trešdiena, 2016. gada 23. novembris

Kundalini un atmoda


Ja runājam fiziskos jēdzienos, tad atmoda ir vienkāršs process. Dikša (dievišķās enerģijas translējums) aktivizē čakras un kundalini un, kad kundalini iziet veselu pilnu apli augšup un lejup pa ķermeni, tad notiek atmoda. Diemžēl šajā procesā pastāv arī dažādi bloki un pretestība. Kundalini ir jāizcīna savs ceļš cauri šiem blokiem, bet arī mēs varam paši sev palīdzēt.

Kas attiecas uz kundalini bioloģiju. To netieši kontrolē dikša, kas ir kundalini radniecīga (saderīga) enerģijas forma.

Dažiem cilvēkiem, kuriem nav iepriekšminēto šķēršļu, kundalini paceļas ļoti ātri. Pirmajā aplī tā ceļas augšup līdz pat galvas virsai un tad dodas lejup. Augšup ejošo enerģiju sauc par Šakti, sievišķo enerģiju. Tā enerģija, kas atrodas galvas virsū, ir Šivas enerģija, vīrišķā enerģija. Abas apvienojas, un pēc apvienošanās kundalini atgriežas lejā un “nosēžas”.

Šis augšup ejošais ceļojums, apvienošanās un lejupejošais gājums ir viss kundalini process. Kad pabeigts šāds aplis, tad cilvēks ir atmodināts. Kundalini ir jāceļas soli pa solim un jāapvienojas galvas virspusē. Sievišķo un vīrišķo enerģiju apvienošanos dažkārt pat var sajust fiziskajās smadzenēs, tad tā dodas lejup.

Šķēršļi šajā procesā ir mentālie bloki, iepriekšējās dzīves, karma, vēl citi iemesli. Kad šie bloki ir aizvākti, tad kundalini ceļas augšup ļoti brīvi. Bet nedomājiet, ka tai visu laiku jābūt augšā. Tā ceļas augšup, augšup, augšup un sasniedz galvas virsu, paliek tur kādu laiku, tad dodas lejup.

Sākuma pakāpēs kundalini nevar ilgi noturēties un tā slīd lejup. Gadās, ka tā paliek lejā kādu laiku un to tad cilvēks nepatīkami izjūt kā dvēseles Melno nakti. Cilvēkam ir jāļauj šiem procesiem turpināties, jo enerģija kā tāda tiek vadīta un tai ir pašai savs viedums. Tā zina, kas tai jādara.

Kundalini var pacelties pa muguru un doties lejup pa ķermeņa priekšpusi vai arī tā var pacelties pa priekšpusi un lejup slīdēt pa mugurpusi. Tas arī veido divas dažādas pieredzes, bet jebkurā gadījumā, tā beigu beigas dodas lejup. Tā var palēkties uz augšu un nākt lejā, bet tai ir jāpaveic viens noslēgts pilns aplis. Tad cilvēks ir atmodināts.

Tā tas notiek. Tas ir mans darbs - redzēt, kā ceļas kundalini, apvienojas un dodas lejup. Ar dikšu, sadanu un mācību palīdzību es nodrošinu jums palīdzību šai procesā.

Bet jums ar mani ir jāsadarbojas un jānovāc šie bloki. Kā to izdarīt? Sakārtojot attiecības, kļūstot fokusētākiem, praktizējot mācības un sadanas utt. Man ir vajadzīga tāda veida sadarbība no jūsu puses.”
Šrī Bagavāns


 Facebook SAULES TEMPLIS