piektdiena, 2016. gada 23. septembris

par ražoto pienu

Augustā un septembrī daudz mazo pacientu. Viss pareizi! Vasarā „saķertie” parazitārie foni liek manīt! Veiciet bērniem pretparazit. programmas, jo šie foni ļoti ietekmē arī mācību procesu skolās. Ca +D3+Cvit.tbl.lai arī ir jūsu strauji augošo bērnu ikdienas uztura bagātin. Atmiņai, uzmanībai, koncentr. spējām-lecitīnu!

Vakar saņēmu zvanu no kādas satrauktas mammas, kas konstatējusi, ka bērnam kakls sāp...no aukstā piena, ko bērniem dod dzert skolās! Izrādās, ka pēc san. noteikumiem pienam jābūt ...+5grādi!
Piena šķelšanai fermenti ir tikai līdz 5 gadu vecumam un šis veikalu piens, no kura Ca vispār organisms nevar asimilēt( jo tas tehn. procesā pārveidojas formā, ko neasimilē), nodara tikai kaitējumu, jo satur antibiotikas, ķīm. vielas, ko lieto, lai tas neskābtu, satur pat strutas, pesticīdus, hormonus...Savā aparatūrā METATRONĀ pienu kā alergēnu redzu gandrīz katram cilvēkam (tas saistīts ar visu iepriekšminēto). Anglijas karaliene izdeva rīkojumu pārtraukt piena došanu skolās, par ko viņa dabūja iesauku ”piena zagle”, bet viņa rīkojās, paklausot uztura zinātnieku pētījumiem.



Ar cieņu- Rita Ašmane