ceturtdiena, 2015. gada 10. septembris

Mīlestībā sakņotās izmaiņas - Eņģeļi caur Ann Albers

Mīlestībā sakņotās izmaiņas
22.08.2015 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule


Viss jūsu dzīvē notiekošais kalpo noteiktam mērķim, vienalga, saredzat jūs to vai nē, kad tas notiek. Katram priekam, katrai sāpei ir kāds cēlonis, un visdziļākais cēlonis visās lietās ir tas, ka jūsu Dvēsele atrodas ceļā uz Dieva Mīlestības klātbūtnes arvien pilnīgāku apzināšanos. Tas ir ceļojums uz jūsu būtības dziļākajiem slāņiem, kas prāta apsvērumiem nav pakļaujami. Jūs varat gan teikt, ”Saprotams, es zinu, ka esmu vienots ar Dieva Mīlestību,” taču patiesībā jūs vēl to nespējat sajust, piedzīvot, un nevarat izjust prieku, ka pazīstat to kā SAVU realitāti, kurā jūs rodat Debesis uz Zemes. Tas ir visu lietu mērķis un saturs jūsu šīszemes dzīvē – atgūt savas vienotības apzināšanos ar Dieva Mīlestību un piedzīvot to.

Tātad, ko jūs varētu praktiski darīt, kad jūs nokļūstat sarežģītā situācijā? Pirmkārt un visupirms – nešaustiet sevi ne par ko. Nesāciet meklēt, kur esat kļūdījušies. Dārgie, jūs nekad un nekur nevarat kļūdīties, no sava redzespunkta raugoties. Jūs vienkārši AUGAT. Daudz labāk būs, ja jūs palūgsiet, ”Dievs, atgriez mani pie Mīlestības Apziņas. Atgriez mani pie atskārsmes, ka Es Esmu Mīlēts tieši šeit, un tieši tagad, pat šinī sarežģītajā situācijā.” Un tad, dārgie, apsēdieties klusi, ieelpojiet dziļi, un saņemiet  SAVU Mīlestību. Vienkārši ieelpojiet, un paudiet savu Sirds nodomu. Pat visniecīgākais jūsu apliecinājums tam, ka esat gatavi saņemt Mīlestību, ļauj mums, Eņģeļiem, strādāt jūsu enerģētiskajā laukā, un noskaņot jūsu enerģiju, lai tā piesaistītu labākus risinājumus, labvēlīgākas situācijas, utt.

Esiet gatavi arī paši izturēties Mīloši pret sevi, neatkarīgi no tā, ar kādām problēmām sastopaties savā dzīvē, jo šādi jūs varat apliecināt patiesību, varat palīdzēt paši sev vibrāciju ziņā, un varat sākt izmainīt savu situāciju. Jūs neesat bezpalīdzīgi, dārgie. Noskaņošanās savā būtībā uz Mīlestību, vienalga, lai kādā formā tas arī būtu, palīdz jums savu enerģiju izmainīt, un iziet pat no vissarežģītākās situācijas. Kā daži no jums teiktu, ”Vienīgā izeja ir – pacelties,” un mēs varētu piebilst … ”pacelties vibrācijās!”


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5911258