ceturtdiena, 2016. gada 1. septembris

Akaši Hronikas par 2016.gada septembri



No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Kādu enerģiju nes 2016.gada septembris

Septembris atnesīs pamatīgu klusuma un tukšuma sajūtu. Šķitīs, ka tik ļoti daudz kas ir mainījies un ir parādījies tik daudz kas jauns, ka jūs patiešām nespēsiet to visu aptvert.

Šis mēnesis atnesīs dziļu iekšējo klusumu, kurš katram būs savādāks. Daži no jums to sajutīs kā iztukšotību. Pat kaut kas šokējošs var izraisīt apjukumu/samulsumu. Citiem šis klusums var izpausties kā dziļa un atbalstoša miera sajūta.

Viss ir atkarīgs no tā, kas jūs esat un kas notiek jūsu dzīvē, un tas var būs atkarīgs no to, kā jūs reaģējat vai piedalāties kolektīvajos notikumos.

Neatkarīgi no notiekošā, klusuma sajūta ir tas, ko varam sagaidīt šajā mēnesī. Klusumam piemīt milzīga vara. Šis ir laiks intuīcijas izpaušanai un mierīgai apcerei.

Ir pienācis laiks apstāties, atskatīties atpakaļ un, pirms spert nākamo soli, izvērtēt, kur esiet bijuši/atradušies iepriekš. Tas būs darbs klusumā.

Ir svarīgi dzīvot savu dzīvi un interesēties par to, kas notiek pasaulē. Vienlaikus nepazaudējiet klusuma sajūtu. Veltiet tai laiku savā ikdienas dzīvē. Nezaudējiet iespēju ļauties apcerei.

2016.gada septembrī jūs izjutīsiet nepieciešamību ik dienas veltīt laiku meditācijai/apcerei/pārdomām. Šajā mēnesī jūs nevarat izlaist meditācijas vai lūgšanas. Ir jāsamierinās, jāturpina strādāt un balstīties uz savām garīgajām praksēm katru dienu, ja ne katru stundu.

Vislabākais šajā mēnesī būs – balstīties uz savām garīgajām praksēm, neatkarīgi no tā, kādas tās ir, un pielietot tās it visā.

Tas jums palīdzēs - neatkarīgi no tā, cik vienkārša vai sarežģīta, īsa vai gara tā ir, vai veicat to vienatnē vai grupā. Jums tā būs nepieciešama. Ja izlaidīsiet dienu vai divas, jums patiešām nāksies cīnīties un ciest.

Notiek kaut kas patiesi dziļš un rezonējošs un, ja vien neapstāsieties, bet ieklausīsieties, jūs sadzirdēsiet skaļu dziļi iekšēju vēstījumu, kas slēpjas jūsos klusumā. Apstājieties un ieklausieties. Dariet to ar vieglumu.

Kā gūt maksimālu labumu no 2016.gada septembra enerģijas?

Neapšaubāmi jūs pašu garīgās prakses būs vislabākie palīgi šajā mēnesī.

Ir divas lietas,kurām būtu jāpievēršs īpaša uzmanība garīgo prakšu laikā:
Pirmkārt, pārliecinieties, ka atrodieties klusumā un jūtaties tajā ērti;
Otrkārt, tās ir pārdomas.

Pārdomājiet/apceriet notiekošo; to, ko jūs jūtat, ko esiet sasnieguši pašreiz un ko nepacietīgi gaidāt. Pārliecinieties, ka jūsu garīgā prakse ietver šos divus elementus. Izdariet visu iespējamo, lai to nodrošinātu un novērstu visus traucējošos faktorus.

Pakavējieties klusumā bez lūgšanām, mantram vai jebkā cita, kas piepilda jūsu prātu. Pacentieties atbrīvot savu prātu un paturēt tikai tās domas, kuras parādās klusumā.

Ir laiks sastapties aci pret aci ar saviem iekšējiem dēmoniem un sadzirdēt dziļo iekšējo balsi. Ir pienācis laiks patiesi to sadzirdēt, pat, ja tā saka jums nepatīkamas lietas. Daudziem no jums nāksies cīnīties ar savu iekšējo kritiķi stiprāk nekā parasti. Jūs nevarat atvērt nākamo savas dzīves nodaļu ar aktīvu iekšējo kritiķi. Jums tas ir jāierauga un jāatbrīvojas no tā uz visiem laikiem.

Jūsos var arī rasties domas, kuras jūs neatzīstat. Jūs pamanīsiet sevī rasistiskas, seksisma vai nosodošas domas. Jūs pamanīsiet. ka jūsu domas ir savtīgas un izmisuma pilnas.

Neatkarīgi no tā, kas ienāk jums prātā, ir ļoti svarīgi, lai jūs pievērstu tam uzmanību un atzītu šo faktu, ka tieši tā jūs spēsiet tikt ar to galā un ļaut tam aiziet. Ja izliksieties, ka tas tā nav, jūs paliksiet stāvam uz vietas.

Neviens nevar atļauties nest sevī sevis tumšās daļas, kas ir dziļi noslēptas jūsu zemapziņā. Jūs nevarat atļauties tās paturēt.

Cilvēce, nesot gaismu, nevar atļauties ietvert sevī tos, kurus ēnas velk atpakaļ. Patiesi, ir laiks ieraudzīt to, kas atrodas iekšējā klusumā. Jūs atradīsiet to, kas jums nepatiks, un to, kas atnesīs jums visbrīnišķīgākās dāvanas, kādas jebkad būsiet redzējuši.

Zem ēnām slēpjas jūsu visdziļākā mīlestība un tīrs mierpilns klusums.Tas izpaudīsies uzliesmojumu veidā atkal un atkal un jūs pieradīsiet pie tiem. Jūs spēsiet to attīstīt nākamajā gadā.

Dvēseles miers, kuru jūs spēsiet atrast septembrī, sagatavos jūs 2017.gadam, kurš būs miera gads.
Tas nenozīmē, kas tas būs pilnīgi mierīgs, taču tas radīs mieru jūsos iekšēji un ārējā pasaulē. Šajā mēnesī jums ir iespēja izbaudīt klusumu, kurā varat radīt vietu iekšējam mieram.

Tiem no jums, kuri lasa šo, ta sir jāpaveic pirmajiem. Negaidiet, ka kāds jūs iedvesmos, atļaus jums to darīt vai nobruģēs jums ceļu.

Ja jūs šo lasāt, tad jūs esiet Gaismas darbinieks, neatkarīgi no tā, vai jūs strādājat ārējā pasaulē vai enerģētiski un garīgi, šajā mēnesī tas ir jūsu uzdevums. Jums ir drosmīgi jāsastopas ar to, kas notiks, paliekot pilnīgi mierīgiem.

No kā vajadzētu izvairīties 2016.gada septembrī

Centieties nepieļaut kļūdas. Šis vēstījums atškiras no tiem, kādus Glabātāji parasti jums dod attiecībā uz kļūdām.

Parasti Glabātāji iesaka jums pieļaut kļūdas, jo tiesi tās dara jūs par cilvēkiem. Parasti ir ļoti svarīgi pieļaut kļūdas, piedot sev tās un droši doties uz priekšu, taču – ne šajā mēnesī.

Septembrī ir svarīgi būt piesardzīgiem. Ir svarīgi iet soli pa solim, domāt pirms kaut ko sakāt vai darāt, konsultēties un nesteigties un būt metodiskiem it visa, ko runājat vai darāt. Šis ir labs laiks sistemātiskumam.

Patiešām, izanalizējiet savus ikdienas paradumus un pieturieties pie tiem. Tīriet zobus, liecieties gulēt un ēdiet vienādus produktus vienā un tajā pašā laikā.

Katru dienu uzdodiet sev vienus un tos pašus jautājumus. Pamostoties, katru rītu dziediet vienu un to pašu dziesmu.

Tie ir piemēri, kā jūs varat stabilizēt savus paradumus un izveidot kārtību, lai izvairītos no kļūdām.

Ieejiet savu ikdienas ieradumu ritmā un ļaujiet tiem stabilizēt jūs un palīdzēt jums būt metodiskākiem un piesardzīgākiem šī mēneša laikā.

Protams, jūs nevarēsiet izvairīties no kļūdām – jūs visi ik dienas tās pieļausiet. Tas ir raksturīgi cilvēkam.

Jūs katru dienu pieļausiet kļūdas un tas ir brīnišķīgi. Taču, ja jūs no tām izvairīsieties, jūs padarīsiet savu dzīvi vienkāršāku.

Vienkārši uzmanīgi ejiet pa ceļu, lai negaidītas kļūdas nenotiktu biežāk, kā parasti.

Septembrī ir jābūt mierīgiem, aukstasinīgiem: esiet mierīgi, aukstasinīgi, savākti un ejiet uz priekšu. Tas patiesi jums palīdzēs aptvert enerģiju un maksimāli izmantot to.

Ko vēl Glabātāji grib pateikt par 2016.gada septembri

Nekrītiet izmisumā. Notikumi, kas risināsies septembrī šķitīs smagi un briesmīgi. Var likties, ka nav ceļa, kas vestu uz priekšu.

Tas, ko mēs varam pateikt par šo mēnesi, ir tas, ka ceļš, kas ved uz priekšu ir, tikai jūs vēl skaidri neredzat to, tāpēc, ka vispirms jums ir jāsadzird klusums.

Tas ir, kā ieturēt pauzi pirms izvilkt no kabatas brilles, lai ieraudzītu kaut ko tālumā. Jums ir jāiegremdējas dziļi sevī un pēc tam ceļš, kas ved uz priekšu, parādīsies. Jūs visi kopā to radīsiet, taču jums tas ir jārada, balstoties uz dziļu dvēseles mieru.

Oktobrī jums stāv priekšā liels darbs/daudz darba, tas būs brīnišķīgs, lielisks kopējs darbs.

Iegremdējities sevī, ieklausieties sevī, parūpējieties par sevi un centieties nekrist izmisumā! Nezaudējiet drosmi.

Ļaujiet skumjām atnākt un aiziet, bet neiekrītiet sāpju šablonā, jo jūsu enerģija jums ir vajadzīga, bet oktobrī jūsu acīm ir jābūt vaļā un jums ir jābūt gataviem darbam.





Mīļie, visi, kas lasāt
Akaši Hronikas par šo septembri - viela pārdomām. Pieļauju, ka daudz ko no šeit minētā jau sajūtam. Lai mums izdodas - katram vienam un visiem kopā
Lasiet un uzņemiet - Mīlestībā



https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6291965