un tad nu jums būs līdz 3 nedēļām laika saprast - vai bez tās iztiksiet vai tomēr pēc retro posma beigām iesiet pirkt ko jaunu.

Otra svarīgā nedēļas nianse - Mēnestiņš sadilis un dilst vēl vairāk. Un tad svētdienas naktī saulgrieži, 21.06 no rīta agri jaunmēness ar Saules aptumsumu. Attiecīgi šonedēļa lieliska dažādu procesu noslēgumam un apkopojumam. Un tad vēl - piecas brīvdienas.

Ņemot vērā to, ka 23. un 24. jūnijā retrogrādas būs 6 planētas no 8 - esiet mierīgi un laipni. Šoreiz brīvdienas vēlams pavadīt bez straujiem izgājieniem un ne tikai tikko atceltā ārkārtas stāvokļa dēļ.

Vienīgie uz priekšu ejošie būs spurainais Marss Zivīs un demokrātiski spridzinošais Urāns Vērsī. Šie abi nav tie paši prātīgākie elementi debesīs, kas varētu ļaut pie sajēgas turēties, tad nu jāmēģina sazemēties pašiem cilvēkiem.

Par šodienu - Mēness pie žiperīgajiem Auniem. Ja nu vajag labāko dienu, kad ugunskurā nosvilināt to, kas prasās tikt trasformējams ar uguns palīdzību - tad šodiena pat būs labāka kā saulgriežu nakts. Dilstošs Mēness uguns zīmē labprāt palīdzēs apēst to, kas pasaulei kļuvis lieks. Arī mūsu emocijas šodien tādas drusku sadilušas, bet vēl uzraujamas. Jo vairak tāpēc, ka agrā rīta pusē Mēness ar to pašu sabremzēto Merkuru sastrīdējās. Ja prāts pamodās noguris un emocijas tādas pa kaktiem izsvaidītas - pasakiet “paldies” šiem abiem malačiem. Saslaukiet ka labāk visu atpakaļ kopā, lai bilde viengabalaina. Paelpojiet dziļi, noskalojieties dušā, varbūt pat aukstā - paliks labāk. Un tad jau darbi un pienākumi. Šodien vislabāk darīt to, kam redzams ātrs rezultāts. Pacietība šodien nevienai no planētām nebūs prioritāšu sarakstā.

Sekmīgu nedēļu! Dilstam, ja vajag! 

Līga