otrdiena, 2016. gada 27. septembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 26.09.-02.10.

MAZĀS ASTROZIŅAS
26.09.-02.10.

Burvīga, lieliska nedēļa! Jau pirmdiena ir ko vērta! Svaros tiekas dievu dievs Jupiters ar pašu Sauli. Šī ir viena no gada veiksmes dienām, kurā staros ļoti harmoniska enerģija. Tā arī pamodinās no retrogrāda pašu likteņtēvu Plutonu. Tagad arī materiālā pasaule sakustēsies, būs vairāk naudas u.c. materiālo labumu.
Darba nedēļa paiet dilstoša mēness gaismā. Tas nozīmē, ka jālieto prāts, pieredze un analīze. Enerģijas ir ļoti harmonizējošas. Mēs varam savest kārtībā tās lietas, ko līdz šim trakais septembris ir uzjundījis un sagrozījis. Nedēļa kopumā būs rimta, līdz sāksies absolūti lieliskais un radoši mutuļojošais vīkends.
Sestdien draiskā mīlas dieviete Venēra čatos ar šmigas, radošuma un dzīves filosofijas dievu Neptūnu. Būs erotiska, narkotiska un ļoti radoša bohēmas enerģija. Tā savīsies kopā ar lielisko Svaru jaunmēnesi, kura laikā dzirksteļos izcili labvēlīgā, kaisli, veiksmi un mīlestību nesošā Uguns stihijas enerģija. Tik gaišs debesjums mums sen nav bijis. Lai šonedēļ izdodas visu sakārtot, tad arī dosimies pilnīgi jaunā teritorijā - radošuma, bohēmas un mīlestības izplatījumā! Veiksmi, izdošanos, prieku un mīlestību!
Andis
spogulosana@gmail.com