ceturtdiena, 2016. gada 29. septembris

Dziļākie risinājumi … Eņģeļi caur Ann Albers

Dziļākie risinājumi …
17.09.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com/2016/09/deeper-solutions.html
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
------------------------------------------------

Viss Visums atrodas brīnišķīgi orķestrētā vibrāciju dejā. Jebkurā gadījumā jūs pievelkat sev iespēju ieraudzīt gan savu apbrīnojamo Skaistumu un Lieliskumu, gan arī tās jomas, kurās, iespējams, jūs neesat ļāvuši šai savai Gaismai un Mīlestībai parādīties virspusē. It visur jūs tiecaties iepazīt savu dziļāko un patiesāko ES – Dievišķo Gaismu, kura mīt jūsos.
No mūsu puses raugoties, visas jūsu problēmas dzīvē nāk no šīs jūsu vēlmes pārliecināties par savu savienojumu ar Avotu. Kad jūs esat apveltīts ar raizēm naudas sakarā – jūs tiecaties atcerēties, ka vienmēr esat Mīlestības atbalstīts, no kuras esat radīti. Kad jūs esat apveltīts ar kādu, kurš ir nejauks pret jums – jūs tiecaties atcerēties, ka tiklab jūs, kā arī citi ir Mīlestības cienīgi. Kad  jūs esat apveltīti ar veselības problēmu – jūs tiecaties atcerēties Mīlestību, kas dzīvo jūsos.
Un tā, nākamreiz, kad jūs būsiet problēmas priekšā – tā vietā, lai meklētu normālu cilvēcisku cēloni – cilvēku, kurš piesavinājies jūsu naudu, nesaprātīgus ieguldījumus, netīkamu kolēģi vai radinieku, kaut ko, ko esat apēdis, izdarījis vai neizdarījis – izmēģiniet ko pavisam citu.

Pajautājiet paši Sev … ”Dievišķā Gaisma, kas esi manī … Ko es tiecos atcerēties caur šo situāciju? Kā man rast Mīlestību?” Atbildes uz šim jautājumiem sniegs daudz dziļākas atbildes uz situāciju vai problēmu.

Pieņemsim, par piemēru, ka jums ir jāstrādā kopā ar ļoti nepatīkamu cilvēku, un jūs uzdodat sev šos divus vienkāršos jautājumus. Iespējams, jūs tiecaties atcerēties, ka esat cienīgs Mīlestības, un tādēļ jums nepieciešams noteikt robežas. Iespējams, jūs tiecaties atcerēties, ka arī citi cilvēki cieš un ir cienīgi Mīlestības, un ka jums nav jāuztver šī cilvēka uzvedība personiski, bet jāizrāda viņam sava žēlsirdība un līdzcietība.  Iespējams, jūs tiecaties atcerēties, ka jums ir izvēles brīvība, un jums ir pienācis laiks jaunam darbam. Kad jūs uzdodat Sev daudz dziļākus jautājumus, dārgie – jūs saņemat daudz dziļākas, daudz nozīmīgākas, daudz pamatotākas atbildes uz savām dzīves problēmām.



https://www.draugiem.lv/groups/gaismasberni_16019359/?f_tid=6306291