piektdiena, 2016. gada 4. novembris

ZODIAKA ZVAIGZNĀJA ZĪMES - unikāls pašdziedināšanās un atjaunošanās avots - TOMASA FON ROTENBURGA vadībā




ZODIAKA
ZVAIGZNĀJA ZĪMES – unikāls pašdziedināšanās un atjaunošanās avots

Praktiska nodarbība
TOMASA FON ROTENBURGA vadībā
2016. gada 27.–28. novembrī



Jau senajā Ēģiptē, kā arī viduslaiku Eiropā ar dažādu Zodiaka zīmju palīdzību atveseļoja slimos. Ir zināms, ka katrai vietai organismā atbilst kāda Zodiaka zīme. Zodiaka zīmes vienmēr ir aktīvas cilvēka ēteriskajā ķermenī, bet dzīves notikumu un emocionālo traumu rezultātā tās var tikt traumētas un nostāties nepareizā vietā. Vairums cilvēku nav apzinājušies, ka fiziskā ķermeņa darbība balstās uz Zodiaka zīmju spēku.



Tomasa fon Rotenburga nodarbībās tiek veidota apzināta, aktīva un enerģētiska saikne ar Zodiaka būtnēm, kas cilvēkam ļauj sakārtot Zodiaka zīmes pilnīgā veselumā un apvienot sevī pagātnē zaudētās dvēseles daļas. Zodiaka būtnes mūs atved mājās vistiešākajā izpratnē – šīs būtnes šeit un tagad mūs apvieno ar mūsu pašu nākotnes enerģiju.



Tomass saka:

"Šajos pieaugošā haosa un neprāta laikos mums jābūt pilnībā klātesošiem. Mēs esam liela kolektīvā kvantu lēciena sliekšņa priekšā. Šajā situācijā Zodiaka būtnes piedāvā savu dievišķo atbalstu un dziedināšanu ļoti konkrētā veidā. Esmu ārkārtīgi pārsteigts, redzot iespējas, kas paveras, izmantojot šo būtņu palīdzību. Visa mūsu ķermeņa uzbūve balstās uz Zodiaka spēkiem. Apzinātā, aktīvā un fiziskā saikne ar Zodiaka būtnēm visdziļākajā nozīmē ved mūs mājās – šīs būtnes apvieno mūs šeit un tagad ar mūsu pašu plūsmu, kas pie mums nāk no nākotnes. Mums paveras neiedomājamas iespējas, kad aicinām revolucionāros Zodiaka spēkus sadarboties un savienoties ar mūsu ķermeni. Pateicoties milzīgai garīgās pasaules dāvanai esmu guvis iedvesmu pilnīgi jaunas metodes izmantošanai darbā ar Zodiaka būtnēm. Šis solis ir kā kvantu lēciens mūsu meklējumu ceļā. Tā ir zvaigžņu medicīna un tīrs transformējošs spēks."

Pievienojies mums uz divām iedvesmojošām, atsvaidzinošām un ļoti transformējošām dienām.



 Tomass fon Rottenburgs praktizē naturopātiju kopš 1993. gada. Tomass strādā ar ēteriskajām eļļām, Zodiaka spēkiem un dvēseļu dziedināšanu. Sākotnēji viņš darbojās Berlīnē, bet šobrīd – Sempā, Slovēnijā. Viņš regulāri vada starptautiskus seminārus Kanādā, Vācijā, Slovēnijā un Latvijā. Vairāk informācijas par Tomasu www.thomas-von-rottenburg.de





Nodarbība notiek divas dienas plkst. 9.00–19.00
(ar kafijas/tējas pauzēm un pusdienlaika pārtraukumu). Var apmeklēt arī tikai vienas dienas nodarbību.

Nodarbību pamatvaloda - vācu ar tulkojumu latviešu valodā.

DALĪBAS MAKSA: 120.00 € (viena diena 60.00 €).

PIETEIKŠANĀS UN INFORMĀCIJA:

Rigonda rigonda22@inbox.lv (tālr. 29434031)

Pieteikšanās līdz š.g. 22. novembrim.

NORISES VIETA:

Studija "Jūties labi", Tallinas ielā 94, Rīgā.

Lūgums līdzi ņemt maiņas apavus.