piektdiena, 2016. gada 9. septembris

10. septembris

10. septembris!

Rīt debesjumā sitīsies divi varenie - Saturns un Neptūns. Taisnība un patiesība pret viltu, maldiem un meliem. Struktūras un organizācijas pret cilvēcisko mīlestību, īstais pret neīsto.

Mes visi atrodamies šī gada visgrūtākajā posmā. Esam starp diviem aptumsumiem, ziņnesis Merkurs un varas planēta Plutons ir retrogrādi un vēl 10. septembra Saturna - Neptūna kvadrāts. Valda neziņa, meli un neticība. Gaismā tagad nāk tādas lietas, kuras bieži vien pat aptvert ne...varam. Dažiem cilvēkiem ir milzīgas dvēseliskas sāpes, bet ticiet, tam ir nozīme! Uz meliem laimi neuzbūvēsi!

Sāpes mums dzīvē atnes citi cilvēki, sāpes dzīvē mēs atnesam paši sev. Nu ļoooti reti gadās, ka jums dzīvoklī ielaužas krūms vai, teiksim, govs un sagādā ciešanas. Tad dzīvokli jāsteidz nomainīt, vēlams, pret veselības aprūpes centru. Tātad, ciešanas, ko sagādājam viens otram un paši sev.

Mums, dabiskā kārtā, ir iebūvētas ekspektācijas attiecībā uz citiem cilvēkiem. Viņi vienmēr pievils un mums vienmēr tas sāpēs. Ja jums kāda/-s/-i dara pāri un ļoti sāp, tad TAS IR PAR JUMS, nevis par tiem citiem cilvēkiem. Un pēdējā lieta, ko dzīvē darīt, ir PANĀKT, LAI TIE CITI CILVĒKI ATBILD PAR TO, KO JUMS NODARĪJUŠI. TAS IR CIEŠANU APBURTAIS LOKS!
SKATIETIES PLAŠĀK! Viņi sāpina - jā! Sāpina, melo, krāpjas utt. Un ir LIELS KĀRDINĀJUMS VIŅUS MĒĢINĀT IZMAINĪT, lai viņi BEIDZOT SAPROT, cik stipri viņi dara jums pāri. Cik reizes jūs esat to mēģinājuši? Un neizdevās. UN NEIZDOSIES! NEKAD!

Un sāp jums! TAS IR PAR JUMS! TAS NAV PAR SLIKTAJIEM!
10. septembris ir viltus, melu, māņu pēdējā cīņa pret jums. UN NEDRĪKST PADOTIES!
UN NEDRĪKST MELOT SEV!!!!!

Tās ir jūsu traumas, jūsu neirozes un, jā, citi tās izmanto un izmantos tik ilgi, kamēr jūs tās sevī neatrisināsiet! Kad risina savas neirozes, sāp šausmīgi, bet sāp kādu brīdi nevis GADIEM UN GADU DESMITIEM. Ļaujiet visam uzpeldēt un ejiet tieši virsū šīm lietām! Būs labi.

OKTOBRIS IR 100 TŪKSTOTS REIŽU ASTROLOĢISKI LABĀKS PAR SEPTEMBRI!! Tur būs superharmoniskas, dziedinošas enerģijas, tur atgriezīsies jūsu spēks un vara. Oktobrī būs kaisles, mīlestības enerģijas. Jau 19-ajā septembrī paliks vieglāk. Tālāk tikai labāk. Tagad cīņa. Cīņa ar seviem putniem, traumām, neirozēm. UN TĀ NAV CĪŅA AR CITIEM CILVĒKIEM, BET SAVU PERSONĪGO ROBEŽU NOTEIKŠANA.

LAI MIERS, LĒNPRĀTĪBA, IZTURĪBA AR MUMS! Neturiet sāpes sevī! Ir draugi, ir domubiedru grupas, ir forumi. Pati dabas māmuļa mums sagādās fantastiskas brīvdienas, kad doties mežā lasīt sēnes un izkliegties. Viss izdosies! Tagad svinam jauno Jupitera gadu un svinam dzīvi un to, kas mums ir (nevis nav)! Esam brīnišķīgi šodien, RĪT un visu turpmāko mūsu laiku! Priekā!