ceturtdiena, 2016. gada 22. septembris

100 reizes efektīgāk par ķīmijterapiju- augs, kurš nogalina vēža šūnas 48 stundās

http://www.malus.lv/new/index.php?id=100-reizes-efektgk-par-mijterapiju-augs-kurs-nogalina-va-snas-48-stunds&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1614228792

Dzeriet tēju no šī auga un pasargāsiet sevi no vēža!
Pieneņu tēja patiešām spēj noārdīt vēža šūnas 48 stundu laikā un aizsargāt veselās šūnas no vēža.
Šim augam piemīt ļoti daudzas ārstnieciskas īpašības, kas to padara par ļoti jaudīgām zālēm. Pietam tēju pagatavot ir ļoti viegli. Mūsu senči to izmantoja, lai ārstētu ļoti daudzas saslimšanas, taču mūsdienās viss svarīgākais pielietojums  pienenes sakņu lietošanās ir cīņa ar vēzi.
Zinātnieki pierādījuši, ka efekts no pieneņu tējas ir labāks nekā no ķīmijterapijas.
Pētījumi veikti Kanādā Vingzoras Universitātē. Viņi izpētīja, ka pienenes sakne “nogalina” vēža
šūnas un aizsargā veselās šūnas no inficēšanās.
Pienenes sakne iznīcina vēža šūnas 48 stundu laikā, atstājot veselās šūnas neskartas. Tie ir lieliski rezultāti!
D. Dikarlo kļuva par dzīvu piemēru dziednieciskajās pienenes saknes īpašībās. Pēc trīs gadu vēža ārstēšanas viņš pamēģināja alternatīvās (senās) metodes un sāka dzert  pieneņu saknes tēju. Pēc četriem mēnešiem viņam bija pilnīga atveseļošanās.
Receptes:
Lai izvadītu šlakvielas, toksīnus no organisma, sešus gramus sasmalcinātas drogas (lapas un sakņu maisījumu) aplej ar glāzi ūdens, vāra 15 minūtes, nostādina 30 minūtes, izkāš, pievieno vārītu ūdeni līdz sākuma stāvoklim un lieto pa ēdamkarotei trīs reizes dienā pirms ēšanas. Organisma spēcināšanai pēc smagām slimībām, sārņu un liekā šķidruma izvadīšanai ieteicams 4 – 6 nedēļas lietot pa glāzei uzlējuma rītos un vakaros. Tēju gatavojot, 1 - 2 tējkarotes pieneņu lapas pārlej ar glāzi verdoša ūdens, nostādina 15 minūtes un izkāš.
Pavasarī pret bezmiegu, nervozitāti un vitamīnu trūkumu var izmantot no svaigi vāktām pieneņu lapām izspiestu sulu pa divām ēdamkarotēm līdz 50 mililitriem dienā trīs nedēļas.
Žāvētas pieneņu saknes lieto vēža kompleksajā ārstēšanā, jo tās preparāti mazina ķīmijas preparātu toksiskumu, stimulē aknu darbību, veicina ēstgribu, asinsradi, spēcina organismu un kavē vēža un metastāžu attīstību.

Esiet veseli!