otrdiena, 2016. gada 29. novembris

Dienas horoskops 2016 gada 28. novembris








Ļoti interesanta dinamiska diena ar īpašu enerģiju, jo 4as planētas atradīsies Vrishikā (skorpiona zīmē) , bet 2.5as dienas mēness atradīsies savā vissliktākajā pozīcijā, ka dos īpaši mistisku enerģētiku un līdz ar to cilvēkiem jābūt gataviem "mistikai", shēmām, straujiem nodomu un viedokļu maiņām. Jā daudziem notiks tādas kā atklāsmes, kā rezultātā būs spēcīgs un labs attīrīšanās posms.



Ņemot vērā spēcīgo marsu ir ļoti labs secinājums - lai cik spēcīgs arī trieciens sākumā neliktos to pārdzīvosiet ar vismazākajiem iespējamiem zaudējumiem.

Ar finanšu darījumiem rekomendējas iepauzēt, taču ideāls laiks nākotnes plānu realizācijai.

Vīriešiem rekomendējas būt maksimāli koncentrētiem, lai spētu "atkost" sieviešu patiesos nolūkus.



Dienas enerģija ir labvēlīga tādām lietām kur ir būtiski sasniegt gala rezultātu, mērķtiecīgumam, ofensīvai, vienmēr cīnītiekarošanaiies līdz sasniegsiet savu mērķi (līdzekļiem nav nozīmes), diena dod spējas pielikt neiedomājamas pūles sasniedzot nosprausto mērķi; labi ir demonstrēt spēku; pompozām lietām; apbalvošanai; sākt nēsāt jaunus juvelierizstrādājumus; sodīt kādu (sit savējos lai citi baidās); konfliktiem; noteikt jaunas robežas un darbi ar nekustamajiem īpašumiem; visas lietas, kas ir saistītas ar uguni un veselības uzlabošanu; uzlabot transporta līdzekli vai iegādāties jaunu. Pozitīvā ziņā enerģija izpaudīsies drosmē, apņēmībā, smagā darbā virzoties uz sasniegumiem, iegūtā pozīcija vai amats dos varu un baudas.

Dienas simbols ir izdekorēta arka, tādēļ enerģija ir saitīta ar visu, lai cilvēks iegūtu savu triumfu, bet pārāk daudz uguns visu car sadedzināt un iznīcināt (uzvara būs bet apmierinājuma nē). Tāpat šī arka simbolizē kāda cikla vai lietas beigas, un jaunu sākumu (Karš beidzas ar uzvaru un... ).

Uzvara būs gūstama vienojoties ar kādu "koalīcijā", kur Jūsu sabiedrotie var būt arī kāds iepriekšējais ienaidnieks vai konkurents, bet mērķis kas jāsasniedz būs pārāks par iepriekšējām nesaskaņām. Uzvara ir gūstama tikai tur, kur tiks veikta fiziskā, laika un mentālā fokusēšanās.

Dienas totēmdzīvnieks ir tīģeris, kas simbolizē arī dziļāko sieviešu enerģiju. Tātad lai šodien gūtu uzvaru būs vajadzīga milzīga koncentrācija un visu maņu maksimāla mobilizācija viena mērķa sasniegšanai (medījuma iegūšanai).

Nerekomendējas laulības, ceļošana (visu laiku kāds būs jāuzvar) un aktivitātēm, kas prasa diplomātiju un taktu.

Enerģiju pārvalda Vishaka (līdz 17:33)

Dienas rezultatīvākais laiks: 12:03 līdz 13:05



Planētu stāvokļa ziņas:

1) 4as planētas atradīsies skorpiona zīmē 2.5as dienas, ka dos īpaši mistisku enerģētiku un cilvēkiem jābūt gataviem "mistikai".

2) Mēness atrodas savā vissliktākajā pozīcijā, tādēļ nākamās 2.5as dienas lūdzu uzmanīgi ar visa veida meliem un shēmām - Liels risks, ka pieķers vai būs jāatzīstas melos.

3) Mangala (Mars) atrodas Makarā (Mežāzī), kas nozīmē, ka ir ĻOTI LABAS visas lietas kas ir saistītas ar energo ierīcēm, auto, nekustamajiem īpašumiem utt.