piektdiena, 2016. gada 9. septembris

Nu ko reti tā daru, bet šie "provokātori" paši uzprasījās uz Karmas skaidrojumu

Nu ko reti tā daru, bet šie "provokātori" paši uzprasījās uz Karmas skaidrojumu veicot šo "Eksperimentu" ar esoši KNAB priekšnieku Straļčēnoku:
https://www.youtube.com/watch?v=Vyb4HOLHH_4
Tātad:
1) Kurš vēl KNAB priekšnieks braukā ar Opel Zafira, kas nemaksā vairāk par 5000 eiro. Tātad tieši pēc šīs mašīnas spriežu, ka viņš Darbos nevērtē sevi augstāk par citiem.
2) Provokācija ar sarkano Lexus 250 (valsts Nr. zīmi Juta). Tātad šāts auto maksā ap 10 000 eiro un uz augšu, kas parāda ka provokācijas veidotāji sevi vērtē un dēvē par eliti, kas ir 2-3 reizes krutāki par mums, tātad "Parastajiem cilvēkiem" un pašu Straļčēnoku.
3) Liels jautājums par šo "printēto naudas zīmju" likteni. Vai šie provokācijas veicēji var garantēt, ka izkaisītā nauda nenonāks veikalos, kad kāds bērns vai pusaudzis gribēs ar to norēķināties?
Šeit patiesībā būtu darbs valsts policijai lai viņa pārbauda izdarītā atbilstību pārkāpumam par "Viltotu naudas zīmju izplatīšanu". Vai šajā aktivitātēs nav saskatāmas kriminālpārkāpuma pazīmes?
Kā arī kā viņi garantēja ka visas izprintētās naudas zīmes tika savāktas?
4) Pārbaudījums ar aploksnēm. Viens "aktieris" stāv ar buguru priekšā Straļčēnoka auto braukšanas virzienam aizsedzot aploksnes satura redzamību un pozējot kamerai, bet otrs rušinās savā somā.
Tie kas pamanīja - Straļčēnoks veic labo manevru braucot pa Brīvības ielu virzienā uz Juglu, tādēļ jebkura normāla autovadītāja uzdevums tajā brīdī ir neuzbraukt virsū kādam gājējam.
Secinājums - Vai Straļčēnoks uzbrauca virsū kādam - Nē. Tādēļ viņš tajā brīdī darot to ko viņš darīja (braucot) bija maksimāli vērīgs.
5) Tagad par personīgo piertedzi un Jutu. Daudzi zin, ka es biju Kannādā, bet nezin dziļākos iemeslus kādēļ. Tātad, kad es strādāju par ES projektu auditoru, es atklāku nelikumības (neatbilstības) Baibas Rivžas (izglītības ministres) projektā un Straujumas (bijušās premjeres) projektā Rail Baltica. Protrams kā jauns un "dumjš" par to visu ziņoju savam bijušajam kursa darba vadītājam Aleksejs Loskutovs (torreizējam KNAB priekšniekam) kurš mani aizveda pie savas vietnieces Jutas Strīķes.
Pagāja laiks un dīvainā kārtā viss kļuva vēl sliktāk, kā rezultātā man draugi "caur puķēm" paziņoja, ka info ir "nolieta" un esmu "Melnajā sarakstā", tādēļ pat rekomendēja pamest Latviju uz kādu laiku, ko es arī izdarīju.
Jūs protams jautāsiet - Kam tad iespējams Juta "nolēja info"?
Protams ka torreizējai manai priekšniecei - Annai Helvigai Vītolai, kas tagad ir LAD vadītāja un vienlaicīgi Mārtiņa Lazdovska mamma (tieslietu ministra valsts sekretāra).
Sīkāka shēma ir šeit:
http://www.pietiek.com/…/jautajums_katram__kadel_stradajat_…
Kā Jūs domājat ar kādu auto brauc uz darbi Lazdovska kungs - ar 2006 gada Opel? Nē... viņš pat savu auto nav deklarējis ne kā īpašumā ne kā valdījumā.
Kā Lazdovska un Jutas "Karma" nostrādāja - ātri. Kā Jūs domājat, kā parasts cilvēks ti ātri (6 mēnešu laikā ) tiktu pie tik īpašiem spriedumiem ar atcelšanu amatā?
Kā Jūs domājat kādēļ KNABam vēl nav kapacitātes lai tiktu līdz korupcijai LAD, kur saimnieko A.H. Vītola ar savu mazbērna māti Ingu Tarvāni.
Bet ja pat tik vienkāršu cilvēku no tautas kā Straļčēnoks netiks pie šīs "vietas" (LAD), jo nebūs tautas atbalsts, tad vienalga nesatraucaties - Karma nekur neizpiks un šie cilvēku saņems Karmu atpakaļ un šoreiz novēlu lai tie nav viņu bērni, kas to visu saņems atpakaļ smagā formā.
Rekomendācija - Vecāki, uzņemieties paši atbildību par sadarīto un neuzgrūžiet smago karmu virsū saviem bērniem...
Vai labs ārsts paiet garām uz ielas nokritušam cilvēkam? Vai krietns skolotājs izliekas neredzam aizdomīgus tipus pie skolas durvīm? Vai kārtīgs ugunsdzēsējs...
youtube.com

Jurgelis Lapiņš Nu bet protams! Vai kādam vēl ir šaubas, kāpēc kavējas ES fondu izlietošana? Vienkārši nav piedzītas (pieslīpētas, sarunātas) pareizās prasības pareizajiem pretendentiem. Tad pēkšņi (3-4 mēneši max) šī nauda tiks palaista "apguvei" un "pārējiem pretendentiem" vai nu nepietiks laika vajadzīgo dokumentu ieguvei, prasību izprašanai, un galu galā tiks iestrādāts kāds āķis, piemēram, aitkopjiem aitām vismaz gadu aitu numurēšana jāveic ar rozā marķieriem. Zinātāji to veiks, bet pārējiem fondi aizies garām. Piemērs varbūt pastulbs, bet diezgan precīzs. Ja kāds atceras, tad tieši tā pat darbojās shēma ar mazajiem HES - 98% kvotas ieguva "tuvu stāvošas personas". T.sk. Zīle un Kalvītis. Vai, piemēram idiotiskā prasība Ceļu būvniekiem granti iepirkt tikai no ISO sertificētiem uzņēmumiem, kuriem prasība ir darbinieku angļu valodas zināšanas... Tā rezultātā 50c vietā Valsts maksā 2,5 par m3...
LikeReply210 hrs
Ginta Kalniņa Paldies tev par drosmi nosaukt uzvārdus!
LikeReply13 hrs
Kristaps Lapins Janis vajag pieteikties par KNAB vadītāju
Ilze Pētersone Kà lai šo visu mùsu valstì apstàdina?🤔
LikeReply110 hrs

https://www.facebook.com/janis.rieznieks/posts/1331721393505534