sestdiena, 2015. gada 5. septembris

19.septembrī no 11.00-16.00. - Pokaiņu mežs ielūdz piedalīties “Zināšanu gadatirgū


Pokaiņu mežs ielūdz piedalīties “Zināšanu gadatirgū 2015”!

Miķeļdiena izsenis ir bijusi tirgus diena, kad cilvēki pulcējas, lai pateicībā Dabai par bagātīgo ražu, rādītu un dalītos tajā ar citiem. Savukārt Pokaiņu mežs allaž ir bijusi vieta, kur cilvēki ir nākuši dalīties ar zināšanām un saņemt tās. Tāpēc jau otro gadu šeit notiks „Zināšanu gadatirgus”, kura mērķis ir iepazīstināt cilvēkus ar dažādām netradicionālām prasmēm, iespējām un instrumentiem, ar kuru palīdzību ikviens var labāk izjust un izprast sevi, savu vietu Visumā un radīt savu dzīvi saskaņā un vienotā plūsmā ar to.

Aicinām visus, kuri ir atraduši un iet savu īpašo garīgo ceļu, iejusties Pokaiņu Priesteru lomā, lai šajā Spēka laikā un Spēka vietā paustu un dalītos ar savām zināšanām, prasmēm un pieredzi!

„Zināšanu gadatirgus 2015” notiks Pokaiņu mežā 2015.gada 19.septembrī no 11.00-16.00. Katram Priesterim būs savs Dabas kabinets, kuru viņš ar saviem palīgiem varēs iekārtot un apdzīvot jau no paša rīta. Lai uzturētu možu garu, varēsim baudīt Pokaiņu gardo tēju, savukārt dienas noslēgumā plkst.16:00 prieka un gandarījuma pilni vienosimies Uguns rituālā.