trešdiena, 2018. gada 16. maijs

HELSUS 2018: Ķermenim, Dvēselei, Veselībai!


Tuvojas gada lielākais sevis izzināšanas festivāls HELSUS 2018: Ķermenim, Dvēselei, Veselībai!

Jau ceturto gadu tiekamies Jelgavā. Šogad HELSUS risināsies 19.05. Jelgavā, Uzvaras parkā no plkst. 11:00-01.00.

Šī gada tēma ir “Saime simtgades ceļos”, tādēļ lielu uzsvaru liekam uz ģimeni, tās vērtībām, tradīcijām, problēmu risināšanu un ģimenes veselību. Dienu sāksim uz lielās skatuves ar bungu skaņām un dziesmām, kam sekos aizraujošā psihoterapeita Viestura Rudzīša nodarbība “Hipotēzes par sievišķības un vīrišķības arhetipiskajiem pamatiem”. Šogad festivāla darbība norisināsies  28. dalībnieku teltīs un kupolos, kur visas dienas garumā apmeklētājiem būs iespēja klausīties lekcijas, uzdot jautājumus un piedalīties dažādās nodarbībās un meistarklasēs.

Saglabājot festivāla atslēgvārdus “Ķermenim, Dvēselei, Veselībai”, norisināsies Kundalīnī jogas nodarbība pasniedzējas Agates Vucinas vadībā, runāsim par Sargeņģeļiem ar Maiju Kadiķi, veiksim ķermeņa diagnostiku uztura pieturā pie MEDA VD konsultantes Daces Meijas, klausīsimies lekciju Evitas Štālas vadībā par  savstarpējās sievietes un vīrieša attiecībām pēc bērna. Latvijas Biodanzas skolotāju asociācija un Veselīgas izglītības centrs prezentēs tēmu “Ģimenes spēks un labizjūta”, geštaltterapeites Ilze Pavasare un Līga Vaite runās gan par to, kā saglabāt savu  identitāti un būt kopā ar kādu, gan, kas ir neatkarība, brīvība un pašdisciplīna. Savukārt, Kristīne Vallere vadīs nodarbību par neirografiku - apzinātā zīmēšana, algoritms: Neirokoks. Savas dzimtas resursu apzināšana, kā arī daudz, daudz citas sfēras tiks apspriestas, pulcējot jomu speciālistus Uzvaras parka teritorijā visas dienas garumā.

Vakars paredzēts pieaugušajiem, pāriem un pārīšiem – klausīsimies Dimantras Antras lekciju par “seksuālo veselību”. Ļoti bagātīgas nodarbības būs iespējams apmeklēt pie Ritas Lasmanes un atrast atbildes uz īpaši “kutelīgiem” jautājumiem, apmeklējot pikanto lekciju par to “Ko sievietes vēlas no vīriešiem attiecībās un ko vīrieši no sievietēm”, kā arī mācīsimies erotiskās masāžas pamatus. Saulei rietot ar šamaniskām balsīm, gongu skaņām, kotomo, kokli, bungām, zvaniem, Tibetas un kristāla dziedošajiem traukiem un citiem instrumentiem vērsim vārtus arī Muzeju Nakts apmeklētājiem uz "Meditatīvo ceļojumu mūža gadalaiku skaņās".

Tiekamies “HELSUS 2018”! Biļešu cena 5.60 eur, pērkot internetā. Biļetes vēl pieejamas:


Līdz 12 gadiem, ieskaitot, ieeja pieaugušo pavadībā bez maksas.

Pielikumā festivāla programma un karte.



Uz tikšanos!

HELSUS un Moreno institūta komanda