pirmdiena, 2020. gada 8. jūnijs

Soul Sync 7 dienu izaicinājums



Soul sync 7dienu izaicinājums

1 diena

Lielākoties cilvēki dzīvo savas dzīves limitētā viļņu garumā- vēršoties pie katras problēmas un katras dzīves piedāvātās iespējas no viena un tā paša viļņu garuma un tādējādi visu mūž paliekot viduvēji.

Dažas drosmīgas dvēseles pieņem izaicinājumu un paceļas virs slāpējošajiem ierobežojumiem. Izaicinājumi tiek uztverti kā stimuls pārvarēt viduvējību un sasniegt izaugsmi- intelektuālo, emocionālo, izaugsmi biznesā un garīgo izaugsmi.

Šodien aicinu tevi uzsākt 7 dienu Soul Sync meditācijas izaicinājumu, kas faktiski nozīmē praktizēt neizlaižot ne dienu 5minūtes. Katru dienu SS izaicinājuma laikā tu pilnveidosi vienu SS meditācijas pakāpi.

Esi gatavs?

Tiem, kuri varbūt nezina, kas ir SS. Tā ir spēcīga meditācijas prakse. Šīs prakses izmantošana sniedz kādu dāvanu- dziļi izjustu nodomu manifestāciju. Tā ir prakse, ko šobrīd lieto miljoniem cilvēku visā pasaulē- korporācijas, studenti, mātes, menedžeri, meklētāji. Cilvēki SS lieto kā garīgo praksi, kas paplašina apziņu. Tāpat šī prakse spēj palīdzēt nonākt skaidrībā un spēt fokusēties uz uzstādītajiem nodomiem un mērķiem.

Pirmais izaicinājums ir apgūt pirmo SS pakāpi- skaitīt elpas, skarot abu roku īkšķus ar pārējiem pirkstu galiem 8 reizes un tajā pat laikā veikt dziļas ieelpas un lēnākas un garākas izelpas.

Kāpēc tas būtu jādara? Neskaitāmi pētījumi atzinuši, ka lēnas ieelpas un vēl lēnākas izelpas aktivizē parasimpatisko nervu sistēmu- tā ir centrālā un galvenā, kas aktivizē cilvēka imūnsistēmu. Ja vēlies izdzīvot un sveikā iziet cauri infekciju piepildītajai atmosfērai, tad tev ir jāspēcina sava imūnsistēma un te ir iespēja palīdzēt sava ķermeņa imūnsistēmai.

Šodienas izaicinājums- vērst uzmanību elpas pieredzēšanai.

·         Lūdzu, ērti apsēdies krēslā vai uz meditāciju spilvena.

·         Noliec rokas uz augšstilbiem, plaukstas vērstas uz augšu

·         Kad vērs uzmanību elpai, tad pie katras elpas skar īkšķi ar kādu no pirkstiem- sākot ar rādītājpirkstu, tad vidējo, tad zeltnesi un mazo pirkstiņu. Turpini to vēl vienu reizi līdz kopumā sasniedz 8x

·         Lēnām aizver acis

·         Tagad mēs kopā elposim 8 elpu ciklus. Sākam. Dziļas ieelpas un ļoti lēnas izelpas.      Ieelpo.       Izelpo.

·         Pārejot no vienas elpas nākamajā ar pirkstiem skaiti elpas. Tas ir pavisam dabiski, ja tava uzmanība klejo apkārt. Vienkārši atgriez to atpakaļ uz skaitīšanu ar pirkstiem

·         Ja esi pabeidzis 8 elpu ciklus, tad uz brīdi vari iegrimt dziļi relaksējošā telpā

·         Kad vien esi gatavs, tad atver acis

Apsveicu!! Tu esi pabeidzis SS izaicinājuma pirmo dienu.

Noskaņojies paveikt šo izaicinājumu visas 7 dienas! Vēl atlikušas 6 dienas.

Turpini vērst uzmanību savai elpai ik pa brīdim visas dienas garumā.